Canim selam. İlk bebegimi kalp durmasi sonucu kaybettim ne yazikki. 10 haftalikken gitmistim doktora kontrole, ama 8+5 te kalbi durmus dedi doktorum. Hic bir belirti vermedi.Merhaba arkadaslar,
sadece meraktan soruyorum acaba bebegin kalbi durursa bunun belirtileri varmidir? Varsa nelerdir?
Yada hic anlasilmazmi? Kanama sart degilmis bazen oluyormus cogu zaman ölü kaliyormus rahimde hic belli olmuyormus dogrumu bu? Allah kimseye yasatmasin insallahInsan hamile olunca endiseleniyor ya. Birde bir düsügüm vardi 2 ay önce. Kalbinin atisini 6+4 de duydum cok sükür insallah hic durmadan atar....
Canım hic bir belirtisi yok. Benim kurtaj sonrasi belirtilerim hala devam ediyordu. Su an kendini ve bebegi germekten baska birsey yapmiyorsun. Sana boyle düşündüren ne lutfen sakin olMerhaba arkadaslar,
sadece meraktan soruyorum acaba bebegin kalbi durursa bunun belirtileri varmidir? Varsa nelerdir?
Yada hic anlasilmazmi? Kanama sart degilmis bazen oluyormus cogu zaman ölü kaliyormus rahimde hic belli olmuyormus dogrumu bu? Allah kimseye yasatmasin insallahInsan hamile olunca endiseleniyor ya. Birde bir düsügüm vardi 2 ay önce. Kalbinin atisini 6+4 de duydum cok sükür insallah hic durmadan atar....
Bence cok sagliklidir sakin ol sende darisida bizim basimiza.Canim selam. İlk bebegimi kalp durmasi sonucu kaybettim ne yazikki. 10 haftalikken gitmistim doktora kontrole, ama 8+5 te kalbi durmus dedi doktorum. Hic bir belirti vermedi.
Hatta 7. Haftada gogus hassasiyetim gitmisti durup dururken, korkup gece aglaya aglaya acile gitmistim bebegimin kalbi mis gibi atiyordu. Hani derler ya hamilelik belirtileri gidiyor kalbi durunca diye... kurtaja girdigim gece gogus acisindan duramiyordum...
Velhasil, simdi ikinci gebeligim, en son 7+4 te kontrole gitmistim hersey yolunda ikili test zamani goruselim demisti. Simdi 12. Haftadayiz bu cuma gidixem kontrole inanilmaz merak icindeyim 1 aydir ne oluyor icerde haberim yok insallah bebegim cok iyidir...
Allah kimseye yasatmasin. Bana da tekrar yasatmasin, dusukten bile kotu inan ki...
sagol canim moralin icinBence cok sagliklidir sakin ol sende darisida bizim basimiza.
Ben size birsey soyleyimmi hamilelik suremde gogus hassasiyetim adet donemimden daha azdi. Herkesde farkli oluyor demekki.
13. haftada kaybettim 14.haftada öğrendim hiçbir belirti vermedi gebelikten dolayı yaşadığım şeylerde duruyordu.saatlerce hastahanede sancı çektim orada bile kanama gelmedi dua et iyi düşün Allah ona ömür vermediyse dilediğini yap birşey farketmezMerhaba arkadaslar,
Ah canim gecmis olsun senin bir sucun yok kendini suclama olur mu. Bende basima gelince anladimki cok fazla insanin basina gelmisBelirti yok 8+4 te kalbi durdu. Yarın nasıl alınacağı belli olacak. Geride deliye dönmüş yarım kalmış saçma sapan neden arayan bir ben bıraktı ve gitti. Nasipten öte yol yok. Bende korkuyordum yapma unut sakin kal
cok üzüldüm büyük gecmis olsunBelirti yok 8+4 te kalbi durdu. Yarın nasıl alınacağı belli olacak. Geride deliye dönmüş yarım kalmış saçma sapan neden arayan bir ben bıraktı ve gitti. Nasipten öte yol yok. Bende korkuyordum yapma unut sakin kal
anliyorum yani belirtiler kesilmiyor devam ediyor kalbi dursada. HCG degeri cünkü aninda düsmedigi icindir....sanada büyük gecmis olsun canim ya13. haftada kaybettim 14.haftada öğrendim hiçbir belirti vermedi gebelikten dolayı yaşadığım şeylerde duruyordu.saatlerce hastahanede sancı çektim orada bile kanama gelmedi dua et iyi düşün Allah ona ömür vermediyse dilediğini yap birşey farketmez
Bende 5 gün önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. 9. Haftadaydım ama 7. Haftada durmuştu kalbi ağrım sancım olmadı anlamadım ama bende hamile değilmiş gibiyim hissi vardı. Bende hamile kaldığından itibaren hep korku vardı birşey olacak gibi geliyordu böyle şeyleri aklına getirmemeye çalış.. psikoloji çok önemli ve tadını çıkar bence..Merhaba 6. haftadayim bugun gogus hassasiyetim azaldi sanki bir sorun olabilir mi benzer seyler yasayan var sanirim hamileliginiz nasil devam etti
Merhaba gebeliğiniz nasıl devam etti acaba ? Şuan ayni durumdayım ve endişeliyimMerhaba 6. haftadayim bugun gogus hassasiyetim azaldi sanki bir sorun olabilir mi benzer seyler yasayan var sanirim hamileliginiz nasil devam etti
Canım sende hiç belirti var mıydı hamilelik için mide bulantısı baş dönmesi kasik agrisi felan . Kalp atışını duydun galiba dmiMerhaba gebeliğiniz nasıl devam etti acaba ? Şuan ayni durumdayım ve endişeliyim
Kasık ağrısı ve adet olur gibi ağrılarım vardı ilk zaman . Şimdi yine oluyor ama ara ara . Ya Pazartesi gittim doktora her şey güzeldi . Ama dün ve bugün göğüslerimin hassasiyeti gitti .Canım sende hiç belirti var mıydı hamilelik için mide bulantısı baş dönmesi kasik agrisi felan . Kalp atışını duydun galiba dmi
Bende hamileyken aynen sizin gibiydim acaba iyi mi kalbi atıyor mu diye dr a gidiyordum mutlu oluyordum ama çıktıktan 1 saat sonra içimi bir hüzün kaplıyordu hemen aklıma o geliyordu ya kalbi durmuşsa diyeMerhaba arkadaslar,
Bende de ilk zmanlar kasik agrisi vardı ama şuan hiç bişey yok başka da belirti yok bende ve çok korkuyorum haftaya kalp atisi için gidecem . Bu belirtiler olmaması kötü bişey mi . Tekrar bebeğimi kaybetmek istemiyorumKasık ağrısı ve adet olur gibi ağrılarım vardı ilk zaman . Şimdi yine oluyor ama ara ara . Ya Pazartesi gittim doktora her şey güzeldi . Ama dün ve bugün göğüslerimin hassasiyeti gitti .