Peki bu hormon testleri için belli bir gün ve saat var mı? Adetin ikinci günü diyen var üçüncü günü diyen var.. Sabah 10-11 arası bakılmalı yazıyor bazı yerlerde. İlk kez test yaptıran biriyle konuşma şansım oldu kusura bakma.Canm normalde prolaktin adet gecikmesi yapiyordu ama bende yapmadi hep duzenliydi en fazla 3 4gun gecikirdi benim goguslerden koltuk altina vuran bir agri hissi vardi. Birde yumurta catlamasini engelliyormus catlamiyor patliyormus o da kalitesiz oluyor. Dostinex diye bir ilac kullanmıştım 1 tablet kullandigimda hemen düşmüştü. Bana kadindogumcu yaptırmıştı bu tahlili orda ogrendim ac karnına sabah yapilan bir tahlil diger hormonlara da baktir bence hepsine bakilmasinda cok fayda var.ayrica testere disli aslan pencesi ve civan pençemi ve adacayini karıştırıp icmistim gebelik dusunmeden önce gercektem adetlerimi ve yumurtlamami duzenledi tavsiye ederim.
Canm 2.gun yaptirmistim ben ama doktor 5.gune kadar yaptirabilirsin demisti. Yani 2.ve 5gun arasi. Saat 10 9 farketmez ac karnina sabah yapilsa yeter. Birde bu hormonun doger ismi.stres hormonu imis stresle artiyor. Insallah bir sıkıntın yoktur temiz cikar hormon tahlilinPeki bu hormon testleri için belli bir gün ve saat var mı? Adetin ikinci günü diyen var üçüncü günü diyen var.. Sabah 10-11 arası bakılmalı yazıyor bazı yerlerde. İlk kez test yaptıran biriyle konuşma şansım oldu kusura bakma.
Çok sağol... Hele bi regl olayım kimyasal gebelikten kurtulayım da baktırayım öyleyse. Sana da stresi az, tadını çıkarabileceğin bir gebelik ve hayırlı doğumlar dilerim. Endişe hep olacak yerer ki kontrolümüz dışına çıkmasın. Sevgiler...Canm 2.gun yaptirmistim ben ama doktor 5.gune kadar yaptirabilirsin demisti. Yani 2.ve 5gun arasi. Saat 10 9 farketmez ac karnina sabah yapilsa yeter. Birde bu hormonun doger ismi.stres hormonu imis stresle artiyor. Insallah bir sıkıntın yoktur temiz cikar hormon tahlilin
Aynisini yaşadım bende gittimde 12w+1d idi ama 11 w kalbi durmuş. Kürtaj icin randevu aldim ama gitmeden evde düşürdüm. Çok acı rabbim sabır versinben yasadim.. 11w+2d diye biliyordum.. aslinsa suphe edip 2 gun once yani cumartesi gunu yakinda bi doktora gidip baktirmistim ultrasonla ve hicbi sorun yoktu.. sonra normal kontrol icin pazartesi kendi doktoruma gittim ve kalbi durmus dedi... inanamadim.. gerisi aylarca aglama..
belirtiye gelecek olursak zaten basindan beri pek belirtim olmadi surekli korku vardi icimde..
Bende 2li testte gittimde 12. Haftada öğrendim 11. Haftada durmuş kalbi. Ne kadar sonra hamile kaldin?11.haftada kalbi durdu. Iki uc kez koyu kahverengi lekem geldi farkli zamanlarda. Doktora gittim her seferinde kanama alani yok her sey normal deyip gonderdi. Ikili trst icib gittigim rutin muayenede ogrendim baska da bir belirtim vs olmadi 1 haftadan fazla taşımışım oylece...Su anda 21 haftalık hamileyim Allah kucagima almayi nasip etsin...
Doktorum ilk adetin geçtikten sonra hamile kalabilirsin demisti ama ben psikolojik olarak hazir hissetmedigim icin 6 ay korundum. Korunmayi birakir birakmaz hamile kaldim.Bende 2li testte gittimde 12. Haftada öğrendim 11. Haftada durmuş kalbi. Ne kadar sonra hamile kaldin?
Ne güzel çok sevindim senin adinA. Bende 8 haziranda ogrendm bebeğimin kalbinin durduğunu 16 haziranda da evde düşürdüm. Doktorum hemen hamile kalabilirsin dedi çünkü normal sekilde düşürdüm ama ben 1 adetten sonra denemeye baslamaya karar verdik ve galiba hamileyim idrar testi yaptim silikte olsa çıktı adetime 2 gun Kaldi. Peki sen testler falan yaptin mi yani sebebini öğrendin mi? Bana çok normal çoğu kadına oluyor takma kafana dediler.Doktorum ilk adetin geçtikten sonra hamile kalabilirsin demisti ama ben psikolojik olarak hazir hissetmedigim icin 6 ay korundum. Korunmayi birakir birakmaz hamile kaldim.
bebegin kalbi durmus.. hissetmistim ben hissetmistimm.. 2 hafta olmus dun geceden beri kanamam var bugun ogrendim.. ikinci kez olduNe güzel çok sevindim senin adinA. Bende 8 haziranda ogrendm bebeğimin kalbinin durduğunu 16 haziranda da evde düşürdüm. Doktorum hemen hamile kalabilirsin dedi çünkü normal sekilde düşürdüm ama ben 1 adetten sonra denemeye baslamaya karar verdik ve galiba hamileyim idrar testi yaptim silikte olsa çıktı adetime 2 gun Kaldi. Peki sen testler falan yaptin mi yani sebebini öğrendin mi? Bana çok normal çoğu kadına oluyor takma kafana dediler.
yarin sabah kurtajim var.. ben napicam artik hangi dala tutunacagim..bebegin kalbi durmus.. hissetmistim ben hissetmistimm.. 2 hafta olmus dun geceden beri kanamam var bugun ogrendim.. ikinci kez oldu
Allah bir daha yasatmasin canm gecmis olsun. kac haftalikti muhakkak pıhtılaşma testlerini yaptir cnmbebegin kalbi durmus.. hissetmistim ben hissetmistimm.. 2 hafta olmus dun geceden beri kanamam var bugun ogrendim.. ikinci kez oldu
9 haftada durmus.. ya bidaha hamile kalamazsam ya yine aynisimi yasarsam Allah'im guc verAllah bir daha yasatmasin canm gecmis olsun. kac haftalikti muhakkak pıhtılaşma testlerini yaptir cnm
Canm hic oyle dusunme pihtilasma testlerini yaptirir kan sulandırıcı igneni olursun sag salim kucagina alirsin insallah. Benimde 7 haftalik kalbi durmustu pihtilasma cikti simdi gene hamileyim igne oluyorum her gün suan icin 14.haftama girdim. Anca yeni bir bebekle bu acıyı unutursun en iyisi sebebini arastirip önlemini alarak yeniden hamile kalmak.9 haftada durmus.. ya bidaha hamile kalamazsam ya yine aynisimi yasarsam Allah'im guc ver
inan canim yaniyo su an.. insallah dedigin gibi olur insallahCanm hic oyle dusunme pihtilasma testlerini yaptirir kan sulandırıcı igneni olursun sag salim kucagina alirsin insallah. Benimde 7 haftalik kalbi durmustu pihtilasma cikti simdi gene hamileyim igne oluyorum her gün suan icin 14.haftama girdim. Anca yeni bir bebekle bu acıyı unutursun en iyisi sebebini arastirip önlemini alarak yeniden hamile kalmak.
yuregim yaniyo.. Allah senin de saglikla kucagina almayi nasip etsininan canim yaniyo su an.. insallah dedigin gibi olur insallah
Çok geçmiş olsun seni o kadar iyi anlıyorum ki aynısını yaşadımbebegin kalbi durmus.. hissetmistim ben hissetmistimm.. 2 hafta olmus dun geceden beri kanamam var bugun ogrendim.. ikinci kez oldu
Canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah, pıhtılaşma iğnesi olarak ne kullanıyosun, yanında coraspin kullanıyomusun ve hamile kalmadan bir diyet uyguladınmıCanm hic oyle dusunme pihtilasma testlerini yaptirir kan sulandırıcı igneni olursun sag salim kucagina alirsin insallah. Benimde 7 haftalik kalbi durmustu pihtilasma cikti simdi gene hamileyim igne oluyorum her gün suan icin 14.haftama girdim. Anca yeni bir bebekle bu acıyı unutursun en iyisi sebebini arastirip önlemini alarak yeniden hamile kalmak.
Canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah, pıhtılaşma iğnesi olarak ne kullanıyosun, yanında coraspin kullanıyomusun ve hamile kalmadan bir diyet uyguladınmı
Teşekkür ettim cevabın için canım, ben daha önce bütün testleri yaptırdım, benim 3 genimde pıhtılaşmam var, diğer bütün testlerim temiz, bide rahim filmi çekilecekti hamile olduğumu öğrendim o kalmıştı. Clexsan 6000 ve progestan 200, pruluton iğne kullanıyodum, 10 haftalıkken kalbi durdu ,şimdi herşeye sil baştan başlamam gerek galiba7 haftalik kalbi durduktan sonra hemen calismalara baslamadik canm hormon testleri yaptirdim pihtilasma testi yaptırdım rahim incelendi. Hormon tahlillerinde prolaktin yuksek cikti onun icin ilac ictim sonra pıhtılaşma da iki gen heterezigot cikti zaten zayif biriydim 52 kilo idim.ama gene de beslenmeme dikkat ettim mesela sekeri hayatimdan cikardim.hamur isini de ve evde isten gelince bisiklet cevirdim hep. Sonra aslan pencesi adacayi civan pençemi karistirarak ictim her gün adetlerim guzel sokulsun diye sonra da hamilelik icin duami edip calismalara basladik hamile oldugumu ogrenir ogrenmez 3.5 haftalikken daha adet günüm gelmeden doktorum 4000 clexane igneye basladi. Once kahverengi kanamam oldu 6.7. haftada dedim gene mi.kaybedecegim. halbuki kaybettigim zaman hic kanamam olmadan direkt kalbi durmustu.bunda hafif kanamam oldu sonra protestan ilaci vitamin iğne ile bugunlere geldim. Hala icimde korku var mi var ama bugünleri bile görmeyi hayal etmemisti hele 7.haftada her doktora gittiğim de kalbi durdu dicek diye korkuyla gozunun içine baktim. Size tavsiyem acele etmeyin once tum tedbirlerinizi alin tahlillerinizi yaptirin sonra hamilelik düşünün. Benim.cogu arkadasimin bebegi karninda öldü hepsinde de pihtilasma cikti sonraki gebeliklerinde igne ile sag salim kucaklarina aldilar.
Teşekkür ettim cevabın için canım, ben daha önce bütün testleri yaptırdım, benim 3 genimde pıhtılaşmam var, diğer bütün testlerim temiz, bide rahim filmi çekilecekti hamile olduğumu öğrendim o kalmıştı. Clexsan 6000 ve progestan 200, pruluton iğne kullanıyodum, 10 haftalıkken kalbi durdu ,şimdi herşeye sil baştan başlamam gerek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?