Teşekkür ettim cevabın için canım, ben daha önce bütün testleri yaptırdım, benim 3 genimde pıhtılaşmam var, diğer bütün testlerim temiz, bide rahim filmi çekilecekti hamile olduğumu öğrendim o kalmıştı. Clexsan 6000 ve progestan 200, pruluton iğne kullanıyodum, 10 haftalıkken kalbi durdu ,şimdi herşeye sil baştan başlamam gerek galiba
KizlarTeşekkür ettim cevabın için canım, ben daha önce bütün testleri yaptırdım, benim 3 genimde pıhtılaşmam var, diğer bütün testlerim temiz, bide rahim filmi çekilecekti hamile olduğumu öğrendim o kalmıştı. Clexsan 6000 ve progestan 200, pruluton iğne kullanıyodum, 10 haftalıkken kalbi durdu ,şimdi herşeye sil baştan başlamam gerek galiba
Ilaclarini ve igneni olmana ragmen mi kaybettin canm? Kac haftalıkken baslamistin iğne ve aspirine? Erken baslamak gerek diyorlar. Birde esin ve senin genetik tahlillerini istedi mi doktor? Bizden istemisti. Rahim filmi de cektir bence rahim filmu yapisikliklari aciyormus hamilelik oranini artıyormuş. Insallah tez zamanda saglikli hayirli güzel sıkıntısız bir gebelik yaşarsın canm.Teşekkür ettim cevabın için canım, ben daha önce bütün testleri yaptırdım, benim 3 genimde pıhtılaşmam var, diğer bütün testlerim temiz, bide rahim filmi çekilecekti hamile olduğumu öğrendim o kalmıştı. Clexsan 6000 ve progestan 200, pruluton iğne kullanıyodum, 10 haftalıkken kalbi durdu ,şimdi herşeye sil baştan başlamam gerek galiba