• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegin kalbi durmus

demekki sadece belirtilerden yola cikarak kanaat getiremeyiz.. kac haftalikti ? cok ama cok gecmis olsun zor bi durum.. :KK43:
ben de neden bilmiyorum cok korkuyorum.. Allah hepimizin yardimcisi olsun..
İcinizi rahat tutun geleceği Allah tan başkası bilemez hamilelik çok ozel ve güzel bir surec sonraki gebeligim sağlıklı gecti simdi oglum 1 yaşına girdi bile, ilk gebeliğimde 8+5 te kalbi durmuştu

11.haftada kalbi durdu. Iki uc kez koyu kahverengi lekem geldi farkli zamanlarda. Doktora gittim her seferinde kanama alani yok her sey normal deyip gonderdi. Ikili trst icib gittigim rutin muayenede ogrendim baska da bir belirtim vs olmadi 1 haftadan fazla taşımışım oylece...Su anda 21 haftalık hamileyim Allah kucagima almayi nasip etsin...

Hic bir belirti vermiyor... bir kac gun once goguslerimdeki butun hassasiyet gitmisti, gecenin ikisinde hickira hickira acile gittim, hic bi sorun yoktu, 2 gun sonra yine gogus agrisi baslamisti doktor zaman zaman azalir zaman zaman artar hassasiyet baglantisi yok demisti, sonra bir kac gun gecti ve kontrolde kalbinin durdugunu ogrendim. Hayatimin en buyuk sokuydu, ve ben kalbinin durdugu gece ruyamds gormustum, kanamam vardi ve aglayarak öldü bebegim diye diye uyanmistim, kalbinin durdugu gun tam ruyayi gordugum gune denk geliyordu...

Bende kan pihtilasmasi oldugu ve bu yuzden kalbinin durdugu ortaya cikti, ve bence kalbi atmaya baslayan hersey yolunda giden ama aniden bebeginin kalbi duranlar kan pihtilasma testlerini yaptirmali baska kayip beklemeden...

Hic bir belirti vermiyor... bir kac gun once goguslerimdeki butun hassasiyet gitmisti, gecenin ikisinde hickira hickira acile gittim, hic bi sorun yoktu, 2 gun sonra yine gogus agrisi baslamisti doktor zaman zaman azalir zaman zaman artar hassasiyet baglantisi yok demisti, sonra bir kac gun gecti ve kontrolde kalbinin durdugunu ogrendim. Hayatimin en buyuk sokuydu, ve ben kalbinin durdugu gece ruyamds gormustum, kanamam vardi ve aglayarak öldü bebegim diye diye uyanmistim, kalbinin durdugu gun tam ruyayi gordugum gune denk geliyordu...

Bende kan pihtilasmasi oldugu ve bu yuzden kalbinin durdugu ortaya cikti, ve bence kalbi atmaya baslayan hersey yolunda giden ama aniden bebeginin kalbi duranlar kan pihtilasma testlerini yaptirmali baska kayip beklemeden...
sabah acliktan mide bulantilariniz oldu mu peki hani safra gelir ya aclik bulantisi sabahlari.. bebeginizi kaybettiginiz zamandan sonra?
benim basindan beri en yogun belirtim bu hersabah ogure ogure uyaniyorum

sabah acliktan mide bulantilariniz oldu mu peki hani safra gelir ya aclik bulantisi sabahlari.. bebeginizi kaybettiginiz zamandan sonra?
benim basindan beri en yogun belirtim bu hersabah ogure ogure uyaniyorum
valla ben 9 haftanin icindeyim bi kere bile olmadi ne aclik ne bulanti

Benim 15 haftalık güya çok sağlıklı olan bebegimin kalbi durdu. Durdugu anı anlamadım tabii ama kalp durmasından beş gün önce kendimi hasta gibi hissetmeye başlamıştım. Mesela çok enerjik ve ağrısız bi gebelik geçirirken birden yeni hamile kalmiş gibi yorgunluk çökmüştü. Gebelik belirtilerinin birden durması konusuna gelecek olursak eğer ben o dediğinizi 10. haftada yaşadım. Birden bulantım ve meme hassasiyetim kesildi. Tabii forumları okuyup moralim bozulunca doktora aç gittim, ölmüştür kürtaj olur gelirim diye. Ama bebegimin gümbür gümbür atan kalbiyle karşılaştım ve eve cinsiyetini öğrenerek geldim. Hey gidi ne güzel bi gündü :) Ama bende pıhtılaşma varmış, beş hafta daha yaşayabildi yavrum. Diyeceğim o ki tuhaflik hissediliyorsa hemen panik yapmadan doktora gidilmeli ve her okunana da inanılmamalı.

Benim 7 haftalikti kalbi durdugunda doktor ultrasyona uzun sure bakti bir sey demeden bir sey oldugunu anlamıştım kalbi durmus diyince o anki şoku tarif edemem esimle hastane koridorunda aglamistik sarilarak. Sonra 3 doktora daha gittim inanmak istemedim ama hepsi de aynı seyi soyledi suan yicek lokmasi yokmuş diyorum yani zamanla unutuyor insan ama aklina geldikce icinde hep sizi. Ama benim bir anda bulantim hafiflemişti baska da belirti yoktu. Suan da hamileyim ve pihtilasma olduğu icin igne kullaniyorum suan da ayni korku var. 14 haftalik olduk ama o korku gecmedi.

Benim 7 haftalikti kalbi durdugunda doktor ultrasyona uzun sure bakti bir sey demeden bir sey oldugunu anlamıştım kalbi durmus diyince o anki şoku tarif edemem esimle hastane koridorunda aglamistik sarilarak. Sonra 3 doktora daha gittim inanmak istemedim ama hepsi de aynı seyi soyledi suan yicek lokmasi yokmuş diyorum yani zamanla unutuyor insan ama aklina geldikce icinde hep sizi. Ama benim bir anda bulantim hafiflemişti baska da belirti yoktu. Suan da hamileyim ve pihtilasma olduğu icin igne kullaniyorum suan da ayni korku var. 14 haftalik olduk ama o korku gecmedi.
Korku hep olacak ama sizi engellemesine izin vermeyin. Ben cok zayıf oldugum icin hareketlerini bile hissetmeye baslamistim a kaybettim. Daha buyuk kayiplar yasayanlar var. Ne mutlu size yeniden hamilesiniz.. tebrik ederim. Kayiptan ne kadar süre sonra hamile kaldınız?

Arkadaslar acinizi tazelemek gibi olmasin ama gercekten bu konuyu cevremde de cok merak eden var.. bizde her an tetikte yasiyoruz..
Anne karninda bebegini kaybedenler ne gibi belirtiler yasadiniz? kimisi belirtilerinin devam ettigini soylerken kimisi de bi an da kesildiginden bahsediyor..
Bence hiç merak etmeyin kalp durduktan sonra yapacak hiç bişey Yok maalesef bende 11 haftalık kaybettim çok şiddetli bulantım vardı yaklaşık iki hafta önce durmuş kalbi hiç hissetmedim bulantım tam gaz devam etmişti rutin kontrolde anlaşıldı kanama ve sancım yoktu sadece göğüslerim ilk hamile olduğum günlerde ki şişliği ve hassasiyetini yitirmişti bi tek o zaman şüphe etmiştim

Korku hep olacak ama sizi engellemesine izin vermeyin. Ben cok zayıf oldugum icin hareketlerini bile hissetmeye baslamistim a kaybettim. Daha buyuk kayiplar yasayanlar var. Ne mutlu size yeniden hamilesiniz.. tebrik ederim. Kayiptan ne kadar süre sonra hamile kaldınız?
Canm kayıptan 3 sene sonra hamile kalabildim. Hic cesaret edemedim denemedik bile tüm tahlillerimi yaptirdim pihtilasma cikti prolaktin hormonu yuksek cikti birde rahimde bir sikinti cıktı. Prolaktini ilacla tedavi ettik rahimde dogumla düzelir dediler sonra hamile kaldim cok sukur ignemi oluyorum 14 haftaligim. Suan da plesanta previa sıkıntım var plesanta rahim agzini kapatmış insallah plesanta yukari cikar diye dua ediyorum. Hep kötü ruyalar goruyorum. Insallah sag salim kucagima alırım. Insallah seninde en kisa surede saglikli bir gebeliğin olur canm

Canm kayıptan 3 sene sonra hamile kalabildim. Hic cesaret edemedim denemedik bile tüm tahlillerimi yaptirdim pihtilasma cikti prolaktin hormonu yuksek cikti birde rahimde bir sikinti cıktı. Prolaktini ilacla tedavi ettik rahimde dogumla düzelir dediler sonra hamile kaldim cok sukur ignemi oluyorum 14 haftaligim. Suan da plesanta previa sıkıntım var plesanta rahim agzini kapatmış insallah plesanta yukari cikar diye dua ediyorum. Hep kötü ruyalar goruyorum. Insallah sag salim kucagima alırım. Insallah seninde en kisa surede saglikli bir gebeliğin olur canm
Çok teşekkür ederim. Ben bu ay hamile olduğumu öğrendim fakat hormon değerim düştü. Sanırım kimyasal gebelik geçiriyorum. Çaresizce evde kanamamin gelmesini bekliyorum. Şuanki rahatsızlığının en büyük ilacı dinlenmek sanırım. Bu şekilde sağlıklı doğum yapan tanıdıklarım var. Ileriki haftalarda düzelme de olabiliyor. Moralini yüksek tutmaya çalış. Ben de prolaktinimden şüpheleniyorum. Bende de pıhtılaşma çıktı. Prolaktinin yüksekken bir belirti vermiş miydi? Bir de o tahlili yaptırmak için nasıl bir yol izlemem, ne yapmam lazım?

Çok teşekkür ederim. Ben bu ay hamile olduğumu öğrendim fakat hormon değerim düştü. Sanırım kimyasal gebelik geçiriyorum. Çaresizce evde kanamamin gelmesini bekliyorum. Şuanki rahatsızlığının en büyük ilacı dinlenmek sanırım. Bu şekilde sağlıklı doğum yapan tanıdıklarım var. Ileriki haftalarda düzelme de olabiliyor. Moralini yüksek tutmaya çalış. Ben de prolaktinimden şüpheleniyorum. Bende de pıhtılaşma çıktı. Prolaktinin yüksekken bir belirti vermiş miydi? Bir de o tahlili yaptırmak için nasıl bir yol izlemem, ne yapmam lazım?
Canm normalde prolaktin adet gecikmesi yapiyordu ama bende yapmadi hep duzenliydi en fazla 3 4gun gecikirdi benim goguslerden koltuk altina vuran bir agri hissi vardi. Birde yumurta catlamasini engelliyormus catlamiyor patliyormus o da kalitesiz oluyor. Dostinex diye bir ilac kullanmıştım 1 tablet kullandigimda hemen düşmüştü. Bana kadindogumcu yaptırmıştı bu tahlili orda ogrendim ac karnına sabah yapilan bir tahlil diger hormonlara da baktir bence hepsine bakilmasinda cok fayda var.ayrica testere disli aslan pencesi ve civan pençemi ve adacayini karıştırıp icmistim gebelik dusunmeden önce gercektem adetlerimi ve yumurtlamami duzenledi tavsiye ederim.

Back