İstemediğin ismi niye koydun o zaman?
Yani herkes doğmadan Kerem demiş zaten..Kerem ismi diğerinden daha güzel..
Bence değiştir içine sinmemiş senin..Ömür boyu sevmediğin bir isimle çağıramazsın evladını..
Canım o avukat resmen seni kandırmış, Arzuhalciye bile yazdırabileceğin çok basit bir dilekçeyle asliye hukuk mahkemesine kolaylıkla dava açabilirmişsin. Eşim adliye personeli olduğu için ona sordum. Dava bir kaç ay sürebilir dedi ama sonuç olumlu olduktan sonra beklemek çok da mühim değil bence.
Ben 39 haftalık hamileyim ama hala kızıma bir isimde karar veremedik. İsmin içine sinmesi çok önemli çünkü. Eşim özel msjdan bilgilerini göndersinler ben dilekçeyi yazayım onlara gönderelim dedi ama benim ne zaman doğuracağım belli olmaz. Doğumdan sonra da 2 hafta annemin yanında kalacağım, seninle iletişimde olamam, o yüzden kabul etmedim. Tabi sende doğal olarak bilgilerini göndermek istemeyebilirsin.
Ama ne olursa olsun bence o avukata inat kendin bile yazabileceğin bir dilekçeyle (etrafta çocuğum kerem ismiyle biliniyor diyerek- inandırıcı bir sebep olması gerekiyormuş çünkü) davanı aç. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?