canım sab simplex diye bir ilaç var mükemmel bişey yani benim bebeğim çok gaz sancısı çekiyordu herşeyi denedim ama tek çözümüm bu ilaç oldu bir hemşire arkadaşım tavsiye etmişti bir dene derim arkadaşların yazdığı her ilacı denemiştim bende. ama tavsiye ediyorum günde 6 damla veriyosun bebekte rahat sende kolay gelsin bye
sıcak havlu;sab simplex işe yarıyor gibi..birde bebeişin bacaklarını hareket etirin bisiklet çevirir gibi.ama kökten kesen bir çözüm yok ne yazıkki.
ya kızlar benimde 23 günlük kızım var ve aşırı gaz problemi var bunun yanı sıra kakasınıda yapamıyo...her emzirmeden sonra gaklatıyorum ve birazda kusma ile gazını atıyo...sap kullandım nurse harveys denedim şimdide neo baby aldım ama yinede zavallı yavrum kakasını çıkartamıyor...
canım benim oğlumunda öyle bi kaç defa oldu komşum bana şu yöntemi yaptırdı ve hemen etkili oldu dene bi istersen. maydonoz sapının incesi olsun kopar zeytinyağına batır makatına hafif sok 5 10 dk sürmez yapar dene ve gör banada haber ver
kızlar annelik mühteşem bir duyguymuş ama birde geceleri gaz sancısı olmasanasıl bir çözüm olabilir buna lütfen etkili bir yöntem bilen varsa yazsın
kızlar annelik mühteşem bir duyguymuş ama birde geceleri gaz sancısı olmasanasıl bir çözüm olabilir buna lütfen etkili bir yöntem bilen varsa yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?