- 28 Haziran 2015
- 1.903
- 2.049
- 133
Kızlar merhaba 72 günlük bir Bebeğim var. Bir göğsümü emiyor diğerini sağarak veriyorum. Fakat bir öğünde ne kadar vermem gerektiğini kestiremiyorum. 120ml veriyorum daha da istiyor fazla mı gelir anlamıyorum doktor ne kadar isterse ver dedi ama öyle de olur mu 2 biberon içse kussa boşuna midesine zarar. Ne yapmam gerek yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim..
2,5 aylık bebek için 120-170 ml arası normal. Eğer kararsız kalırsan mama kutularında bebeklerin haftalarina/aylarına göre kac ml beslenmesi gerektiği yaziyo resim yüklemeye çalıştım ama hata verdi sistem. Internetten bi bak istersen
Bende bebeğim memeyi iyice kavrayana kadar sagip verdim sütümü. Ben ayriyetten mama da verdim. Hala meme ve mama devam ediyoruz artık miktarları az :) 13 aylık oldu artık sofrada doyuyor benim oğlum :)
Ufak olduğu dönemlerde midesi tika basa dolmasın hazımsızlık yaşamasın diye mama ölçek çizelgesine göre hep 50-60 ml az veriyordum bende sütü yada mamayi .O yüzden çok şükür oğlumun hiç kusma problemi olmadi