2 saatte bir 15 29 dakka emzir ikisinide... fazla verirsen sindirim sistemi tam daha gelişmedigi için gaz yapar... fazlası kusar satebKızlar merhaba 72 günlük bir Bebeğim var. Bir göğsümü emiyor diğerini sağarak veriyorum. Fakat bir öğünde ne kadar vermem gerektiğini kestiremiyorum. 120ml veriyorum daha da istiyor fazla mı gelir anlamıyorum doktor ne kadar isterse ver dedi ama öyle de olur mu 2 biberon içse kussa boşuna midesine zarar. Ne yapmam gerek yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim..
Bazi bebekler doysa da emmek isteyebilirMiktar bana da çok geldi ama doyduğunu anlar diye düşünüyorum.
Yani kafasını çevirir, emmek istemez vs.
Annesi olarak anlarsınız. Güle güle büyütün kuzuyu :)
Eheh çok doğruSen ona yeteceğini düşündüğün kadarını ver. Az gelmişse o sana mesajı verir zaten.
Sözüm doğrudan size değil...ama ülkece şu bebekleri bir doyuramadık arkadaş..
Rahat bırakın yavruları.
Aslında bana da fazla ama ağzından çekince ağlıyor. Vallahi anlamadım.72 günlük bebeğe tek seferde 120 ml fazla değil mi ya ?
Bana fazla gibi geldi .
inan canım memede bir süre sonra bırakıyor ama biberonda öyle değil içtikçe içiyor anlayamıyorum vallahiMiktar bana da çok geldi ama doyduğunu anlar diye düşünüyorum.
Yani kafasını çevirir, emmek istemez vs.
Annesi olarak anlarsınız. Güle güle büyütün kuzuyu :)
Vallahi 120 veriyorum daha da istiyor hayır demiyor :))Kusmak çok da zararlı bir şey değil aslında. Mikropları da atıyor. Bebek doyduğunda istemez zaten. Siz Doktoru dinleyin derim.
Öyle midirHıçkırıyorsa doymuştur.
bunu da deneyeceğim bende 2 saatte bir besliyorum bazen 3te oluyor bu ıslak olayını duymamıştımBenim kızım 2 aylık memeden emmiyor sağarak veriyorum her öğünde bazen 90 bazen 125 ml içiyor zaten doymasa ağlıyor altı temiz uykusu yoksa anlıyorum doymadığını bir de açken ya ağzını şapırdatıyor ya da ellerini ağzına götürüyor bir de doktor bana serçe parmağını damağına yapıştır kuru ise açtır ıslak ise toktur demişti benim hiç denememe gerek kalmadı çünkü düzen oturttuk ortalama iki buçuk saatte bir yiyiyor hep saate bakıyorum iki saati geçtiyse doyuruyorum
Memeden içtiğinde az miktarda kusuyor ama biberodan içince kusmuyor hiç.2 saatte bir 15 29 dakka emzir ikisinide... fazla verirsen sindirim sistemi tam daha gelişmedigi için gaz yapar... fazlası kusar sateb
Öyle midir
1 bezi o kadar1 günde toplam bez ağırlığı 1 paket margarin kadar oluyorsa doyuyordur. Oradan ve fazlaydı kusmasından hesap edin.
Belki tam kavrayamiyor memeyiMemeden içtiğinde az miktarda kusuyor ama biberodan içince kusmuyor hiç.
Anladım genelde hep hıçkırırBir yerde öyle olduğunu okumuştum.
Önceden tam kavrayamıyordu Ucu yoktu hiç şuan var yutkunduğunu duyabiliyorum zaten bir göğsümde diğer göğsüme nazaran daha fazla var Sağdığım gögsümde daha fazla varBelki tam kavrayamiyor memeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?