- 4 Mayıs 2023
- 13
- -7
- 31
-
- Konu Sahibi sekerkizcandy0
Erkek dediyse genelde değişmiyor bence. 13 haftada %70 erkek denilmişti bana oğlumda. Ben hiç tereddüt bile etmemiştimMerhabalar kızlar. Şu anda 14+6 haftalık hamileyim. 11+5 te doktor %60 erkek olabilir ama kesin değil dedi 14+1 de de aynı şekilde dedi. Siz cinsiyeti ne zaman öğrendiniz ve değişen oldu mu ?
Bana 12 haftamda erkege benziyor dedi 18 haftamda erkek olduğu kesinlesti canım ama kordonla karistirmadilarsa genellik tutuyor çünkü erkeğin cinsiyeti kıza göre daha önce kesinleşiyorMerhabalar kızlar. Şu anda 14+6 haftalık hamileyim. 11+5 te doktor %60 erkek olabilir ama kesin değil dedi 14+1 de de aynı şekilde dedi. Siz cinsiyeti ne zaman öğrendiniz ve değişen oldu mu ?
Net göremedi 2’sindede işte. Sadece çıkıntı var gibi kuyruk sokumu da olabilir dedi. Diğerinde de arkası dönüktü göremiyorum dedi arka duruşunun bacak arasında sanki çıkıntı var gibi ama emin değilim 18. Haftada net belli olur dedi. Sağlıkla olsun ne olursa olsun hiç farketmez ama işte yinede insan tam emin olmak istiyor net olarak. Oğlum olucak yada kızım olucak diyebileyim yanii :))Erkek dediyse genelde değişmiyor bence. 13 haftada %70 erkek denilmişti bana oğlumda. Ben hiç tereddüt bile etmemiştimbacak arasını net gördüyse bundan sonra değişmez ya.
O zaman hiç belli olmaz canım. Kız da olabilir. Sağlıklı hayırlı evlat olsun. İnşallah birdahaki sefer gösterir kendiniNet göremedi 2’sindede işte. Sadece çıkıntı var gibi kuyruk sokumu da olabilir dedi. Diğerinde de arkası dönüktü göremiyorum dedi arka duruşunun bacak arasında sanki çıkıntı var gibi ama emin değilim 18. Haftada net belli olur dedi. Sağlıkla olsun ne olursa olsun hiç farketmez ama işte yinede insan tam emin olmak istiyor net olarak. Oğlum olucak yada kızım olucak diyebileyim yanii :))
Belli olsu mu cinsiyeti siz
15+5 te başka bir doktor kız dedi kesin olarak. Buda değişir mi bilmiyorum. Bir daha ki muayenede de görücez bakalım :)Belli olsu mu cinsiyeti sizin
Hayırlısı olsun sağlıklı gelsin
Etlimin oğluna 5-6 farklı doktor 6 ay kız demiş15+5 te başka bir doktor kız dedi kesin olarak. Buda değişir mi bilmiyorum. Bir daha ki muayenede de görücez bakalım :)
13. Haftamda özelde %90 erkek dediler. Sonra devlete sordum bilgi vermedi göstermiyor dedi. 32. Haftamda tekrar özele gittim kesin erkek dedi. Yanılma olmadı.Merhabalar kızlar. Şu anda 17+2 haftalık hamileyim. 11+5 te doktor %60 erkek olabilir ama kesin değil dedi 14+1 de de aynı şekilde dedi. 15+5 ‘te de kesin kız denildi ? Siz cinsiyeti ne zaman öğrendiniz ve değişen oldu mu ?
maşallah canımDoktora gittim bu doktorda kız dedi kızlar18+1 ‘im.
Teşekkürler canımmaşallah canımsağsalim al kucağına. Bacak arası üç çizgiden bahsetti mi hiç? Banada 16.haftada kız dedi
Cinsiyeti belli oldu mu canımBenimkini de bakabilir misiniz cinsiyeti nedir acaba 13 haftalık