- 16 Ağustos 2024
- 103
- 67
- 13
- 30
- Konu Sahibi kaktusella
Sevgili anneler, hamişler. Bebeğinizin cinsiyetini hissettiniz mi, doğru muydu peki? Ben çok erkek hissediyorum ya. Anneler hisseder mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaMerhabalar bende ilk duydugum an içime erkek düştü hep erkek hissettim ilk 14 haftada erkek dendi sonra 17. Haftada prenses oldugu cıktı ortaya ama hala erkek gibi hissiyatım hiç değişmiyor rüyalarımda bile hep erkek bebek var kucagımda bi erkek istegim veya kız istegim hiç olmadı ama bilmiyorumdetaylı ultrasonda kesin inancam galiba cinsiyete
![]()
Valla bende hissiyatıma cok güveniyodum bir erkek dendi bi iki hafta hiç göstermedi sonra kız dedi ama böyle değişkenlik falan olunca benimde inancım köreldi galibaYaayani ben kız olmasına daha istekliyim ama tabi ki önce sağlıklı sıhatli olsun da. Erkek hissettiğim içinde hiç merak etmiyorum cinsiyetini kesin erkek gibi geliyor
sizin yerinizde olsam ikna olurdum kız olacağına artık ahaha
Haftaya 13.haftam dolacak kontrole gidicem bakalım inşallah gösterirse benimki de göreceğimBen kız hissediyordum diğer gebeliğim erkekti belirtiler aşırı tersti ama erkekmiş bu da. Hatta ablam kardeşim eşim biliyordu 12 hafta kimseye söylemedik bilenler de kız sanki diyordu
Bende canım erkek hissettim ve bebeğim 11 aylık, herkes kız dedi ben erkek dediö öylede oldu.Sevgili anneler, hamişler. Bebeğinizin cinsiyetini hissettiniz mi, doğru muydu peki? Ben çok erkek hissediyorum ya. Anneler hisseder mi acaba
Ay doğru gerçi bi erkek bi kız dedikleri için kafa karışıyorValla bende hissiyatıma cok güveniyodum bir erkek dendi bi iki hafta hiç göstermedi sonra kız dedi ama böyle değişkenlik falan olunca benimde inancım köreldi galibaalısverişe baslamadım bile detaylıyı bekliyorum sırf bu yüzden
aynı siz gibi hep erkekmiş gibi geliyor
![]()
Biz 12 haftalığız fetal dna geldi o olmasa belki doktor yanlış gördü diyeceğimHaftaya 13.haftam dolacak kontrole gidicem bakalım inşallah gösterirse benimki de göreceğim![]()
Bana da herkes kız diyor da neye göree kime göreeBende canım erkek hissettim ve bebeğim 11 aylık, herkes kız dedi ben erkek dediö öylede oldu.
Benimde öyle kıza daha hevesliyim ama tabi önemli olan sağlıkBiz 12 haftalığız fetal dna geldi o olmasa belki doktor yanlış gördü diyeceğimsağlıklı olması önemli ama yalan yok içimde kız isteği vardı...
Aynen öyle ultrason fotomuzu görseniz resmen gözüküyor demişti doktor kesin dedi kız deyince gösterdik bu ne hocam dedik göbek kordonu o dedi biz şok bu sefer kesinmi dedik kesin dedi sonra iki hafta göstermedi sonraki hafta yine kız dediAy doğru gerçi bi erkek bi kız dedikleri için kafa karışıyorarkadaşıma %99 erkek dediler ama birkaç hafta sonra kız olduğunu söylemişlerdi
Ben yoğun şekilde kız hissediyordum eşim erkek hissediyordu. Ama erkekmiş :) bence babalarin hissi tutuyorSevgili anneler, hamişler. Bebeğinizin cinsiyetini hissettiniz mi, doğru muydu peki? Ben çok erkek hissediyorum ya. Anneler hisseder mi acaba
Aynen öyle ultrason fotomuzu görseniz resmen gözüküyor demişti doktor kesin dedi kız deyince gösterdik bu ne hocam dedik göbek kordonu o dedi biz şok bu sefer kesinmi dedik kesin dedi sonra iki hafta göstermedi sonraki hafta yine kız dediaz kaldı detaylıya bakalım yazarım size gidince
bakalım sizin ne olucak bende merak ettim simdi
Kız hissettim hep erkekmişSevgili anneler, hamişler. Bebeğinizin cinsiyetini hissettiniz mi, doğru muydu peki? Ben çok erkek hissediyorum ya. Anneler hisseder mi acaba