- 25 Mayıs 2020
- 154
- 74
- 48
- Konu Sahibi Kuzukulagi
Herkese merhaba daha cinsiyet belli olmayacak kadar küçük bı yavrum var ama kesin erkek diye yaklaşıyorum ona

tecrübeli arkadaşlar sizin de hisleriniz doğru çıkmış miydi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa hayırlı olsunAyyy valla hiç doğru çıkmadıkesinlikle kız diyodum dün oğlum olacağını öğrendim
![]()
Ya benim de içime erkek doğuyor ama sizinki gibi baya kesin gözüyle bakıyorum kız derse inanmam yaniErkek olduğundan yüzde yüz emin olarak doktora gittim, doktor kız dedi, emin misiniz dedim, doktor başka bı tahminde mi bulunulmustu daha önce dedi, yok dedim erkek hissediyordum, doktor da sövmüşüm gibi bakakaldi![]()
Erkek hissetmiştim ilk andan bu yana erkekmis cinsiyetimiz 20.haftadayiz ama anneler hisseder normalde de hislerim kuvvetliidirHerkese merhaba daha cinsiyet belli olmayacak kadar küçük bı yavrum var ama kesin erkek diye yaklaşıyorum onatecrübeli arkadaşlar sizin de hisleriniz doğru çıkmış miydi
İlk öğrendiğim zaman kiz demiştim kız çıktıHerkese merhaba daha cinsiyet belli olmayacak kadar küçük bı yavrum var ama kesin erkek diye yaklaşıyorum onatecrübeli arkadaşlar sizin de hisleriniz doğru çıkmış miydi
En başından beri hep erkek hissettim, rüyalarımda da hep erkek bebek görüyordum doğru çıktıHerkese merhaba daha cinsiyet belli olmayacak kadar küçük bı yavrum var ama kesin erkek diye yaklaşıyorum onatecrübeli arkadaşlar sizin de hisleriniz doğru çıkmış miydi
Amiiinnn amin cümlemizin inşallah ne güzel dedinizHaftalarımız aynı, ben bulantılardan kız hissediyorum. Eşim erkek erkek diye direniyorben de kız olursa bana beraber büyüdük oğlan olursa arkamda ileride dağım olur diyorum. Tabi herşeyden önce sağlıklı, hayırlı bir evlat rabbimden tek duam
![]()
Ay bende meraktan bakıyorum her biri ayrı bişey çıkıyorPeki hiç yüzük testi çin takvimi vs baktiniz mi ben böyle abudik gubidik şeylere bakmaya başladım meraktan![]()
Aminnn cümlemizle beraber, rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAmiiinnn amin cümlemizin inşallah ne güzel dedinizbu arada yaklaşık aynı dönemdeyiz hayırlı olsun
![]()
Asermelerim kız erkek karışık şimdi canın çekmesin diye yazmayayım ama eksinin dibiyle tatlının dibini istiyorum yaniAy bende meraktan bakıyorum her biri ayrı bişey çıkıyorbende hep erkek hissediyorum ama hurafelere göre kız gibi çıkıyor sağlıklı olsun da önemli olan o tabi
Ama mesela keseye ve ramzi teorisine göre erkek çin takvimi iki ayrı vardı Google da biri erkek biri kız çıktı kalp atışlarına göre kızbizimki değişik senin nasıl asermelerin falan
Hayır yaptirmayi düşünmüyorum doktorum da öyle bişey söylemedi şuan için 3 hafta sonra kontrolüm var cinsiyet belli olur mu olmaz mı bilmiyorum ikili test yapilacak sanırım öyle söyledi siz yaptıracak misiniz?Asermelerim kız erkek karışık şimdi canın çekmesin diye yazmayayım ama eksinin dibiyle tatlının dibini istiyorum yaniya sağlıklı ve hayırlısı olsun ama çok stresliymis beklemek siz fetal dna yaptıracak mısınız