- 23 Temmuz 2022
- 24
- 4
- 16
- 25
- Konu Sahibi edanurcansizzz
Onu bilmiyorum pazartesi sorcam inşallahBirde bebek soğutma tedavisi almadı mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu bilmiyorum pazartesi sorcam inşallahBirde bebek soğutma tedavisi almadı mı
Yoktu yani doktorum öyle bir şey hiç söylemedi direkt hastaneye gittim sezeryana aldılar 38+3 ama ultrasona göre 1 hafta gerideydiÇok üzüldüm rabbim şifa versin. Kaç haftalık doğum yaptınız. Kordon dolanması flaan varmıydı acaba
Anlıyorum rabbim şifa versin inşallahYoktu yani doktorum öyle bir şey hiç söylemedi direkt hastaneye gittim sezeryana aldılar 38+3 ama ultrasona göre 1 hafta gerideydi
Tam 15 gün boyunca oksijene bağlı kaldı biraz düzeldi gibi su an uzaktan çok az veriyorlar oda sürekli değilAma geçti demi inşallah oksijen seviyesi düzeldi bebeğinizin?? Birde kac gunde düzeldi
Amin inşallah Allah razı olsuninsaAllah düzelir.
Edanur benm bebegım beş aylık ve bir aydır oksijen veriyoruz yükselmiyo. Ciğerlerinde buzlu cam görünümü varmış. Sizin bebeğinizde ne vardı da oksijen aldı ve başka bi tedavı yaptılar mı??İlk zamanlar sürekli oksijen bağlıydı şimdi bağlı değil hepsinden kurtuldu 2 haftadır falan çok azıcık kaldı oksijen ihtiyacı
Çok üzüldüm rabbim şifasını versin şu an ne durumdasınızKızlar 25 gün önce özelde sezeryan doğum yaptım ve bebeğim hiç ağlamadı. Direkt yoğun bakıma alındı ordan da hacettepeye sevk ettiler nöroloji doktoru olmadığı için ve şu an bebeğimin beynine doğumda oksijen gitmediği için sağ tarafta hipoksi oluşmuş ve beyin hasar görmüş. Bebeğim hiç ağlamıyor emme refleksi yok ve yutkunma güçlüğü var hareketleri normal ama nöbet geçiriyor bu durumu yaşayan var mı bilgisi olan bana bilgi verebilir mi
Hala aynıyız eve taburcu ettiler aspire ediyorum kasılmaları var istemsiz titremeleri yutma refleksi çalışmıyor işte gelişmemiş Allah razı olsun amin inşallahÇok üzüldüm rabbim şifasını versin şu an ne durumdasınız
merhaba benım bebeğimde de aynı durum var lütfen rica etsem bana da yardımcı olur musunuzEvet oda
Tabi ki atarımmm çok iyi olur
Şuan durumu ne acaba bizde aynı şeyi yaşadık bebeğim bir aylık bizi neler bekliyorKızlar 25 gün önce özelde sezeryan doğum yaptım ve bebeğim hiç ağlamadı. Direkt yoğun bakıma alındı ordan da hacettepeye sevk ettiler nöroloji doktoru olmadığı için ve şu an bebeğimin beynine doğumda oksijen gitmediği için sağ tarafta hipoksi oluşmuş ve beyin hasar görmüş. Bebeğim hiç ağlamıyor emme refleksi yok ve yutkunma güçlüğü var hareketleri normal ama nöbet geçiriyor bu durumu yaşayan var mı bilgisi olan bana bilgi verebilir mi
Merhaba bebeğiniz nasıl şu an ben de aynısını yaşadımŞuan durumu ne acaba bizde aynı şeyi yaşadık bebeğim bir aylık bizi neler bekliyor
Hala bi gelişme yok canım aynı şekil devam ediyoruz sürekli ağlamaları var hiç durmadan ağlıyor uyku düzeni sıfır tek iyi olan şey nöbetlerimiz durdu nöbet ilaçları kesildi çok şükürMerhaba bebeğiniz nasıl şu an ben de aynısını yaşadım