hepinize teşekkür ederim . ben dün bu yazıyı yazdıktan birkaç saat sonra işyerimde bel ve kasık ağrısıyla birlikte hafif kanamam oldu. ve bende tabiki bir panik hemen doktorumu aradım muayene etmem gerekıyor dedı. hemen apar topar gıttım ultrasonla karnımdan baktı. çok şükür bebişimin kalp atışını gördük rahatladık. kanamanın oldugu yer ise bebişimin hemen üst kısmındaydı gösterdi. sonra hemen bir iğne yaptı.bu iğne düşük olmasını engelliyormuş.haftaya 1 tane daha yaptırıcam. derken bu arada lavaboya girdim ve yine kanla birlikte bu sefer parça düştü benden. o anki hissettiklerimi anlatamam. aklım başımdan gitti. hatta bir parçada peçeteye düştü. beyaz iplikimsi bir parçaydı.hemen doktora söyledim tabiki doktor o pıhtıdır dedi bebek düşse bu kadar basit olmaz diyor.ağrı sancı dayanamazsın dedi.normalde kürtajla anca alınabiliyormuş 9-10 haftalık oldugunda neyse ama pıhtıyı bilmezmi insan canım. değil diyorum.sonra tekrar ultrasonla baktık tabi tuvaletimi yaptığımdan tam net göremedim ama doktor burda bak dedi.bebişin duruyo dedı ve 10 gün yat dinlen hiçbirşey yapma diyerek gönderdi. kanamamda çok şükür bu saate kadar çok çok azaldı bitti gibi zaten siyah renge dönecek ve 1-2 güne kadar kesılecek demisti doktor.
neyse. allahım bebişimi bana ve babasına bağışlasın inşallah (amin). o kadar uğraştıktan sonra lütfen allahım bunu bize çok görme ve bebeğimi koru sen.hepimiz allaha emanet olalım.
bu arada belki merak edersiniz hiç bir ağır iş ağırı bırak normal bi iş bile yapmadım. neden oldu onuda bilmiyorum. zaten işim masa başında. ama sebebini merak ediyorum doğrusu.mafoldumben:bbo::Saruboceq:Çok üzgünüm çoooksenağlama