Bebeğin anne karnında çok hareket etmesi

Dunyanin en iyi annesi

Eski ama yeni...
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2021
223
634
18
Merhaba;

İkinci hamileliğim, ilkini pek hatırlamıyorum çünkü büyük bir kayıp yaşamıştım o dönem aileden. Bu hamileliğimde, sekizinci aya geldim. Fakat bebeğim bazen çok hareket ediyor. Bunun genelde iyi bir şey olduğunu söylüyorlar ama bu kadar çok hareket etmesi normal mi acaba, başına gelen var mi? Bir bakıyorum başı sağda, bir bakiyorum ayakları yukarıda, dönüyor, her yerde sanki. O böyle hareketli olunca, bende de devamlı tuvalete gitme isteği oluyor. Umarım sağlıklı olduğunun belirtisidir tüm bu hareketler. Bazen acaba erkenden mi doğmak istiyor yerimi rahat değil diye bile düşünüyorum. Komik düşünceler farkındayım ama yaşayan varsa görüşlerini merak ediyorum.

Merhaba;

İkinci hamileliğim, ilkini pek hatırlamıyorum çünkü büyük bir kayıp yaşamıştım o dönem aileden. Bu hamileliğimde, sekizinci aya geldim. Fakat bebeğim bazen çok hareket ediyor. Bunun genelde iyi bir şey olduğunu söylüyorlar ama bu kadar çok hareket etmesi normal mi acaba, başına gelen var mi? Bir bakıyorum başı sağda, bir bakiyorum ayakları yukarıda, dönüyor, her yerde sanki. O böyle hareketli olunca, bende de devamlı tuvalete gitme isteği oluyor. Umarım sağlıklı olduğunun belirtisidir tüm bu hareketler. Bazen acaba erkenden mi doğmak istiyor yerimi rahat değil diye bile düşünüyorum. Komik düşünceler farkındayım ama yaşayan varsa görüşlerini merak ediyorum.
bebek erkekse daha hareketlı olurmus ya da çocugun mizacı bu hareketlı bır bebek endışe etmeyın bence ne güzel işte💐

Meraklanma canim benimki o kadar hareketliydi ve vuruyordu ki artik aksam ağrıdan dayak yemişe dönüyordum, canim cok acıyordu, surekli aynı yere vurur dururdu. Ilk ayında görürsün o kadar hareketli olacak ki şaşıp kalacaksınız.

Meraklanma canim benimki o kadar hareketliydi ve vuruyordu ki artik aksam ağrıdan dayak yemişe dönüyordum, canim cok acıyordu, surekli aynı yere vurur dururdu. Ilk ayında görürsün o kadar hareketli olacak ki şaşıp kalacaksınız.
Karnım ağrıyor iki gündür acaba bu yüzden mi? İlk ay derken doğar doğmaz mi hareketli olacak? Keşke ilk çocuğum gibi sakin olaydı 🤣

Aynen 1 2 hafta sonra falan gayet hareketli oluyor hatta şöyle diyim benim oğlum 45 günlükken donmeye basladi 3 aylıkken cift kisilik yatağın bir kenarından diğerine yuvarlanıp dustu 20-30 sn biraktim sadece

Benim yeğenim kıpır kıpırdı içerde sürekli hareket ediyordu dışardan görüyorduk resmen dokunmamıza gerek kalmıyordu 2 saniye durmuyordu ablamın karnın yamuryumur oluyordu 😅 ve gayet sağlıklı hareketli bir kız bebek şimdi 2 yaşında minnoşum öyle erken falan da doğmadı hatta çok bekletti teyzoşunu 🥰

Yaa kötü düşünmeyin ne güzel bir şey 😍 benim bebeğim daha çok küçük ama o da çok şükür çok hareketli. Ben mutlu oluyorum, hiç aklıma kötü bir şey gelmiyor, iyi düşünün 😍

Aynen 1 2 hafta sonra falan gayet hareketli oluyor hatta şöyle diyim benim oğlum 45 günlükken donmeye basladi 3 aylıkken cift kisilik yatağın bir kenarından diğerine yuvarlanıp dustu 20-30 sn biraktim sadece
Vay halime desenizeee 🤣 bende diyorum, abisi beş aya kadar ne güzel sakindi, etrafını izlerdi Yavrucum. Bu da öyle olur saniyordum. Beni neler bekliyor aman yarabbim🤣

Yaa kötü düşünmeyin ne güzel bir şey 😍 benim bebeğim daha çok küçük ama o da çok şükür çok hareketli. Ben mutlu oluyorum, hiç aklıma kötü bir şey gelmiyor, iyi düşünün 😍
İkinci olunca, ne kadar sakin o kadar iyi diye düşünüyor insan. İlk çocuğum çok sakindi. Bu fırtına gibi olursa ne yaparımmm 🤣 sakin ol evladım, akıllı ol evladım diye diye mi gececek gunlerrr 🤣🤣

Anne karninda da; su an da oglumun hizina yetisemiyorum. Gebeligimde ~3,5 kg almistim, su an gebe kaldigim kilodan 7 kg daha zayifim. 🤣 Simdiden kolayliklar ve saglikli dogumlar diliyorum. 🌸

Merhaba;

Bebeğim aşırı hareketlıydı , bu cok hosuma gıtse de benı de korkutmaya ve arastırmaya sürükledi, kordon dolayabılıomus cok harwket, ve korltugym da basıma geldi, 37 hadta kontrolunde boynunda ıkı kez dolsnmıs kprdon gordu dr ve ertesı gun sezeryana alındım..ben belki de istisnayımdır, korkutmak istemem..

Bebeğim aşırı hareketlıydı , bu cok hosuma gıtse de benı de korkutmaya ve arastırmaya sürükledi, kordon dolayabılıomus cok harwket, ve korltugym da basıma geldi, 37 hadta kontrolunde boynunda ıkı kez dolsnmıs kprdon gordu dr ve ertesı gun sezeryana alındım..ben belki de istisnayımdır, korkutmak istemem..
Teşekkür ederim cevabınız için. İnşallah benim de başıma böyle bir şey gelmez.

Benimde ikinci oğlum aşırı hareketliydi. Nst de takılan cihazı kaydırıyodu. Benim oğlumun da 2 kere kordon dolanmıştı ve doktor bunu doğduğunda farketti normal doğum yaptım bu arada. Ama bana bunu hareketli oluşundan ziyade yataktan kalkarken vs birden kalkmama bağladılar annemler önce yanıma dönüp tutunup kalkmıyordum. Bu hamileliğimde de bebeğim çok hareketli değil bu seferde onun endişesi oluyor. Hareketli olması daha iyi.

Benimde ikinci oğlum aşırı hareketliydi. Nst de takılan cihazı kaydırıyodu. Benim oğlumun da 2 kere kordon dolanmıştı ve doktor bunu doğduğunda farketti normal doğum yaptım bu arada. Ama bana bunu hareketli oluşundan ziyade yataktan kalkarken vs birden kalkmama bağladılar annemler önce yanıma dönüp tutunup kalkmıyordum. Bu hamileliğimde de bebeğim çok hareketli değil bu seferde onun endişesi oluyor. Hareketli olması daha iyi.
Aaa. Kordon dolanmasında normal doguma risk demişti bizim dr ,demekki olabılıo

Aaa. Kordon dolanmasında normal doguma risk demişti bizim dr ,demekki olabılıo
Aslında risk çünkü oğlum aşağı çok yavaş iniyordu. Doğumda aa bu çift kısmetli o yüzden yavaş indi dediler. Çift kısmet ne dedim o sırada iki kere kordon dolanmış dediler. Boğulabilirdi bile

Allah korumuş cok şükür , sızın son anda oldu demekki
Bilmiyorum ki hiç pazartesi kontrole gittim. Doktor 3 kg ı geçmiş suni sancı verelim yarın dedi. Bende çatı darlığı var kilosu artmadan suni sancı yla doğum yapıyorum. Kontrolde öyle kordon falan demedi. Belkide görmedi. Sabahta usg ye girmeden nst ye bağlandım sadece. Usg ile bakmadı.

Back
X