Annesinin Bitanesi
12/6/2009 ·
Dün trasnferden sonraki ilk büyük buluşma gerçekleşti. ışte buluşma anı yaşananlar...
Şerife hemşireciğimin gayretleri ile buluşma günü bir gün önceye alındı, bu tür değişiklikler aslında Osman hocamın pek hoşuna gitmiyor, ben o yüzden çok sıcak yaklaşmamıştım. Ama yine de iyi oldu. Yoksa şuan hala merakta olacaktım.
Dün yine kan testindeki gibi son saatler geçmek bilmedi, hayatta sanırım en zor şey beklemek...
Tam saatinde babamız da geldi Maya'ya, usg odasına alındım, çok heyecanlıydım... Şerife muzip bir şekilde şimdi birşey yapacağız, önce ben bakacağım dedi. Nasıl yani dedim? Ben üstten bakacağım önce dedi, tamam dedim fısıltıyla, sanki büyük bir sırrı paylaşır gibi . Müthiş bir hızlılıkla baktı ve hemen 1 tane kese gördü, pıt pıt kıpırdıyordu. Ohh güzel kalbi de çalışıyor dedi, çok rahatlamıştık...
Şerifenin bir özelliği daha var, keseye göre cinsiyet tahimininde bulunuyor ve büyük oranda tutturuyor, bunu bildiğimden ve meraktan kız mı dedim, o an içime öyle doğdu, yok bu erkek dedi. Kendinden oldukça emindi, ben de güldüm. osman hocanın kapısını çalıp, "hocam bir oğlumuz olacak" buyrun siz de görebilirsiniz dedi, çok güldüm... kaydirigubbakcemile3
Sonra Osman Hoca geldi odaya, biraz gergindi, artık bu stresi benim kalbim kaldırmıyor dedi, gerçekten çok endişeli görünüyordu. şerife ile keseyi gördüğümüzü söyleyip kendisini rahatlatmaya çalışsak da endişesi geçmemişti... demek ki sevgili osman hocam onca yıllık tecrübesi sırasında on binlerce vaka görse de her defasında aynı heyecanı, aynı stresi ve korkuyu yaşıyor. Hocam sizin işiniz gerçekten zor dedim. Zor tabii dedi, bu en önemli muayene dedi. Bu arada keseyi bulmaya çalışıyordu, o arada saklanmış bebiş, kısa süreli bir heyecan yaşandıktan sonra gösterdi kendini... derin bir ohh çekti osman hoca, hocam biz görmüştük zaten diyorum ben, ama o işte şimdi inandı ve çok rahatladı... eee ne de olsa osman hocanın torunu. dede olmak için henüz erken bir yaşta olsa da kendisi Maya bebeklerinin Osman Dedesi... opuyorumnanaktan
Şerife de erkek erkek diye zıplayıp duruyor... çok şirin yaaa... hihoyyyt
ıkisi de kendi çocukları gibi sevindiler gerçekten... sağ olsunlar...
Sonra sıra geldi, kalp atışını duymaya... ben işte o zaman daha çok heyecan yaptım... Osman hoca biraz erkenmiş bakmak için, acele ettiniz dedi... gelişimi şuanda bir hafta daha geride dedi... ama kalbi oluşmuş, şuanda tam yarım cm bir bezelye tanesi kadar...
Az sonra yeni oluşan minik kalbini duymaya başladık, özellikle nefesimi tuttuğumda ses acayip yükseliyordu ve çok hızlı atıyordu... canım benim... o kalbin hep aşk ve sevgiyle çarpsın...
Ve baba ile buluşma zamanı, o da aramıza katıldı, o muhteşem sesi dinliyoruz... herkes mest olmuş durumda... sonra diğer hemşirelerden de gelen oldu, oda bir anda kalabalık oldu...
Osman Hoca haftaya yapacağımız muayenede daha net bir ses duyarız, ama şuan herşey yolunda rahatlayabiliriz... artık 3 kişilik bir ailesiniz dedi... ve tebrik etti eşimi ve beni... kaydirigubbakcemile2
Hastalarına bu kadar sıcak, samimi bir aile ortamı yaratan başka bir merkez ya da doktor var mı acaba, bunu gerçekten merak ediyorum. ben başka hiçbir merkez ile görüşmedim bile, bütün tüp bebek merkezleri mi böyle, bu işin doğası mı bu bunu bilemiyorum... ama ben maya ile yolumuz kesiştiğinde onlara sonuna kadar güvendim... genelde doktorlara karşı önyargılıyımdır... ama osman hoca'ya baştan bu yana sonuna kadar güvendim... ve bebeğimin teyzesi şerifeciğime... yani benim için benim mutluluğumu paylaşan neredeyse benim kadar heyecanlanan, sabırsızlanan süper bir ekip Maya... a.s.
Stresli ve heyecanlı geçen dakikaların ardından hepimiz acayip rahatlamıştık... eşim de büyük bir keyifle dinledi sesi, duygularını malesef çok belli edebilen birisi değil, ama gözlerinden okunuyordu sevinci...
Darısı annelik ateşi ile yanıp tutuşan tüm kadınlara inşallah...
Haftaya tekrar buluşacağız bebişle, artık rahatlıkla tekil konuşabilirim... Osman Hoca bebişi fazla yormayalım ses kaydı ve videosunu haftaya alırız dedi...
Evet Modelimizi ilk günden yormayalım değil mi? :asigim: