How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebeğimle çalışmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi mrnmrn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mrnmrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
6
2
1
30
Merhabalar. Benim 11 aylık bir bebeğim var. Kendi ofisim var ve eşimle aynı isyerinde çalışıyoruz. Esimin benden daha fazla iş tecrübesi var üstelik.
Mali musavirim.

Hamilelik boyunca çalıştım. Doğurduğum gün dahil buna. Aksama kadar ofisteydim işleri yetiştirmek için. İşten çıkış saatimden sonra eve gittik ve dogum başladı.

Dogum yaptım. 1 gün hastanede kaldım. Eve geldiğimizin ilk günü de eşim başladı şu işler var. Bekliyor müşteriler. Ben bir kere bile oturup dinlendiğimi hatırlamıyorum.

Kaynanam geliyor aaa bebeğe nasil bakıyorsun diye anca eleştiri yapsa, eşim bir yandan bütün işi üstüme yıktı. Onu o gün tanıdım.

Lohusalik dönemlerim sinir krizleriyle geçti. Bir daha kaynanamla konuşmadım.
Günde 2 saat uykuyla kalıp hem bebek hem iş hem ev koşturdum.

Ve eşimden nefret ediyorum.

Daha 20 günlükken bebeğim,ofise gitmek zorunda kaldım.
Ben yoruldum çok yoruldum. Eleman aldım. Ama anca yetiştiriyorum. Bana uzun vadede fayda sağlar.

Boşanmak istiyorum. Bana zerre acıması olmayan bir adam. Boşanma lafı geçince ver bebeği defol git diyor.
Ailem destek çıkmıyor.
Tek başımayım ne yapmam gerekiyor lütfen akıl verin.

Merhabalar. Benim 11 aylık bir bebeğim var. Kendi ofisim var ve eşimle aynı isyerinde çalışıyoruz. Esimin benden daha fazla iş tecrübesi var üstelik.
Mali musavirim.

Hamilelik boyunca çalıştım. Doğurduğum gün dahil buna. Aksama kadar ofisteydim işleri yetiştirmek için. İşten çıkış saatimden sonra eve gittik ve dogum başladı.

Dogum yaptım. 1 gün hastanede kaldım. Eve geldiğimizin ilk günü de eşim başladı şu işler var. Bekliyor müşteriler. Ben bir kere bile oturup dinlendiğimi hatırlamıyorum.

Kaynanam geliyor aaa bebeğe nasil bakıyorsun diye anca eleştiri yapsa, eşim bir yandan bütün işi üstüme yıktı. Onu o gün tanıdım.

Ben yoruldum çok yoruldum. Eleman aldım. Ama anca yetiştiriyorum. Bana uzun vadede fayda sağlar.

Boşanmak istiyorum. Bana zerre acıması olmayan bir adam. Boşanma lafı geçince ver bebeği defol git diyor.
Ailem destek çıkmıyor.
Valla siz başarırsınız💐bı başlayın devamı gelir. Ofisin bir odasına bebek beşiği vs koyun bazen evden bazen ofisten çalışırsınız. Yardımcı da varmış ofiste. Rayına oturur. Eşinize de uzaklaştırma alın evden gitsin. Kendi defolsun terbiyesiz

Kocayı çevre edinene kadar kullan bakıcı ve eve haftalık temizlikçi şıkkını düşün derim.
müşteriler, onun getirdiği müşteriler.
Çevresi geniş çünkü.
Ben başka bir şehirdeydim çevrem yok maalesef.

Çocuk olmadan öncel ilişkiniz iyimiydi . Sizin yerine eleman alamaz mı bir sene . Aileniz size sahip cikmamasi yanlış çok zor süreç. Ailen arkanda olsa bırak git derdim

Valla siz başarırsınız💐bı başlayın devamı gelir. Ofisin bir odasına bebek beşiği vs koyun bazen evden bazen ofisten çalışırsınız. Yardımcı da varmış ofiste. Rayına oturur. Eşinize de uzaklaştırma alın evden gitsin. Kendi defolsun terbiyesiz
Beşiği oyuncağı herseyi var ofiste. Bebeğim ev yüzü göremedi ki

Çocuk olmadan öncel ilişkiniz iyimiydi . Sizin yerine eleman alamaz mı bir sene . Aileniz size sahip cikmamasi yanlış çok zor süreç. Ailen arkanda olsa bırak git derdim
tartistigimiz oluyordu kaynana faktörü vardı. Ama geneli iyidi

İşi bilen sizseniz; müşteri kimin kendini oraya getirdiğine değil, yapılan işe bakar.
iyi de adam kendisi de mali müşavir
yani ayrılırlarsa adam müşterileri de alır gider
kadın bebekle kalır -hoş bebği de ver diyormuş adam da o biraz zor.

kadının kendi müşteri çevresi olmadan ayrılması çok riskli olur

Mali musavirim.

Ailem destek çıkmıyor.
Mali musavirlik boyle bir is malesef :( ongorulebilir bir durum dogumdan tahini 2 ay once birini ekstradan alsaydiniz cok iyi olurdu sonuçta yenidogan anneye yapisiktir işe nasil gideceksiniz. O da musterileri kacirmak istemiyordur islerin ucu kacarsa kotu olur muhtemelen herkes daraldi. 1 2 ay daha esiniz idare etmeye calissin sonrasinda bir odaisni bebek yatagi koltuk koyun ofise beraber gidip gelirsiniz belki. Hemen gemileri yakmaktansa konuşsanız mi ki once esinizle

iyi de adam kendisi de mali müşavir
yani ayrılırlarsa adam müşterileri de alır gider
kadın bebekle kalır -hoş bebği de ver diyormuş adam da o biraz zor.

kadının kendi müşteri çevresi olmadan ayrılması çok riskli olur
Kadının yazdıklarına bakarak: adam da mali müşavir olsa da adamın yeterli deneyimi olmadığı anlaşılıyor.

Yoksa neden kadın doğuma dahi iş yerinden çıkıp gitsin ?

İş başka, arkadaşlık başka. Müşteri günün sonunda çıkarılan işe bakar.

Mali musavirim.

Ailem destek çıkmıyor.
Eğer zamana yayacaksanız boşanma lafını erkenden geçirmeyin. Bu kadar acımasız biriyse çirkinleşip farklı plânlara girişmesin bu süreçte. Kendinizi toparlayıp öyle tek ve büyük adım atsanız? Bebeğiniz küçük evet ama neyse ki mesleğiniz varmış hakkınızda hayırlısı olsun.

Kadının yazdıklarına bakarak: adam da mali müşavir olsa da adamın yeterli deneyimi olmadığı anlaşılıyor.

Yoksa neden kadın doğuma dahi iş yerinden çıkıp gitsin ?

İş başka, arkadaşlık başka. Müşteri günün sonunda çıkarılan işe bakar.
Adamin is tecrubesi daha fazlaymis Şermin, ilk paragrafta yazmis.

Bence konu sahibinin tecrubesi ya da is bilirligi degil mesele adamin ac gozlulugu, esi olmazsa birine yuklu bir miktar maas odemek zorunda kalacak ya da bazi musterilerinden vazgecip tek calisacak, ozetle maddi zarar.

Ben sizin yerinizde olsam en azindan kadin musterileri tatli dilimle baglar, kendim ofis açacağımı hissettirirdim.

Amma velakin, lohusalik tepkileri verip vermediginize emin olsaniz iyi olur, surada dogumdan sonra esine gicik olan var miydi diye sorsak, bircogumuz evet yanitini veririz.

Bence esinizle once bi konusmayi deneyin

Adamin is tecrubesi daha fazlaymis Şermin, ilk paragrafta yazmis.

Bence konu sahibinin tecrubesi ya da is bilirligi degil mesele adamin ac gozlulugu, esi olmazsa birine yuklu bir miktar maas odemek zorunda kalacak ya da bazi musterilerinden vazgecip tek calisacak, ozetle maddi zarar.

Ben sizin yerinizde olsam en azindan kadin musterileri tatli dilimle baglar, kendim ofis açacağımı hissettirirdim.

Amma velakin, lohusalik tepkileri verip vermediginize emin olsaniz iyi olur, surada dogumdan sonra esine gicik olan var miydi diye sorsak, bircogumuz evet yanitini veririz.

Bence esinizle once bi konusmayi deneyin
Sonraki yazdıklarıyla ilk paragraf örtüşmüyor bence. Yoksa neden kadın son ana kadar çalışsın, çok mantıksız değil mi ? Bebeği 20 günlükken niye ofise gitsin ? Yanına yetiştirmek için nasıl personel alımı yapsın ?

Sonraki yazdıklarıyla ilk paragraf örtüşmüyor bence. Yoksa neden kadın son ana kadar çalışsın, çok mantıksız değil mi ? Bebeği 20 günlükken niye ofise gitsin ? Yanına yetiştirmek için nasıl personel alımı yapsın ?
Haklisin celiski var, ya adam is bilmiyor ama calisma suresi bakimindan daha tecrubeli ya da is biliyor ama ekabir.

Konu sahibi sigortaniz yatiyor ve maasiniz yerinde mi?

Kendi halletsin? Lohusa kadın yemek ve temizlik bile yapmamalı ne müşterisi ne işi? Allah akıl fikir versin.

Haklisin celiski var, ya adam is bilmiyor ama calisma suresi bakimindan daha tecrubeli ya da is biliyor ama ekabir.

İşi biliyor ama bana yaptırıp kendi kenara çekiliyor. Keyfine inanılmaz düşkün olası geldi. İnsanlar onu uyarıyor lohusa kadını nasıl suruklersin diye. İçine şeytan kaçtı resmen çok değişti

Iyi kazanıyoruz. Ama o para elime geçmiyor. Ev gideri, bebek masrafları, dükkan gideri derken bir de arabayı değiştirecek. Ben asla o parayı görmüyorum.

İşi biliyor ama bana yaptırıp kendi kenara çekiliyor. Keyfine inanılmaz düşkün olası geldi. İnsanlar onu uyarıyor lohusa kadını nasıl suruklersin diye. İçine şeytan kaçtı resmen çok değişti

Iyi kazanıyoruz. Ama o para elime geçmiyor. Ev gideri, bebek masrafları, dükkan gideri derken bir de arabayı değiştirecek. Ben asla o parayı görmüyorum.
Sigortaniz yatiyordur umarim?

Back