Gebeliğe Hazırlık bebeğimizi beklerken hangi kitaplar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ironman_2020

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
1.510
1.008
133
yavaştan kendimi ve vücudumu hamileliğe hazırlıyorum. bu süreçte nasıl beslenmeliyim nasıl hazırlanmalıyım kafamda bir ton soru var.sizler ne okuyorsunuz ne yapıyorsunuz?

evet bende internetten bakıyorum arada ne alsam diye hamilelik olduğunda her ayrıntıyı öğrenmek istiyorum eğer aklıma yatan olursa yazarım sana tatlım

bu tam aradığımıza benziyor Hamilelik Doğum Ve Bebek Bakımı - Ayşe Öner
Bağırmayan Anneler - Hatice Kübra Tongar
Bebeğinizin İlk Yılı Rehberi - Mayo Clinic
Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler - Sandee E. Hathaway
İlk 12 Ayda Bebeğin Gelişimi Beslenmesi Oyunları - Hatice Kübra Tongar
özellikle okumak istediğim Mahremiyet Eğitimi - Adem Güneş
bakalım daha tabi çok varmış ama okuyan arkadaşlar daha iyi bilgi verebilir sanırım

Çok iyi keşke okuyanlar da yazsa çok sağol canım

merhabalar, kitaplar ile ilgili bende geçen hafta çok araştırdım. 2 hafta önce aldığım kitapları yazayım. kitaplardan doğum öncesi ile ilgili bilgi veren bir tek ayşe öner in kitabında var. bunların yanı sıra ben ceyda düvencinin youtube da bir kanalı var annnee tv diye orayıda takip ettim ama rabbim nasip etmedi düşük yaptım. onu da tavsiye ederim. doğuma hazırlık ile ilgili de bir videosu olması gerekiyor. beslenme ile ilgili hatta nefes egzersizi ile ilgili bilgi veriyor. kitaplarım ;

ayşe öner hamilelik doğum ve bebek bakım kitabı
korkma iyi bir annesin
tracy hogg bebek bakım sorunlarına mucize çözümler
harika haftalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…