- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.925
Öyle miii.Ben de yıkayım o zamanArtık hava sıcak hergün yıkanır da cnm Bn hergün yıkıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle miii.Ben de yıkayım o zamanArtık hava sıcak hergün yıkanır da cnm Bn hergün yıkıyorum
Bittere katılıyorum. Biz bazen sabah akşam yıkıyoruz. Bence her gün yıkamaya geçins_gofret aynen kuzu şeridin maviye dönmesini biz de beklemioruz.Cok sık bez degistirioruz.İki günde bir de yıkıyoruz.
Yıka yıka su kuşu olsun bnmki geçen şofbenden fışkıran suyu yakalamaya çalışıyorduÖyle miii.Ben de yıkayım o zaman
Havalandırıyoruz da bizim çözümü zor alerji olduğu süreceHavalandır cnm açık kalsın
Desteksiz oturuyoruz kirli çamaşırını poposunun altına seriyorum öyle yıkıyorum zaten 3-5 dk sürüyorB BitterCikilata bitterim nasıl yıkıosun?Çeşme suyuyla mi,duşta mi küvette mi?Ben hala çeşme suyuyla kuvetinde yıkıyorum.
Biz de çıkarttığımız zıbıbı filesine serip küvetinde yıkıyoruz. 15-20 gün sonra kaldırmayı düşünüyorum fileyiDesteksiz oturuyoruz kirli çamaşırını poposunun altına seriyorum öyle yıkıyorum zaten 3-5 dk sürüyor
Mustela bi işe yaramıyor egzama var locoderm var bizde arada çok az sürüyorum bazen de banyo sonrası popoya losyon da sürüyorum linola markaHavalandırıyoruz da bizim çözümü zor alerji olduğu sürece
Mustela pişik kremi yoğurt gibi sürüyoruz
Çeşme suyu cnmB BitterCikilata çeşme suyuyla mi,musluk suyuyla mi yikiosunuz kuzu?
Ben şimdiye dek ikişer kutu sampuan losyon mustelanın bitirdim. Pisik kremi de 3 tüp filan bitirdim galiba sonra bübschene geçtim. Şimdi isye daha yeni iva naturaya geçiyorum. Pişik kremini de bi ara belki denerim ama elimde var.losyon olarak ne kullanıyorsun?
teşekkür ederim :)
Pişik kremi 3 tüp iyi gitmiş. Bizim haftalık 1 büyük tüp bitiyor neredeyse.Ben şimdiye dek ikişer kutu sampuan losyon mustelanın bitirdim. Pisik kremi de 3 tüp filan bitirdim galiba sonra bübschene geçtim. Şimdi isye daha yeni iva naturaya geçiyorum. Pişik kremini de bi ara belki denerim ama elimde var.
Bizim bakıcı da beğenmiyor mustelayı ama çok kullandığımız için temiz içerik olsun istiyorumMustela bi işe yaramıyor egzama var locoderm var bizde arada çok az sürüyorum bazen de banyo sonrası popoya losyon da sürüyorum linola marka
Hamazinc hametan de güzel bn çoğunluk bunları Arada sudocremPişik kremi 3 tüp iyi gitmiş. Bizim haftalık 1 büyük tüp bitiyor neredeyse.
Mustelaya göre nasıl kullandığın?
Ama sudocrem hametan bunlarda sanki petrol türevi kimyasal vardıHamazinc hametan de güzel bn çoğunluk bunları Arada sudocrem
Bizimkinde de adı tam konamamış besin alerjisi var. Yediği bir şey de yapmış olabilir. Bizimki havaların birden ısındığı bir zamanda oldu. Belki o da etkiliyordur. Ben de açık bırakıp havalandırıyorum o zamandan beri. Sudocrem hemen düzeltti onu. İnşallah size de yararB BitterCikilata bitterim sabah siliklesmisti.Ne olabilir ki bu?Chicco sürüyoruz hala.Altini da açık birakicaz biraz bugün.Acaba sudo cream alsak mi ne dersin?Doktorumuzun hala telefonu kapalı ulaşamadık.
Hametan'ı bilmiyorum. Sudocrem'de var maalesef ama alternatif de bulamadım ben halaAma sudocrem hametan bunlarda sanki petrol türevi kimyasal vardı
3 tüp mustrladan sonra bübşene geçtim tee kırklıyken belki. Biraz daha yoğun kıvamı kavanoz kullanımı ben daha çok sevdim. Daha ölçülü abiliyorum elime. Şu ana dek çok memnundum. Bazı yedikleri kızarıklık yapacak gibi bu ara çok da yiyo bi de benimki tadımı aşıyo. Ben de veriyom valla. Iki gündüz yiyesi yok pek gerçi. Bakalım yeterli devzm edecek miPişik kremi 3 tüp iyi gitmiş. Bizim haftalık 1 büyük tüp bitiyor neredeyse.
Mustelaya göre nasıl kullandığın?
Hametan Mavi ambalajlı olan dr vermişti kaka yaparken rahat çıkış olsun diyeAma sudocrem hametan bunlarda sanki petrol türevi kimyasal vardı