- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Eğer denemek istersen iyi bi dr tavsiye ederimHımm yok sağlık ocağı doktoruyla devam ediyorum Benim doktorun ikisi de özel muayenehane açtı
Ali Fuat Serpen ve Kübra Cevriye Cenkçi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer denemek istersen iyi bi dr tavsiye ederimHımm yok sağlık ocağı doktoruyla devam ediyorum Benim doktorun ikisi de özel muayenehane açtı
Ali Fuat Serpen ve Kübra Cevriye Cenkçi
Teşekkür ederim canım not aldımEğer denemek istersen iyi bi dr tavsiye ederim
Biz dün 2 saatlik günü birlik bi şehir dışı yaptık çok güzel geçtiKız detayları ver neyle gidiosun, kaç saat olacak yolculuk, ne hazırlıklar yaptın
Hemen detayları yaz bitterimmmmm.Biz dün 2 saatlik günü birlik bi şehir dışı yaptık çok güzel geçti
Giderken full uyudu uyku saatine denk gelinceHemen detayları yaz bitterimmmmm.
Foto nasıl çektirebildiniz miAy kuzu ilk denemeyi annem yapicak bugün.Ben Peronun pasaport randevusudayim5 aylık hatunun hep bı işleri var
Bitterim resmi evde beyaz muslin üzerinde çekip fotoğrafçıya götürdük.Biyometrik pasaport fotoğrafı haline getirdiler.Ama biz ne yazık ki pasaport cikaramioruz.Esim TC vatandasi değil,oturumu da yok.Burda turist statüsünde gorunuo.Cocugun üzerinde hiçbir hukuki hakkı yokmuş.Ama bana da tek başıma hak vermiolar.Esin TC vatandaşı olsun,ya da geçici kimlik alıp çocuğu tanısin ancak o şekilde pasaport çıkarabilirsiniz dediler eşim kimliğini bile cikaramadi Pera'nin ya.3 günlük sezeryanla halimle nüfusa gitmiştim kimlik çıkartmayaFoto nasıl çektirebildiniz mi
Bitterim resmi evde beyaz muslin üzerinde çekip fotoğrafçıya götürdük.Biyometrik pasaport fotoğrafı haline getirdiler.Ama biz ne yazık ki pasaport cikaramioruz.Esim TC vatandasi değil,oturumu da yok.Burda turist statüsünde gorunuo.Cocugun üzerinde hiçbir hukuki hakkı yokmuş.Ama bana da tek başıma hak vermiolar.Esin TC vatandaşı olsun,ya da geçici kimlik alıp çocuğu tanısin ancak o şekilde pasaport çıkarabilirsiniz dediler eşim kimliğini bile cikaramadi Pera'nin ya.3 günlük sezeryanla halimle nüfusa gitmiştim kimlik çıkartmaya
Yapma ya iyi fikrimizi resim işiBitterim resmi evde beyaz muslin üzerinde çekip fotoğrafçıya götürdük.Biyometrik pasaport fotoğrafı haline getirdiler.Ama biz ne yazık ki pasaport cikaramioruz.Esim TC vatandasi değil,oturumu da yok.Burda turist statüsünde gorunuo.Cocugun üzerinde hiçbir hukuki hakkı yokmuş.Ama bana da tek başıma hak vermiolar.Esin TC vatandaşı olsun,ya da geçici kimlik alıp çocuğu tanısin ancak o şekilde pasaport çıkarabilirsiniz dediler eşim kimliğini bile cikaramadi Pera'nin ya.3 günlük sezeryanla halimle nüfusa gitmiştim kimlik çıkartmaya
Yok yok ben iyiyim böyle.Hic çocukla bı yere gidesim yokkorkuyorum hala.Yapma ya iyi fikrimizi resim işi
İnşallah hallolur cnm
HahaaYok yok ben iyiyim böyle.Hic çocukla bı yere gidesim yokkorkuyorum hala.
peeeh 2 saatlik yolculuklar mı o neymiş,
ben 7 saat gidip 8 saat dönüş yaptım bebeyle
Kıbrısa mı gidecektinizYok yok ben iyiyim böyle.Hic çocukla bı yere gidesim yokkorkuyorum hala.
Hava atmayın len
Geçmiş olsun. Bis otobüsle gitcess ehezor değil be
walla git kal gel sıkıntı değildi, ama döndükten 4 gün sonra bi hastalandım 2 günde 6 kilo verdim
ilk defa bugün yemek yiyebildim, daha da korkmam herhald sanırsam
Geçmiş olsun. Bis otobüsle gitcess ehe
Onlar okey canııım. Bende tutabildiğim kadar memede tutacam niyetindeyim bakalım nasip.emzirme önlüğü - alt değiştirme örtüsü - bez
gerisi kolay geçer inşallah. mama aldım yanıma
yolculuk ve 1 haftalık eğitim süremde 4 kere yaptım 2 si çöp oldu gerisi for ever memeeee
Süpersin yapeeeh 2 saatlik yolculuklar mı o neymiş,
ben 7 saat gidip 8 saat dönüş yaptım bebeyle
Süpersin ya
Valla bn o kadar gitmem bakalım yazın tatile uçakla gitmeyi düşünüyoruz o nasıl olur