- 19 Kasım 2020
- 22.006
- 48.085
- 548
Dimi ya değildirÇevremde de yok maalesefdemek ki ihtiyaç değil hiç kuzenlerin eşleri falan gecelik almadılar bak
Bencede ya. Bizim bide küçük şehir yakın eve de hastane evden getirir eşim olmadı bir şeylerDimi ya değildirzaten yedek pijama götürürüz kanama dışına çıkarsa onu giyeriz diye düşünüyorum. Hazır mı senin çanta
Aynen canım evde de ulaşılabilir bir yerde durur gelir alırlar.Bencede ya. Bizim bide küçük şehir yakın eve de hastane evden getirir eşim olmadı bir şeyler
Her şey hazır çantaya yerleşmeyi bekliyor kaç gündürbelim sırtım hemen ağrıyor bişey yapınca
Sen naptın senin hazır mı
Aboooo daha hazır değil heeBencede ya. Bizim bide küçük şehir yakın eve de hastane evden getirir eşim olmadı bir şeyler
Her şey hazır çantaya yerleşmeyi bekliyor kaç gündürbelim sırtım hemen ağrıyor bişey yapınca
Sen naptın senin hazır mı
Yaa çok mı geç 33-34 haftalarAboooo daha hazır değil hee
Neyi beklinnnn
Doğuma ne kaldı şurda
Devlette gecelik istiyorlarmış doğumhaneye giderken. Özelde doktorunuza ya da asistanına sorabilirsiniz ama çoğunda kendileri önlük giydiriyor. Odanıza döndüğünüzde pijamalarınızı giyebilirsiniz. Normal doğum yaptım önce gecelik giydim ama sıkılıp pijamaya geçtim ve rahatlıkla giyindim. Sezaryen için de pijama deneyenler yorum yaparsa netleştirirsiniz.Çevremde de yok maalesefdemek ki ihtiyaç değil hiç kuzenlerin eşleri falan gecelik almadılar bak
Sorma valla tam penguenAynen canım evde de ulaşılabilir bir yerde durur gelir alırlar.
Oyy maşallah canım hazırsa yerleşimi kolay
Ben 29. Haftadayım yeni yeni yıkama ütüleme işleri bitmek üzere. Çanta için de liste yapıyorum 33-34 gibi hazırlarım diye düşünüyorum bakalım
Evet artık penguen yürüyüşler başladı
Hazır hazır bi valize koycam da kaç gündür yapamadım bel sırt ağrım var yaAboooo daha hazır değil hee
Neyi beklinnnn
Doğuma ne kaldı şurda
Demek ki ilden ile değişiyor bizim topikte devlette doğum yapan var önlük giydiriyorlar dedi o daDevlette gecelik istiyorlarmış doğumhaneye giderken. Özelde doktorunuza ya da asistanına sorabilirsiniz ama çoğunda kendileri önlük giydiriyor. Odanıza döndüğünüzde pijamalarınızı giyebilirsiniz. Normal doğum yaptım önce gecelik giydim ama sıkılıp pijamaya geçtim ve rahatlıkla giyindim. Sezaryen için de pijama deneyenler yorum yaparsa netleştirirsiniz.
Doğuruyo olabilirsin bel ağrısi filanHazır hazır bi valize koycam da kaç gündür yapamadım bel sırt ağrım var ya
Bende almıştım 1 tane keşke daha fazla alsaymışım dedimValla benim hayatımda memnun kaldığım başlıca ürünlerden oldu. Goon gibi överim bunu da
Primadan mesaj varEki Görüntüle 3049510
Dolaptan goon almıştım kadın bi tane de prima yollamış. Is te mi yo rum krdsm ffff.
Sırf bubyüzdrn kıyafet almaya korkuyorum benBizimki 3 aylık 6-9-12 zıbınlarını kullanıyorum3 aylık olanları giydirirken zorlanıyorum.
Burda emzirme eğitimi hiç yok hastanelerde ve bende hiç araştırmadımYahu ne cahilliği. Ben doğumdan önce hiç böyle araştırıp alışveriş falan yapmamıştım. Hastane çantam hazırdı. Bir de 2-3 takımın vardı. Bez de 1 numara vardı 1 paket. Pişman mıyım değilimTek pişmanlığım emzirme konusunda hastane eğitimlerine katılmamak ve araştırmamak. Çok zorladı beni. Hiçbir şey için bu kadar didindiğimi hatırlamıyorum.
Soruna geleyimBen baya her yerde olan pamuk ince hava geçiren mavi zıbınlardan aldım bol bol. Ekledim fotoğrafını.
Bence saydıkların yeterli.
İlk adımlarım aptamil uygulamasında ücretsiz eğitimler oluyor sadece emzirme değil, bebekle ve doğumla ilgili aklına gelebilecek her konuda. Hatta bugün 12de emzirme problemleri ve çözüm önerileri eğitimi var. İstersen bir bakSırf bubyüzdrn kıyafet almaya korkuyorum ben
Burda emzirme eğitimi hiç yok hastanelerde ve bende hiç araştırmadım
Çok cahilim bu konuda internette önerdiğin bir site vs varmı cnm
Benim iş işten geçmişti bebek hemşiresi ile birebir evde görüşmüştüm. Instagram kullanıyorsan eğer gebeanne, ebekadriyeunal hesaplarını takip ediyorum. Bir de böyle şüpheye düşünce açıp açıp şurayı okuyorum. Herkese tavsiye ederim;Sırf bubyüzdrn kıyafet almaya korkuyorum ben
Burda emzirme eğitimi hiç yok hastanelerde ve bende hiç araştırmadım
Çok cahilim bu konuda internette önerdiğin bir site vs varmı cnm
Ay yok hareket edince durduk yere yok korkutma beniDoğuruyo olabilirsin bel ağrısi filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?