Su şu an normale döndü. Ilk zamanlar fil gibi su iciyodum günde belki 4 5 litreNotumu aldım peki su içme durumun nasıl merve? su yeterli içmeyince ne yaparsak yapalım süt olmuyor diye bi anlayış var sanırım. Bende su içmek sıkıntılı da 1 buçuk litre günde zor oluyor
Katılıyorum genelde forumda denk geldiğim süt problemi yaşayan kişiler evde çok baskı boş konuşmaya maruz kalanlar oldu. Ve haliyle gereksiz sinir stres yapıyorlar. Kendini telkin edebilmek büyük başarıSu şu an normale döndü. Ilk zamanlar fil gibi su iciyodum günde belki 4 5 litreama bu emzirme işi keisnlikle beyne dogru sinyaller göndermekle alakalı. Isteyeceksin kararlı bi sekilde emzireceksin. Ay sütüm mü az yetiyo mu stresini cok yaparsan gidiyo bence. Ben de 1 1.5 aylıkken hiç mememk çıkaramıyodum ağzından. O ara çok dusündüm yetiyo mi diye ister istmez ama bez sayısi hep yeterli oldu sükür. Sadece sürekli memedeydi dolmadan daha boşaltıyodu sürekli kemdime bez sayısi yeterli sütün yetiyo deyip durdum.
Ben kullanmadım. Reflü yatağinda yatıyolar zaten. O lazım ama. Ben almadım ama keşke alsaymışım kendim uydurdum bi seylerKızlar yarın A101’e anne yanı yatağı geliyor almak isteyen olursa kaçırmayın. Ben de alsam mı karar veremedim çok lazım olan bir ürün müdür fikir verir misiniz
Bana hediye gelmişti ama bebeğim uyumadığı ve sürekli kucak istediği için hiç kullanmadım bence bebeğe göre gerekirse alınmalıKızlar yarın A101’e anne yanı yatağı geliyor almak isteyen olursa kaçırmayın. Ben de alsam mı karar veremedim çok lazım olan bir ürün müdür fikir verir misiniz
Nabıyon moruk?Bana hediye gelmişti ama bebeğim uyumadığı ve sürekli kucak istediği için hiç kullanmadım bence bebeğe göre gerekirse alınmalı
Ay denesem mi ki gece neyse de gündüz ayakta emzirmekten yoruluyorum. Belki yatarak severBenim de minicikler emin ol. Ama cok rahat yani
Dene uykun derin değilse. Bi de ben hep sırtüstü yatardım hamilelikte 20. Haftaya kadar. Öyle rahst ediyorum uyuyorum. Ve hep sirtüstüne dönme eğilimim var. Yani yüzüstüne yönelirim dersen denemeAy denesem mi ki gece neyse de gündüz ayakta emzirmekten yoruluyorum. Belki yatarak sever
3 ayımız dolmak üzere artık riski yoktur değil mi?
Kesinlikle psikolojik. Bebegim yogun bakimdayken hicbi sey yiyemiyordum mutsuzluktan. Ki dogumdan itibaren 1 hafta orada bensiz kaldi. Sutumu sagip goturuyordum ve buna ragmen sutum hemen geldi. Hic de az buz degildi acken bile vucut sut uretti.Su şu an normale döndü. Ilk zamanlar fil gibi su iciyodum günde belki 4 5 litreama bu emzirme işi keisnlikle beyne dogru sinyaller göndermekle alakalı. Isteyeceksin kararlı bi sekilde emzireceksin. Ay sütüm mü az yetiyo mu stresini cok yaparsan gidiyo bence. Ben de 1 1.5 aylıkken hiç mememk çıkaramıyodum ağzından. O ara çok dusündüm yetiyo mi diye ister istmez ama bez sayısi hep yeterli oldu sükür. Sadece sürekli memedeydi dolmadan daha boşaltıyodu sürekli kemdime bez sayısi yeterli sütün yetiyo deyip durdum.
Ya sizi gerçekten Rabbim nazarlardan saklasın. Oğluşunun hayatı hep böyle düzenli pürüzsüz olsun insallah.Kesinlikle psikolojik. Bebegim yogun bakimdayken hicbi sey yiyemiyordum mutsuzluktan. Ki dogumdan itibaren 1 hafta orada bensiz kaldi. Sutumu sagip goturuyordum ve buna ragmen sutum hemen geldi. Hic de az buz degildi acken bile vucut sut uretti.
Simdi de mesela aylardir sadece sagimla besliyorum bebegimi, duyan sasiriyor nasil kesilmedi diye. Her sey beyinde bitiyor, sen huzurlu olacaksin kimse de karismayacak
Ya sizi gerçekten Rabbim nazarlardan saklasın. Oğluşunun hayatı hep böyle düzenli pürüzsüz olsun insallah.
Ilk 20 gün harici biberon mama vs kullanmadım. Ihtiyaç olursa al.Peki size bir soruyarın A101 e 200 TL ye biberon ve mama ısıtıcı geliyor. Alınmalı mı alınmamalı mı ? Gelen model kiwi Kbaby57 modeli ve sanırım sterilizasyonu yok.
Ama internette satılan Kbaby56 olan modelinde sterilizasyon da var.
Dolapta filan 70-100-150 bandında satılıyor bunun muadilleri.
Darısı hepimize inşallah gerek kalmazIlk 20 gün harici biberon mama vs kullanmadım. Ihtiyaç olursa al.
Inşallah. O yirmi gün de iate acaba doymuyo mu derken olunan strestenDarısı hepimize inşallah gerek kalmaz
10. Gün annemlerin bu bebek doymuyor ondan ağlıyor muhabbetine mama kullanmıştık. Baktık yine ağlıyor. Yine de sonra 1 hafta falan günde 30 cc verdiler. 17. Gün doktoru bıraktırdı.Peki size bir soruyarın A101 e 200 TL ye biberon ve mama ısıtıcı geliyor. Alınmalı mı alınmamalı mı ? Gelen model kiwi Kbaby57 modeli ve sanırım sterilizasyonu yok.
Ama internette satılan Kbaby56 olan modelinde sterilizasyon da var.
Dolapta filan 70-100-150 bandında satılıyor bunun muadilleri.
Eğitimdeyiz Merve ona yoğunlaştım internetten biraz uzak kaldım, fena değil iyi gidiyoruzNabıyon moruk?
Sal çocuğu be kadın sekeeleme yapsın temiz havadaEğitimdeyiz Merve ona yoğunlaştım internetten biraz uzak kaldım, fena değil iyi gidiyoruzSen nasılsın yavruşun nasıl.
Bu arada benimkisi eğer karnı toksa kanguruya ve arabaya iyice alışmaya başladıÖnceden arabada hiç durmuyordu şimdi de çakallık yapıp arabada uyumak istiyor hayır annecim daha uyku saatimiz gelmedi diyerek uyutmuyorum hayat çok tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?