Eylul de 9-12de kalıplar da acayip degisiyo benmayıs sonu haziran bası alacam muhtemelen zatsn daha erken kısa giyilmez benim evdeBizde ay sonu cikicaz alışverişe benim oglan şimdiden 9 ay kıyafetlerin çoğunu giyiyor 12 18 mi alsam 9 12 mi bilemiyorum
Aynen daha bende giydirmem de esim alalım diyor bende 12 18 alayım yaz boyu rahat rahat giysin diyorum, sırf kalıp yüzünden internetten almadim dolaşıp bakarak alicamEylul de 9-12de kalıplar da acayip degisiyo benmayıs sonu haziran bası alacam muhtemelen zatsn daha erken kısa giyilmez benim evde
Ben de gorerek alacam mecburAynen daha bende giydirmem de esim alalım diyor bende 12 18 alayım yaz boyu rahat rahat giysin diyorum, sırf kalıp yüzünden internetten almadim dolaşıp bakarak alicam
Erkeklerde pipi ped hediye imis o yaniIslak mendilin kızı erkeği mi olur Allah aşkına?
Küçük bir paket alabilirsin bence. Ilk zamanlar minnoş oluyo popoplar masallah kilosu iyi ama sen daha rahat edersin bence.Kızlar bugün biz 36+6 olduk. Kontrolümüz vardı oğlum 3.635 gr. 51 cm gözüküyor.
Prima premium care 2 numara ve 3 numara stoklamıştım. 2 numara büyük gelir mi bilemedim. Sizce başlangıç için 1 numara almama gerek var mı?
Bnmki 3850 doğdu 2 no ile başladım alma bnceKızlar bugün biz 36+6 olduk. Kontrolümüz vardı oğlum 3.635 gr. 51 cm gözüküyor.
Prima premium care 2 numara ve 3 numara stoklamıştım. 2 numara büyük gelir mi bilemedim. Sizce başlangıç için 1 numara almama gerek var mı?
Kesinlikle hayir. Direkt 2 nodan baslar, buyuk gelmez kilosu gayet 2 noya uygunKızlar bugün biz 36+6 olduk. Kontrolümüz vardı oğlum 3.635 gr. 51 cm gözüküyor.
Gündüz yapalım da gece çiş modu aktive olur diye korkup hemen kapatıyorumEvet biz pişikten çok çektik hava alsın açınca altını alt açmada bi 10 dk dursun hoşuna gider
Bu arada brn sleepy 1 no ile başladım 3430 dogdu o heptrn küçüktü prima buyuk diye dedim ama sen kullananları dinle.Çok teşekkür ederimmerve B BitterCikilata
Haftaya yeniden gideceğiz artış olcak mı olmayacak mı ona göre karar veririm artık
Bu olay bizde de var şu sıra.Ilk hafta en zoru sonra azalır. 15 günu geçti bizim emerek uyur tan uykuya dalacak birakıp ağlıyo filan hala arada. Piş piş yapıyorum bi yandan emerken de uyuyo dövüşerek
O şey oldu mu heh bu diyosun.Bu olay bizde de var şu sıra.
Geçen hafta doktoruna yaşadıklarımızı anlattım bunlar 4. Ayda olacak şeyler 1 ay önden gidiyor dediİnşallah 4. Ay şeysini tekrar yaşamayız
gece değiştirmiyorum beziGündüz yapalım da gece çiş modu aktive olur diye korkup hemen kapatıyorum
Peki her çiş sonrası ıslak mendille siliyor musun komple? Ben gece hiç silmiyorum. Gündüz ablamız da kaka varmışçasına boğumları bile silip pişik kremi sürüyor. 2 gündür sabah minik kaka kalıntısı kalıyor diye söyleniyor sanki
Doğumumdan 21 gün önce 3250 denmişti. Bir de 54 cm falan doğar diyordu.Kızlar bugün biz 36+6 olduk. Kontrolümüz vardı oğlum 3.635 gr. 51 cm gözüküyor.
Yok daha 3 ümüz bitiyor. 4. Aya girince mi oluyoor bitince miO şey oldu mu heh bu diyosun.40 haftadan sonra hesapla 4. Ayı. Önden hitmeyle sanmam alakali olsun. Bambaska bi hal
Meme reddi olmasın da atak öyle böyle idare ediliyorYok daha 3 ümüz bitiyor. 4. Aya girince mi oluyoor bitince mi
Valla ne sendromu ne atağı bilmiyorum ama ayakta şarkılar diller döke döke emzirmekten her yerim kopar oldu. Emmesi olay uyuması olay.
Biz gece 3-4 kesin değiştiriyoruzya. Zaten her sabah 6-7 arası o olmadıysa 7-8 arası kaka seansımız vargece değiştirmiyorum bezi
Gazla minik kaka oluyor pamukla siliyorum
Poponun içinde gazla atıyor ya kalıyor gibi gözüküyor
Kız gece yapma zaten yoksa zombi olursun
Gün içinde yap öyle ayaklarınıda keşfeder
Ya işte meme reddi mi grevi mi bilmiyorum. Red olunca hiç almıyor değil mi?Meme reddi olmasın da atak öyle böyle idare ediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?