- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
Rahat ol kuzu kendini kasma ama şunu unutma sen veya doktor doğum şekli şu olsun diye istediğiniz kadar uğraşın, doğum şeklini bebek belirliyor, her ne şekilde olursa olsun onu gördüğün an herşey bitiyobizim ki hep haftası ve günüyle aynı gidiyor bir gün bile fazlası yok . İnşallah hayırlısıyla doğar dua edin bana vakit daraldıkça korku ve stres yükleniyor valla
Öyle vallaBende öyleson 3 ay da bi başka korku oluyor ya. Ne güzel laylaylom takılıyorduk. O indirim senin bu indirim benim
İlk 25 30 senesi zor diyerek bitirmenizden 30 yaşında çocuğunuz var olarak anladım doğru mu:)Bende iki bıdık annesi olarak ekleme yapmak istiyorum :)
Bebegimle evdeyim ozge selcuk bozkurt kitabi
Cocugumun beyninde neler oluyor saniye hocanin kitabi
Cocugun duygusal dunyasi isabella filliozat
Dogumdan once okunabilecek dogru kitaplar.
Ozge selcuk bozkurtun kitabi ay ay destek olacak dogum sonrasinda sonra hatta 12 24 ayida var :)
Mumkun oldugunca az oyuncak
9.aydan itibaren diger sacma markalar degil kesinlikle lego duplo :)
Ilk ayakkabinin anatomik taban olmasi gerekiyor ilk 5 sene icin nubebe vicco camper gibi anatomik veya ortapedik tabanli burundan bukulen ayakkabilar olmasi gerektigini unutmayin havali markalarin dumduz ic tabanli harika gorunumlu ayakkabilarina kanmayin :)
Vera etkinlikte ebeveynlik zirveleri oluyor takip edebilirsiniz
Birde kumaş kitaplar :)
Hepinize kocaman sariliyorum simdiden harika ve cok yorucu gececek seruveninizde basarilar ve mutluluklar diliyorum :)
Unutmayinki çocuk yetistirmenin ilk 25 30 senesi çok zor o yüzden kendinize yüklenmeyin hepiniz harikasıniz
Biz ilaç kullanıyoruz ve göğsünden kafaya doğru yüksek yatırıyorumReflulu bebesi olan var mi, ne yapiyorsunuz kusmalara?? Biri ile yapistik resmen, dik duracak diye
Ben sürekli reflü yatağında yatırıyorum kusma olmuyor ama fena gaz sorunumuz var geciremedim henüz :/Reflulu bebesi olan var mi, ne yapiyorsunuz kusmalara?? Biri ile yapistik resmen, dik duracak diye
Yok hayir benimkiler 3 ve 5İlk 25 30 senesi zor diyerek bitirmenizden 30 yaşında çocuğunuz var olarak anladım doğru mu:)
25 yıl zor demeyin ya korkutuyorsunuz yeni anneleri :))
Ya ne oldu yağmurluğa sevmedi mi?Kız wala benden iyi durumdasın.Ben bahçeye bile bebekle inemiorum,asansöre binemiorummerve
Önden al yolu seyretsin, gerektiğinde de emzirme önlüğüyle emzirSaçmalama ay bir aydır düşünüyorum aman nasıl yapacam diye.O otobüste ağlayan bebeler var ya heh ondan olabilir yani eşim diyo en arkadan bilet alalım rahar emzirir ilgilenirsin ayağa da kalkarsın. Annem diyo onden al baka baka gelir.
Benim eşim polis ya tam bayram civarı haliyle yoğunlaşıyo izinler efendime söyliim rapor almalar filan.Bizler de dümdük insanlarız dalavere beceremiyoz. O gelemeyecek. E artık ben gitmeliyim aylardır babamı görmüyorum. Akrabalarımı da özledim.
Zırlarsa zırlasın napalım.
O yapışıklık reflüsü olmayanlarda da aynıReflulu bebesi olan var mi, ne yapiyorsunuz kusmalara?? Biri ile yapistik resmen, dik duracak diye
YaO yapışıklık reflüsü olmayanlarda da aynı
Anlık biz ektedir
Reflüm benim varmış bebekken. Geçmesini beklemekten başka çaremiz yoktu der annem
Kangurun var mıs_gofret yok kuzu ya sevmedi.Benimki direk sokak düşmanı.Anlio da dışarı çıkılacağını evdeyken baslio olay çıkarmaya.
Asla umursamam vallaÖnden al yolu seyretsin, gerektiğinde de emzirme önlüğüyle emzir
İnsanların öflemelerine de hazır ol
Anne olmayan anlamaz
Sling denemiştim Mervem onu da istemedi.Kangurun var mı
Aaa niye sevmiyor acabas_gofret yok kuzu ya sevmedi.Benimki direk sokak düşmanı.Anlio da dışarı çıkılacağını evdeyken baslio olay çıkarmaya.
Ay ne bilim Bitterim.Bir dediği de iki olmuo wala.Gak dese mama,guk dese bezAaa niye sevmiyor acaba
Bnmki de şalımı bağlayınca çıkacağımızı anlıyorseviniyor
Vur TotoyaAy ne bilim Bitterim.Bir dediği de iki olmuo wala.Gak dese mama,guk dese bezama ortalığı yirtio.Milletin bebeği arabada sakinleşir uyur bizimki arabada kendini paralio wala
Sling çok daha sabit tutuyo ya. Kanguru daha serbest. Bi de ben mesela ellerinyandan cıkarmıyorum yukarı kaldıriyorum istediğinde parmagıni yesin sıkılmasin diye. Bunda daha torbada oturur gibi oluyo ya çok mutlu. Bence al dolaptan yine olmazsa satarsın.Sling denemiştim Mervem onu da istemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?