Ben kullandım. Bi tarafı emzirirken diğer taraftan akan süt için çok iyi oluyor. Ama bebek ağlarken yerleştirmesi zor biraz. Bir de benim meme ucu hassasiyetinden dolayı fazla sızlıyor. O yüzden nadiren kullanıyorumKızlar manuel mochi göğüs pompası kullanan var mı aranizda ?
Süt toplama konusunda iyi mi acabaBen kullandım. Bi tarafı emzirirken diğer taraftan akan süt için çok iyi oluyor. Ama bebek ağlarken yerleştirmesi zor biraz. Bir de benim meme ucu hassasiyetinden dolayı fazla sızlıyor. O yüzden nadiren kullanıyorum
Güzel bence. 30 cc gibi çıkıyor. Sütü daha çok olanda daha fazla çıkabilir de tabiiSüt toplama konusunda iyi mi acaba
Anladım teşekkür ederim cevabınız içinGüzel bence. 30 cc gibi çıkıyor. Sütü daha çok olanda daha fazla çıkabilir de tabii
Ben kullaniorum canım.Motorola lux 64.Kızlar bebek telsizi kullanan var mı? Ve oda nem ve sıcak ölçer almamıştım ben şart mı?
Bn sıcaklık ölçer Xıoamo kullanıyorum çok memnunum evin derecesini bilip ona uygun giydiriyorumKızlar bebek telsizi kullanan var mı? Ve oda nem ve sıcak ölçer almamıştım ben şart mı?
Bence sıcaklık ölçerler iyi oluyorKızlar bebek telsizi kullanan var mı? Ve oda nem ve sıcak ölçer almamıştım ben şart mı?
24 saat sancıdan sonra sezeryane alınmış biri olarak hastane odasında bebeğimle tek bir fotoğrafım yok canımın derdindeydim hiç aklıma bile gelmediYa bende bi tarafımın derdinde olacağıma çok eminim ama maksat geberirken de anı bırakmak dkkddbenim aklımda öyle bişey yoktu kadın pakete dahil diyince istemsiz bi tedarikli gitme düşüncesi ne kapıldım .
Wala bu ben24 saat sancıdan sonra sezeryane alınmış biri olarak hastane odasında bebeğimle tek bir fotoğrafım yok canımın derdindeydim hiç aklıma bile gelmedien son beni kurtarın bebeğide istemiyorum diye bağırıyordum
Benimkide 3 ay 20 günlük 2 haftadır kucağımda oturtuyorum yatırınca kollarindan destek alıp basını kaldırıyor, ellerini tutunca kendini kaldırıp oturur pozisyona geliyor, ve yavaş yavaş dönmeler başladı 2 e kez kendi başına yüz üstü döndüOsman Gönülal ı dinlemiştim, üçüncü ayını bitirenleri destekli oturtmaya başlatın diyordu. Geciktikçe zorlaşıyormuş adapte olmaları. Baktım bizimki de istekli, yapıştırdım
Wala bu ben
Anne sütümü sürerek sıfır yarayla atlattim o gunleriO olay çok zorya. Hele geceleri. Bebek ağlamaktan kırılıyor sen temizlik yapmaya çalışıyorsun.
ilk 1 ay neler denedim neler. En çok lansinoh sürüp streçlemek iyi gelmişti.
En son yeter acırsa acısın salıyorum! Dedim ve kendi haline bırakıp emzirme atletimle kavuşturunca alıştı meme uçlarım. Bizimki emzirme danışmanlığı alıp doğrusunu denediğim halde en ucunu tutuyor. Damaklarıyla eziyor bazenYani yapyanlış emzirmeme rağmen pamuklu atletim ve ben mutluyuz
Ay masaAllah süphanallahEki Görüntüle 3040133
Ben de lcw defterini kapadım üzerindeki 6 ay boydan tam ama çuval. Yine çok mutlu olduğu bi an.
Göğüs kısmına yumuşak bir yastık koy kuzu daha rahat eder bu şekilde zorlandığı için duruyordur belkiDenedim şimdi yaygarayı kopardıhiç sevmedi. Yüz üstü tutamıyorum pek zaten neyi yanlış yapıyorum acaba. Duruşunu ayarlamam mı lazım? Ekledim fotoğraf
Beylikdüzü’nde baby mall’la karşı karşıylar tabi otoban ayırıyor o ayrıHanımlar bir şey soracağım. Daha önce bahsedildiğini görmüştüm burada.
Avrupa yakasındaki en büyük e bebek mağazası nerede?
Yarın o tarafta doktor kontrolüm var beşik filan alacağım bir uğrayayım diyorum da.
Ay teşekkür ederimBeylikdüzü’nde baby mall’la karşı karşıylar tabi otoban ayırıyor o ayrı
Onu da denedim pek sevmediGöğüs kısmına yumuşak bir yastık koy kuzu daha rahat eder bu şekilde zorlandığı için duruyordur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?