Bilemiyorum bana da 2.cocugu olan arkadaşım dedi 4 çok gidiyo diye ama bilemiyorumYa kızlar ben anlamadım bu bez işini, 4te göbek kısmı zor oluyor daha şimdiden, öyle aylarca kullanacak gibi değiliz hiç ya
Ay bu ne çocuk sanki b.k olarak doğacak tövbe estağfurullah
Öyle dmee deme aşırı stokcular varBnce bu sapıtmış ticarete dökmüş olabilir
Direk hesaba yolla demek istiiimerve dolap girdabina dustum, eft ile satis teklif ediyorlar o nasil oluyor ki sayin dolapsever bebisim
Bu stok değil direk market açmaÖyle dmee deme aşırı stokcular var
Kârına mi zararına mi belli değilBu stok değil direk market açma
Vallahi girdapmerve dolap girdabina dustum, eft ile satis teklif ediyorlar o nasil oluyor ki sayin dolapsever bebisim
Wp diil instoş diyecektimVallahi girdapöyle yapmadım ben yahic herhalde hizlica yorumlarda iletişim kurup siliniyodur ya da wpden iletişime devam ediliyodur. Ama girdap ki ne girdap fenaa fenaa
Gevşek bağlıyorum, yanlar zor kavuşuyorBnm bacaktan sıkınca beden değiştiriyorum
Bantları gevşetince rahat oluyor mu
O zmn büyük bedene geçicen
Daha neler. Bu kesin satmak için almış. Bu kdv indiriminden sonra ne kadar değişecek ki bez fiyatları?
Bilmiyorum valla direkt primanın Türkiye şubesini satın alsın daha iyiDaha neler. Bu kesin satmak için almış. Bu kdv indiriminden sonra ne kadar değişecek ki bez fiyatları?
Benimde stogum çokWala bana tuhaf gelmedi kızlar bu stokcusiz benim evi görseniz demek neler olur daha alacaklarımi da yerim kalmadı koyacak diye alamiorum.Bez,mama,alt açma ortusu,ıslak mendilde sağlam stogum var
Bn çok stokçu değilimBenimde stogum çokama bu kadarı fazla değil mi hanfendiiiiii . Ben kızın 3 yaşına dek giyeceklerini bile aldım almaya devam ediyorum gördüğümü beğendiğimi alıyorum giymezsede hediye veirrim birilerine .
Valla bekarken bile hislerim nasıl kuvvetli iseM Mutluuu06 ahhahahha deli sesli güldüm.Kiz kıyafet de mi stokladinwala ben o işi bıraktım.Kiz çocuk çok istedim şükürler olsun Allah nasip etti.Suslerim giydiririm diye doldurdum neler neler.Wallahi bu kız hicbisi giymio.Evde çıtçıtlı body ve çorapla gezio.Disarda giyinince yüzünü balon balığı gibi şişirip ortalığı birbirine katio bütün kıyafetler elimde patladı
Kızzz o neyyy öleeeeeValla bekarken bile hislerim nasıl kuvvetli iseokul pecetelikleri bile almışım mama tabakları pespembe ,geçen şok oldum görünce hatırladım ,yeni evlenmistik asla unisex kıyafet almamışım kız çocuğum olacağını nasıl hissetmissem bir sürü elbiseler,taytlar ,etekler neler neler nişanlı iken aldıklarım var ama şuan doğduktan sonra hep büyük bedenlere yöneldim 3 e dek aldim 2 aydır ,yine alacam ben seviyorum valla
kendime de öyle fazla musrifciyim elimde değil tutamıyorumKızzz o neyyy öleeeee
Az değil miiiiiiiii
Ayyyy aynı benkendime de öyle fazla musrifciyim elimde değil tutamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?