TisikkirlirBende goon kullandımSleepy Prima Molfix kullanan biri olarak benim fikrim çok iyi bir bez.. diğer bezler gibi sert ve naylonumsu değil. Pamuksu ve kalıpları küçük değil.. ve hesaplı..
Böyle bi şey yapma calısmayacaksan. Tsk emzirme önluğünü güzelce emzir daha pratik steril ve sevgi dolu.Kızlar kızlar hele bu bacınıza bi el atın akıl verin, benim oglan emzik tutmuyor ne kadar zorladıysam tutmadı neyse bunu çok takmadım bıraktım artık, ama sorunum şu ki benim sipam biberonda istemiyor2 aydır sürekli alıştırmaya çalışıyorumyazın dışarıda falan olunca sütümü sagip dışarda biberonla veririm diye alıştırmaya çalıştım ama yok istemiyor mama yapıyorum istemiyo, su koyuyorum istemiyo, sütümü sagip koyuyorum ı-ıhh istemiyor ağzında geveliyor ağzına bir yudum süt gelse yutmak yerine tükürüyo memeye gelince masaAllahi var komple basını göme göme emiyor, nasıl alıştırcam ben bunu biberona ya☹
Migrosta kampanya varmış geçtim artık prima pure,Hocam gec prima pure ya da harmonie'ye, pahali kabul ediyorum, teki 3,85-4,50tl bandinda... 32 haftalik dogan bebelere takiyorum, tenimizin hassasiyetini sen hayal et iste, pisik kremi hastanede hic kullanmadilar.
Neden meme emiyorken zorla biberona alışsın istiyon sonra meme reddi başlıyorKızlar kızlar hele bu bacınıza bi el atın akıl verin, benim oglan emzik tutmuyor ne kadar zorladıysam tutmadı neyse bunu çok takmadım bıraktım artık, ama sorunum şu ki benim sipam biberonda istemiyor2 aydır sürekli alıştırmaya çalışıyorumyazın dışarıda falan olunca sütümü sagip dışarda biberonla veririm diye alıştırmaya çalıştım ama yok istemiyor mama yapıyorum istemiyo, su koyuyorum istemiyo, sütümü sagip koyuyorum ı-ıhh istemiyor ağzında geveliyor ağzına bir yudum süt gelse yutmak yerine tükürüyo memeye gelince masaAllahi var komple basını göme göme emiyor, nasıl alıştırcam ben bunu biberona ya☹
Sleepy kardeşliğiBen de devam bacıcan
Çalışmayacağım kuzu ama ne bilim dışarda falan kolaylik olur diye alışsın istiyordumBöyle bi şey yapma calısmayacaksan. Tsk emzirme önluğünü güzelce emzir daha pratik steril ve sevgi dolu.
Ay öylemi diyorsunuz ya e ek gıdaya geçince suyu falan mı napicaz bardaklami icecekNeden meme emiyorken zorla biberona alışsın istiyon sonra meme reddi başlıyor
Heryerde emzirme odası var olmasa bile emzirme önlüğüyle miss gibi emerbn oda olmayan yerde çook emzirdim çok rahat hoop emme bitince rahat bebe
Suyu alıştırma bardağıyla tadını aldıkça içer sonra sulukAy öylemi diyorsunuz ya e ek gıdaya geçince suyu falan mı napicaz bardaklami icecek
Delirmeee emzirmek sadece aç karni doyurmak değil kiÇalışmayacağım kuzu ama ne bilim dışarda falan kolaylik olur diye alışsın istiyordum
O zaman biberonlar rafa kalksınSuyu alıştırma bardağıyla tadını aldıkça içer sonra suluk
Memeyi bilir düşüşü bilir suyun olduğunu bebeler akıllı bıdık
Aramıza hoşgeldinKızlar kızlar hele bu bacınıza bi el atın akıl verin, benim oglan emzik tutmuyor ne kadar zorladıysam tutmadı neyse bunu çok takmadım bıraktım artık, ama sorunum şu ki benim sipam biberonda istemiyor2 aydır sürekli alıştırmaya çalışıyorumyazın dışarıda falan olunca sütümü sagip dışarda biberonla veririm diye alıştırmaya çalıştım ama yok istemiyor mama yapıyorum istemiyo, su koyuyorum istemiyo, sütümü sagip koyuyorum ı-ıhh istemiyor ağzında geveliyor ağzına bir yudum süt gelse yutmak yerine tükürüyo memeye gelince masaAllahi var komple basını göme göme emiyor, nasıl alıştırcam ben bunu biberona ya☹
Evet katılıyorum. Havada karada her yerde emzirilirBöyle bi şey yapma calısmayacaksan. Tsk emzirme önluğünü güzelce emzir daha pratik steril ve sevgi dolu.
Kendime hemen bir örtü aliyim o zaman kış diye cok dışarı çıkmadık gerek olmamıştı almamıştımDelirmeee emzirmek sadece aç karni doyurmak değil kiortün olsun tamam heryerde emzir
Bnm bebe 1 hafta öncesine kadar emzik tutuyordu ataktan sonra mide bulandırıyor kesinlikle ağzına sokmuyorAramıza hoşgeldin
17. Gün biberon alan bebiş şimdi aynı dediğin gibi tiksinip tükürük gibi ağzından atıyor
İşe gidilmediği sürece birebir katılıyorum. Mis gibi taptaze memeden içsin kuzucuklarNeden meme emiyorken zorla biberona alışsın istiyon sonra meme reddi başlıyor
Heryerde emzirme odası var olmasa bile emzirme önlüğüyle miss gibi emerbn oda olmayan yerde çook emzirdim çok rahat hoop emme bitince rahat bebe
Ay sorma bacım emzik emen bebelere bayılırdim ama benim inatçı tosuncuk ne biberon ne emzik almadi ama memeyi görünce aylardır ac gibi gömülüyoAramıza hoşgeldin
17. Gün biberon alan bebiş şimdi aynı dediğin gibi tiksinip tükürük gibi ağzından atıyor
Al işte bi tuhah bu bebelerBnm bebe 1 hafta öncesine kadar emzik tutuyordu ataktan sonra mide bulandırıyor kesinlikle ağzına sokmuyor
Yavrum uğruna işi bıraktım iş derdim yok şükürİşe gidilmediği sürece birebir katılıyorum. Mis gibi taptaze memeden içsin kuzucuklar
Ama iş olayı sıkıntıMayısa kadar bir yol bulurum inşallah
Onu da yaptı meme reddini aştık emziği bıraktıAl işte bi tuhah bu bebeler
Meme reddi yapmasınlar da gerisi önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?