Prima gibi kalıbı bence. Dur bi foto vardı bulup döneyim.Ben alcam kız ciddi ciddi. Ama boyutu nedir şimdi diğerlerine göre küçük mü? dün sanki enden geniş olduğunu yazmıştın. Bana şöyle ortalama 1-2-3 no lardan adet söylersen alıcam şimdilerde, sonra diğer no lar için de seni takip etmek istiyorum
Bana adet söyle nolurPrima gibi kalıbı bence. Dur bi foto vardı bulup döneyim.
Yavrum belki 4.5 kilo doğurcan ama ne biliyim yav. Neyse al olmazsa satarsın dolapta.Bana adet söyle noluruykularım kaçıyor başım ağrıyor her gün zam geliyo bi an önce almak istiyorum
1 ,2 ve 3 numarayı goon alalım o zaman kac tane alalımBen durup durup goon övüyom kimse kullanmıyo kazen atacak beni reklamdan
Söyledim 3ü sonra söylicem
Prima dan şaşma ,2 aydan fazla oluyor kullanıyorum çocuğumun asla nem bile kıyafetinde olmadıKızlar bişey soracağım şimdi kimler hangi marka bebek bezinden memnun en son
Sanırım ilk bir ayda çok önemli değil değiştiği için babyturco sleepy ya da goon alabilirim 1 ve 2 numara için değil mi 3 ve 4 numaraya geçince üçüncü aydan itibaren ne almalıyım
Arada fiyat farkı beni korkutuyorPrima dan şaşma ,2 aydan fazla oluyor kullanıyorum çocuğumun asla nem bile kıyafetinde olmadı
Ohh be reklamda dediği gibi AY NASI FERAHLADIMYavrum belki 4.5 kilo doğurcan ama ne biliyim yav. Neyse al olmazsa satarsın dolapta.
1den 100 adet al kalıp büyük 2den 200 adet 3 valla kaç kullandım bilmiyom aldıklarımı bulup bi toplamam lazım. Onu sonra söyleyeyim.
Kuzum bence açılışı böyle yapabiliriz duruma göre ekleme çıkarma yapılır.
Ya bilmiyorum erken mi davranırız ki almaklaOhh be reklamda dediği gibi AY NASI FERAHLADIM1 numara ilk zamanlar Ortalama 8-9 kullanırsa 100 adet 12 gün ancak gider sanırım dimi. Neyse ben açılışı yapayım bu şekilde sonra kupon filan denk gelirse alırım.
Teşekkür ederim
Peki bir şey daha dışarı sızdırma çok yaşamadın sanırım denk gelmedim yazdığına hiç sanki?
Kuzum bence açılışı böyle yapabiliriz duruma göre ekleme çıkarma yapılır.
Ben de kullanıyorum benim de olmadıPrima dan şaşma ,2 aydan fazla oluyor kullanıyorum çocuğumun asla nem bile kıyafetinde olmadı
Haklısın ama onda da indirimleri filan takip etmen lazım mesela ben 2 ay önceden 4 numaraya dek stokladim ,şuan 3 numara tam oluyor bebeğime benimki öyle çok tontik değil ama 2 numara 3 paket 72*3 =216 adet kullandım ,son 1 aydır da 3 numaradayım 3 paket bitirdim o da ,şuanda da hem külotlu hemde normal cırt cırtlı devam ediyorum 3 paketim daha var 3 nodan, 4 de dek biter zaten . Ben indirim kovaliyorum indirim olunca kolili aliyorumArada fiyat farkı beni korkutuyor
Nazar verecen en sonunda goon aBen de kullanıyorum benim de olmadı
Çok teşekkür ederim canım bende not alayım onları o zaman yani üç numaradan sonra sanırım Prima hem kaliteli hemde en iyisiHaklısın ama onda da indirimleri filan takip etmen lazım mesela ben 2 ay önceden 4 numaraya dek stokladim ,şuan 3 numara tam oluyor bebeğime benimki öyle çok tontik değil ama 2 numara 3 paket 72*3 =216 adet kullandım ,son 1 aydır da 3 numaradayım 3 paket bitirdim o da ,şuanda da hem külotlu hemde normal cırt cırtlı devam ediyorum 3 paketim daha var 3 nodan, 4 de dek biter zaten . Ben indirim kovaliyorum indirim olunca kolili aliyorum
Öyle görünüyorDesenize o prima elbet alınacak
En uzun giden 3 numara sanırım zaten beden büyüdükçe kullanım aralıkları da artıyor galiba. Tamam kaydettim hep bunları cok teşekkür ederim6 paket de 76lı 3 no almışım 5.5 kilodan beri kullanıyorum şu an 7yi geçmiştir ama 7.5 yoktur bence. Son 5 paketi bitirmeye az kaldı. Toplamda günde en az 5 6 oluyo ortalama
Valla en garanti ihtiyaç bebek bezi benceYa bilmiyorum erken mi davranırız ki almakla
SüperCiddiyim.
Bende tam modelini soracaktımÖyle görünüyorprima premium care olanı diyoruz bu arada. Aktif olanın pek bir anlamı yok anladığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?