Yuh o ciddi bi yol kaybetmişBi de primadan geçmiş
Bişi demedim
Emzik kullanıyo muKaşık biberonu da 3 günden fazla önermiyorlarmış. Dediğin gibi gaz yapıyormuşzaten gaz problemimiz var
Ben de son çare fincanla denedim 2 gün önce. İlk bir hoşuna gitti sonra tiksindi onu da kabul etmedi
Ne yapacağım kara kara düşünüyorum. Haftada 2 gün işe gidersem nasıl beslenecek bebeğim
Parmak eds diye bisey var, bebegi besleyecek olan kişi eldiven takıyor eline serçe parmağına da beslenme sondasi denilen ince hortumlar var ondan yapistiriuosun, hortumun bi ucu biberonun içinde duruyor, parmağı emziriyolar, internetten bakabilirsin, aylara göre kaç no hortum alman gerektiği de yazıyorKaşık biberonu da 3 günden fazla önermiyorlarmış. Dediğin gibi gaz yapıyormuşzaten gaz problemimiz var
Ben de son çare fincanla denedim 2 gün önce. İlk bir hoşuna gitti sonra tiksindi onu da kabul etmedi
Ne yapacağım kara kara düşünüyorum. Haftada 2 gün işe gidersem nasıl beslenecek bebeğim
Valla ben almadim beşiğin uyku setinde olan küçük bir yastık vardı onun üstüne yatırdım ilk bir kaç hafta sonra normal kucağımda emzirdimYaa cok da gerekli değil mi o zaman acele etmesem mi?
Doğduğu ilk günden 1 aya kadar kullanıyordu. Sonra emzirirken emzik gibi tutuş yaptığı için bıraktık. Şimdi almıyor tiksiniyor verdiğimizdeEmzik kullanıyo mu
Bakıcı besleyeceği için onu istememya. Huylanırım.Parmak eds diye bisey var, bebegi besleyecek olan kişi eldiven takıyor eline serçe parmağına da beslenme sondasi denilen ince hortumlar var ondan yapistiriuosun, hortumun bi ucu biberonun içinde duruyor, parmağı emziriyolar, internetten bakabilirsin, aylara göre kaç no hortum alman gerektiği de yazıyor
Bi de suavinex mi denesen biberon cok yumuşak onun ucu belki sever bi de damaklı bi uç digerleri gibi dilin ortasına doğru ilerlemez daha geride kalır öğürmez belki.Doğduğu ilk günden 1 aya kadar kullanıyordu. Sonra emzirirken emzik gibi tutuş yaptığı için bıraktık. Şimdi almıyor tiksiniyor verdiğimizde
Normalde emerken kahverengi alanı alamıyor ağzına. Meme ucundan hallice alıyor. Yumuşaksa sevebilir. Ona da bakayım inşallah sevsin artıkBi de suavinex mi denesen biberon cok yumuşak onun ucu belki sever bi de damaklı bi uç digerleri gibi dilin ortasına doğru ilerlemez daha geride kalır öğürmez belki.
Insallah sever. Ben yollim benimkini 2 kez kullandıNormalde emerken kahverengi alanı alamıyor ağzına. Meme ucundan hallice alıyor. Yumuşaksa sevebilir. Ona da bakayım inşallah sevsin artık
OlurInsallah sever. Ben yollim benimkini 2 kez kullandı
Prima mis kafan rahat olurKızlar bişey soracağım şimdi kimler hangi marka bebek bezinden memnun en son
Sanırım ilk bir ayda çok önemli değil değiştiği için babyturco sleepy ya da goon alabilirim 1 ve 2 numara için değil mi 3 ve 4 numaraya geçince üçüncü aydan itibaren ne almalıyım
Doğru tespitKızlar bişey soracağım şimdi kimler hangi marka bebek bezinden memnun en son
Sanırım ilk bir ayda çok önemli değil değiştiği için babyturco sleepy ya da goon alabilirim 1 ve 2 numara için değil mi 3 ve 4 numaraya geçince üçüncü aydan itibaren ne almalıyım
Prima mis kafan rahat olur
Desenize o prima elbet alınacakDoğru tespit3 nodan itibaren prima premium care gerçi prima diğerlerine göre 1 no daha büyük. Sleepy 4= prima 3
Ciddiyim.Olurbenim de her köşede 1 kere denenmiş biberon vardı dağıttım kabul etmedikçe dağıtıyorum
Ben durup durup goon övüyom kimse kullanmıyo kazen atacak beni reklamdanKızlar bişey soracağım şimdi kimler hangi marka bebek bezinden memnun en son
Ne zaman dogacak? Kış bebesi diye ben çok aldım kurumaz vs diye.Merhaba hanımlar. Yenidoğan kıyafet kaç takım aldınız acaba?
Ben alcam kız ciddi ciddi. Ama boyutu nedir şimdi diğerlerine göre küçük mü? dün sanki enden geniş olduğunu yazmıştın. Bana şöyle ortalama 1-2-3 no lardan adet söylersen alıcam şimdilerde, sonra diğer no lar için de seni takip etmek istiyorumBen durup durup goon övüyom kimse kullanmıyo kazen atacak beni reklamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?