- 2 Ağustos 2013
- 35.609
- 109.475
- 798
Geniş ağızlı anne memesine daha çok benziyormuş o yüzden ben geniş ağızlı almıştımYaa harika haberpeki geniş ağız mi almalıyım dar ağızlı mi? Bebeğim yenidoğan daha :)
Oyle bi yazmisim ki kimik dolabini istemisim belli degil ,Bunu ben satmiorum canım.Bi satıcıdan almıştım geçen yıl.Kullanici adım peropero34Doktorum kesinlikle kullanmicaksin dedi.Sezeryan oldum ben ama hiç karnım yok.Dumduz oldu on gün sonra.
Çok farketmiyorlar bence. Ben kullanacağıma çok inanarak aldım. Ama hiç kullanamadım. Sütüm tazyikli diye daha dik turmaya çalıştım hep popoyu indirebildiğim kadar indirdim hep.Kızlar merhaba, emzirme yastığı için hangi modeli önerirsiniz?
Yaa cok da gerekli değil mi o zaman acele etmesem mi?Çok farketmiyorlar bence. Ben kullanacağıma çok inanarak aldım. Ama hiç kullanamadım. Sütüm tazyikli diye daha dik turmaya çalıştım hep popoyu indirebildiğim kadar indirdim hep.
Benim iyiki almışım dediklerimden oldu emzirme yastığı canım.Onsuz emziremiodum ben.Bebek de yastıkla aşırı rahattı.Benimkinin markası babyjem.Yaa cok da gerekli değil mi o zaman acele etmesem mi?
Canım sana ss atiorum.Bu kullanıcıdan almışım.Oyle bi yazmisim ki kimik dolabini istemisim belli degil ,korseleri aldigin hesabin adini istemistim aslinda
Cok sansliymissin o zaman, kisa surede dumduz karinmasallah
Bence al ya. Ben simdi emzirirken kullanamadım ama oturturken destek olarsk kullanacam. Kullanabilirsen hemen başlarsın kullanmayaYaa cok da gerekli değil mi o zaman acele etmesem mi?
Benim iyiki almışım dediklerinden oldu emzirme yastığı canım.Onsuz emziremiodum ben.Bebek de yastıkla aşırı rahattı.Benimkinin markası babyjem.
Çok teşekkür ederim kızlar alacağım o zaman, babyjeme de bakıyorum hemen çok teşekkür ederimmBence al ya. Ben simdi emzirirken kullanamadım ama oturturken destek olarsk kullanacam. Kullanabilirsen hemen başlarsın kullanmaya
Ben a101den almıştım piyasadaki en ucuzdur ama gayet güzel.Çok teşekkür ederim kızlar alacağım o zaman, babyjeme de bakıyorum hemen çok teşekkür ederimm
Hatta ben gerek yok ben ihtiyaç duymadım dedim diye carlamıştı bu hatun banaÇok farketmiyorlar bence. Ben kullanacağıma çok inanarak aldım. Ama hiç kullanamadım. Sütüm tazyikli diye daha dik turmaya çalıştım hep popoyu indirebildiğim kadar indirdim hep.
Kızlar merhaba, emzirme yastığı için hangi modeli önerirsiniz?
Yine olsun yine carlarımHatta ben gerek yok ben ihtiyaç duymadım dedim diye carlamıştı bu hatun bana
Carıldaksın da ondanYine olsun yine carlarım
Takip ediyim bi orayı da çok teşekkürlerr. Bu arada konuşuldu mu bilmiyorum ama bime haftaya cuma bebek ürünleri geliyorBen a101den almıştım piyasadaki en ucuzdur ama gayet güzel.
Hatta ben gerek yok ben ihtiyaç duymadım dedim diye carlamıştı bu hatun bana
Yine olsun yine carlarım
İlk zaman emzirme için kullandımKızlar merhaba, emzirme yastığı için hangi modeli önerirsiniz?
Çok teşekkür ederimİlk zaman emzirme için kullandım
Şimdi gündüz yüksek olduğu için onda yatıyor reflüden sebeb bn A101 den aldım gayet güzel şimdide oturma için destek minderi yapıcam
Ben dolaptan 2.el almıştım 20 tl ye. Çok da güzel geldi oraya da bak benceÇok teşekkür ederim
Tamamdır oraya da bakıcam mutlaka teşekkür ederimBen dolaptan 2.el almıştım 20 tl ye. Çok da güzel geldi oraya da bak bence
Owlinin cirtlisindan kullandim cok da memnun kaldim. Kesinin ustunde kalmali zaten korse, kesi yeri olabildigince acik kalmali ya da pamuklu kulotla kapitalabilir en fazla demisti doktorum. Owlideki amac da oturup kalkarken dikisler sıkışmasın düz dursun, göbek varsa üzerine sarkmasın, sarkmayı engellesin. Gayet işlevseldi bana göreKizlar sezaryen sonrasi korse kullananlarinizdan akil almak istiyorum..
Owli'nin bamboo premiumunu kullandim ama bu cirtli korseler yukari kayiyor, bizim esas alt karini korse icine almamiz gerekmiyor mu? Onun icin korse tayt aldim ama onda da yeterli sıkılığı yakalayamiyorum ( XL'dan M'ye kadar denedim her bedeni, Sye su an basenlerim girmiyor)
Siz ne kullandiniz nasil kullandiniz, alt karin yani sezaryen kesinin oldugu yeri kapsayan bi korse oneriniz varsa artik son kez masraf edip onu da alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?