Öyle olur canım.Alanın da durumu çok iyi değildi kadınla hala yazışıyorlar olsun1-2 kıyafet de verdim küçülenlerden, tatlı bir kızı var. Ana yüreği
Bunda alerji durumu falan olmaz herhalde. Uygun fiyata bulursam stok yapayım
Ekstra durulama yaptırırım diye düşünüyorum ben
Tamam canım benim roxy baya uygunmış ya fiyat olarak
BİM’den almışlar Şubat sonuydu sanırım ben gitsem kesin hatırlardım fiyatını daYaa benim alasım gelmedi ama 150li bi sey gibi hatırladım hep.
Ay valla aynısını dedim daha cinsiyetimiz bile kesin değil halbukiZaten ustü örtülecek battaniye filan
Hahaha sabah kuyruğuna yetişsinGözümü dört açayım, benimkini salayım aktüel hanımlarının arasına.
Bunlar duymak istediğim sözler. Bezi de prima alcam diye tutturmazsan 2. Merve ilan edecemBİM’den almışlar Şubat sonuydu sanırım ben gitsem kesin hatırlardım fiyatını da50 ya da 70 filanmış.
Ay valla aynısını dedim daha cinsiyetimiz bile kesin değil halbukikesin örtüyle örterim gidip şimdi 200-300 veremem bi yatağa instamom olmaya niyetim yok
Hahaha sabah kuyruğuna yetişsin
Merve bu topikte özellikle çok sıkı takipçinim haftam biraz daha ilerlesin ufak ufak goon toplamayı düşünüyorumBunlar duymak istediğim sözler. Bezi de prima alcam diye tutturmazsan 2. Merve ilan edecem
Primanın suçu ne? Beni aydınlatın? Hiç tanımıyor ben bez?Bunlar duymak istediğim sözler. Bezi de prima alcam diye tutturmazsan 2. Merve ilan edecem
Dolaba da bak dolabaaaMerve bu topikte özellikle çok sıkı takipçinim haftam biraz daha ilerlesin ufak ufak goon toplamayı düşünüyorumama 1-1.5 TL den bugünkü gibi prima yakalarsam da affetmem He
Tamam canım çok sağol favorilere ekledim bunu daBundan aldım güzelABC Bebeklere Hassas Ciltlere Özel Sıvı Çamaşır Deterjanı 1.5ltx3 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ABC Bebeklere Hassas Ciltlere Özel Sıvı Çamaşır Deterjanı 1.5ltx3 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hassas çıktık biz
Google enter bez fiyatları enter. Günde ortalama 5 6 kullanıyoz su an enter ilk zamanlar daha çok enterPrimanın suçu ne? Beni aydınlatın? Hiç tanımıyor ben bez?
Yaaa simikli mi oldu bebeniz merak ettimSimikli mi olcak bebemiz
Aynen takipteyim oraları da kaçar mıDolaba da bak dolabaaacanım 1.5 dolaylarında ne bulursan al dene. Belki sen bambaska bi bez begenirsin bir sürü marka var sonuçta.
Yes canım aspiratörsöz gelmiyo simik neticede yapışıyo kalıyoYaaa simikli mi oldu bebeniz merak ettim
Ben, B BitterCikilata ,@MevsimBahar,bı de yanlış hatırlamıyorsam gofretcim primaciyiz canimPrimanın suçu ne? Beni aydınlatın? Hiç tanımıyor ben bez?
Burnunu temizlemiyon mu bebenin?merve ne aspiratör Mervos bana da söyle hemennn
Tamam listeye aspiratör eklendi teşekkürlerYes canım aspiratörsöz gelmiyo simik neticede yapışıyo kalıyoSerum fizyolojikle fışkırtmalı işlem de aklını alıyo bebenin. Aspiratör alın mutlaka.
Yok kız oyle değil.Popişi rahat etsin tosbagamin diyezenginiz de tirbiyisiz
Temizliorum hergun bı kaç defa.Wee baby nin serum fizyolojigini sıkıp plastik aspiratörler var ya onlarla cekiorum.Vakumlu şarjlı aspiratörler falan var onlardan bahsediosunuz sandım.Burnunu temizlemiyon mu bebenin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?