Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunda alerji durumu falan olmaz herhalde. Uygun fiyata bulursam stok yapayımZulalı alın bunu da zaten uzun gidiyo. Iki günde bir bi kapak icindekiyle kullanyom. Birinci paket daha bitmedi biraz daha gider.
Ekstra durulama yaptırırım diye düşünüyorum benBen e bebekten aldım
Daha önce hiç sabun tozu kullanmadım
Yapışıp kalmasa bari ya
Tamam canım benim roxy baya uygunmış ya fiyat olarakDalan roxy güzel catlağım
Deterjan gözünden alırken zor oluyor bn direk içine atıyorum o daha rahat eriyorBen e bebekten aldım
Daha önce hiç sabun tozu kullanmadım
Yapışıp kalmasa bari ya
Yaza gerek olmaz ya rahat eder mi otururlar artık arabadaKanguru bende alayım diyorum ama onumuz yaz bebek içinde bunalir diyor eşim burda aşırı nem oluyor heves de ediyorum
Merve ben otomatik salıncağı geçen sattımHeh aynılar. Valla sen bilirsin. Ama ikinci el filan al ya çok temizler de oluyo cidden. Ben mesela beşiği satmayı düşünüyom. montessori alayım da bari yatağını aevsin diyom dönmeye emeklemeye başlayacak ya
Ben hala bi ümit arada koyuyom cıksss durmuyor anam Ay ben çok beğendim keşke benim de olsa bu bebeler niye beğenmez ki yavMerve ben otomatik salıncağı geçen sattım
Öf ya simdi 20 dakdır ben de düşünüyom satsam mı diye senin yüzünden. Kaça verdin ayıptır sormasıMerve ben otomatik salıncağı geçen sattım
Aynısını annem bana aldı 3 hafta filan önce 50 TL gibi birşeydi öğreneyim yazayımÄ°kinci El Oto KoltuÄu & Ana KucaÄı Modelleri Fiyatları
Ä°kinci el oto koltuÄu & ana kucaÄı modellerini %40'a varan indirimli fiyatlarla dolap.com'da bulabilirsiniz. Oto koltuÄu & ana kucaÄı çeÅitlerine hemen göz atın.link.dolap.com
Babynest alası olan varsa bi baksın.
Ben de istiyorum.Aynısını annem bana aldı 3 hafta filan önce 50 TL gibi birşeydi öğreneyim yazayım
Ucuz olunca al dedim ben de kullanılır elbet cinsiyet önemli değilBen de istiyorum.
Yaa benim alasım gelmedi ama 150li bi sey gibi hatırladım hep.Aynısını annem bana aldı 3 hafta filan önce 50 TL gibi birşeydi öğreneyim yazayım
Şok tan ya da BİM’den almışlardı
Zaten ustü örtülecek battaniye filanUcuz olunca al dedim ben de kullanılır elbet cinsiyet önemli değil
Aktüel ürünleri takip et kuzum geliyo
Kardeşime koydurdum 380 tl mi 370 tl mi ne koydu. Paradan kesinti oldu 330 a satmış oldum. 350 ye almıştım. Şu an pahalı zatenÖf ya simdi 20 dakdır ben de düşünüyom satsam mı diye senin yüzünden. Kaça verdin ayıptır sorması
Bebeklerde 37 üstünü ateş sayıyorlarNormal ateş ölçerle koltuk altından bebeklerde ateş kaç olmalı kızlar?
Hiç para almayaydın aşkısı biri 580e koymuş zibilyon tane favori yorum var.Kardeşime koydurdum 380 tl mi 370 tl mi ne koydu. Paradan kesinti oldu 330 a satmış oldum. 350 ye almıştım. Şu an pahalı zaten
37den sonra tetikte ol.Normal ateş ölçerle koltuk altından bebeklerde ateş kaç olmalı kızlar?
Gözümü dört açayım, benimkini salayım aktüel hanımlarının arasına.Ucuz olunca al dedim ben de kullanılır elbet cinsiyet önemli değil
Aktüel ürünleri takip et kuzum geliyo
Alanın da durumu çok iyi değildi kadınla hala yazışıyorlar olsun 1-2 kıyafet de verdim küçülenlerden, tatlı bir kızı var. Ana yüreğiHiç para almayaydın aşkısı biri 580e koymuş zibilyon tane favori yorum var.