- 19 Kasım 2020
- 22.041
- 48.135
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiyatlar nolmuş böyle yazın 25₺ ye almıştım duruyu şuan bilmiyorum ne desem yalan olurEki Görüntüle 3029914
Duru granülün fiyatı uygun mu sizce. Ben daha önce e bebeğin kendi markasını almıştım ama bunları da indirimde görünce merak ettim
Aynen canım ya trendyol hepsi burada 80-90dan aşağı yokFiyatlar nolmuş böyle yazın 25₺ ye almıştım duruyu şuan bilmiyorum ne desem yalan olur
Roxy de güzeldi duru bazen çamaşırlara yapışıyor
Nasıllar?Bez kullanim durumu; 1.ayimiz; 315 tane 1 numara pampers pure bitti, 60 tane 0 no prima premiumcare bitti.
104 tane daha 1 numara, 30 tane daha 0 numara aldim. Simdilik 0 daha iyi bence .. yenidogan tulumun icinde kaybolduklari icin dun apar topar 6 takim premature 2-2,5kg takim aldim. Yikadik giydik camasir yiginindan adama benzedik biraz.
Fena değil gibi 140 liraya 4 kilo almışım 25 ocakta teslim edilmiş.Eki Görüntüle 3029914
Duru granülün fiyatı uygun mu sizce. Ben daha önce e bebeğin kendi markasını almıştım ama bunları da indirimde görünce merak ettim
Vay be fiyatlara bak deterjana bile yetişemiyoruzFena değil gibi 140 liraya 4 kilo almışım 25 ocakta teslim edilmiş.
Zulalı alın bunu da zaten uzun gidiyo. Iki günde bir bi kapak icindekiyle kullanyom. Birinci paket daha bitmedi biraz daha gider.Vay be fiyatlara bak deterjana bile yetişemiyoruz
Ben e bebekten aldımZulalı alın bunu da zaten uzun gidiyo. Iki günde bir bi kapak icindekiyle kullanyom. Birinci paket daha bitmedi biraz daha gider.
Uyum odasindayiz 3.gun bugun. Alismaya calisiyoruz, ama o kokulari ...Nasıllar?
Dalan roxy güzel catlağımAynen canım ya trendyol hepsi burada 80-90dan aşağı yok
Tamam canım aklımda bulunsun roxy çok sağol
Canim bir an ince kavusun insallahh sagliklaUyum odasindayiz 3.gun bugun. Alismaya calisiyoruz, ama o kokulari ...
Minicikler, giydirmek zor, cirpi kol ve bacaklar.. Bakalim kilo vermeden atlatirsak eve geliyorlar, kilo verirsek yogun bakima geri
Benim o sorun sadece yorganda oldu kumaşından mıdır silikon çok köpürdü diye mi bilmiyorum. Bir kez sadece. 9 kilo makineye dibinde camasırlar oluyo ama ben yine de bi ölçek koyuyom tam iyice yikansin diye. Mantikli değil ama içime sinmiyo Hiç sorun yasamadım hep 40da yıkıyom. Ama makineden de farkeder mi bilmem.Ben e bebekten aldım
Daha önce hiç sabun tozu kullanmadım
Yapışıp kalmasa bari ya
Sağlıcakla evinize gidin inşallah.Uyum odasindayiz 3.gun bugun. Alismaya calisiyoruz, ama o kokulari ...
Minicikler, giydirmek zor, cirpi kol ve bacaklar.. Bakalim kilo vermeden atlatirsak eve geliyorlar, kilo verirsek yogun bakima geri
Kanguru bende alayım diyorum ama onumuz yaz bebek içinde bunalir diyor eşim burda aşırı nem oluyor heves de ediyorumBen kanguru aldım beybiliboylar. Bi deneme yaptım evde içinde uyuyacaktı nerdeyse ama memesiz uyuyamadığı için dalamadı uykuya. Neyse aldım emzirdim uyuttum. Normalde meme harici hic uykuya yaklaşmaz bile. Bi yıkayayım kurusun iyice dener yazarım memnuniyetimi insallah. Aşıri kucakçı çünkü. Mahvoluyo her yeri bi öyle bi böyle taşırken. Durur insallah.
Aşşşırı kucakcı aşşşırı mecburum bi şey yapabilmek için. Yaza taşınmazlar ya zaten hem sıcak da olur ama o zaman da oturup belki bi seylerle oynar oyalanır. Hic yatmayacak benimki kalkıp oturuyo.Kanguru bende alayım diyorum ama onumuz yaz bebek içinde bunalir diyor eşim burda aşırı nem oluyor heves de ediyorum