- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
Yok ya bnce baksanaCanım hapymom da yazmışlar migrosta ikinci bezlere yüzde 60 indirim. Var diye bulamadım ben
Yok yav ama geçen bir Molfix bakayım dedim vazgeçtimGoon denicem diyince heralde vazgeçti düşündüm
Allah'tan kaliteli bez stokluyorsunAsıl korkan benimde çaktırmıyorum
Prima premium care alıyorum
Hem korkuyorum. Hemde hala zulalıyorum
Bendeki en büyük korku çocuğa alerji yapması
Elimde onlarca paket bezle kalakalırsam
Koca kişisi beni çiğ çiğ yer
Aynen canım bende baya kurcaladım yok öyle kampanya. Belki de yanlış yazdılarYok ya bnce baksana
Ben bu akşam bi gidip gelem heleCanım hapymom da yazmışlar migrosta ikinci bezlere yüzde 60 indirim. Var diye bulamadım ben
Bende 1 numara 210, 2 numara 210 var tövbeler olsun elimde kalmasınAllah'tan kaliteli bez stokluyorsun
Bende sadece 2 numara sleepy var 200 adet kadar. O bile bazen rüyama giriyor. Çocuk büyümüş bezler küçük gelmiş stok elimde patlamış oluyor
Şeyy seni korkutmak gibi olmasın ama 1 numara 2ye çok yakınBende 1 numara 210, 2 numara 210 var tövbeler olsun elimde kalmasın
Uygulamasında çıkmadı balım bölgeye göre mağazada da olabilir öyle bir indirim bilemedim bendeBen bu akşam bi gidip gelem helesağol catlağım
Hee biliyorum merve alma dediğinde çoktan almıştımŞeyy seni korkutmak gibi olmasın ama 1 numara 2ye çok yakın
Ben 80li falan 1 numara alayım dedim sonramerve almaaa dedi almadjm
Aynı şeyleri düşünüyoruzHee biliyorum merve alma dediğinde çoktan almıştımpırt dese çıkarırım artık bezi elimde kalmasın diye
İndirimler bölgesel oluyor cnmCanım hapymom da yazmışlar migrosta ikinci bezlere yüzde 60 indirim. Var diye bulamadım ben
Primanında alerji yaptığı çok bebek varmışAllah'tan kaliteli bez stokluyorsun
Bende sadece 2 numara sleepy var 200 adet kadar. O bile bazen rüyama giriyor. Çocuk büyümüş bezler küçük gelmiş stok elimde patlamış oluyor
Yeter şimdilik doğduktan sonra başla 5ePrima premium care
1 no: 140 adet
2 no: 240 adet
3 no: 288 adet
4 no: 252 adet
Sleepy
1 no: 84’lü (birde ekstradan yarım paket daha var)
Sleepy’ler hediye gelmişti.
Bundan sonra stoğa 5 no alacağım kızlar
Yada 4e takviye gerekir mi bilemedim
Bana çok fazla geldiPrima premium care
1 no: 140 adet
2 no: 240 adet
3 no: 288 adet
4 no: 252 adet
Sleepy
1 no: 84’lü (birde ekstradan yarım paket daha var)
Sleepy’ler hediye gelmişti.
Bundan sonra stoğa 5 no alacağım kızlar
Yada 4e takviye gerekir mi bilemedim
Doğumdan sonra pek stok yapmak için imkan olmayacak gibi görünüyor elimdeYeter şimdilik doğduktan sonra başla 5e
Fazla gelen hangisi çabuk söyleBana çok fazla geldi
HepsiDoğumdan sonra pek stok yapmak için imkan olmayacak gibi görünüyor elimde
O yüzden pahalı kalemleri şimdiden stokluyorum açıkçası canım
Fazla gelen hangisi çabuk söyle
Aferin indir yüreğimeHepsiNeyse olmazsa satarsın
Bak ben 1 2 noyu sleepy kullandım 300 adet olsa yetermis bir aylikken gecebilirmişim 3e 40a kadar biraz zorlama gitti elimde var diye. Sonra da zaten baby turco slpeey denemesi oldu bir hafta kadar o arayi yok sayıyorum. 50 günlükten beri 3teyiz. Ortalama 6 7 desek. Dörtyüz civarı yapıy omuş neyse onu iyi almıssın.Aferin indir yüreğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?