- 19 Kasım 2020
- 22.041
- 48.136
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Du bakiim
Evet ben daha ucuza almışım ama her gün değişiyo her şey pahalanmıştır da. Ben zula dibe inerken alacam ya. Hiç önümü göremiyom. 3 var elimde bolca. Hatta 4e mi geçsem diyom. Karışığım.
Aynen ya zula işi beni de ürkütüyor bebekler birden büyüyünce elinde kalacak. 3 çok mu sıkmaya başladıEvet ben daha ucuza almışım ama her gün değişiyo her şey pahalanmıştır da. Ben zula dibe inerken alacam ya. Hiç önümü göremiyom. 3 var elimde bolca. Hatta 4e mi geçsem diyom. Karışığım.
Ya iz oluyo teni hassas ya. 5 saniye dedesinin sakalı değdi bugün pıtır pıtır kabardı hemen. Aslında enden filan iyi.Aynen ya zula işi beni de ürkütüyor bebekler birden büyüyünce elinde kalacak. 3 çok mu sıkmaya başladı
İz oluyorsa 4e geçme zamanı gelmiş gibi sanki.Ya iz oluyo teni hassas ya. 5 saniye dedesinin sakalı değdi bugün pıtır pıtır kabardı hemen. Aslında enden filan iyi.
4te yapar kesinİz oluyorsa 4e geçme zamanı gelmiş gibi sanki.
Doğunca da gece uyumuyorlar o enerjiyi gece harcamak içinAy amin inşallah yaaaama dehşet tekmeliyor, özellikle geceleri uyutmuyor. Karnımı delecek gibi tekme atıyor. Video özelliği olsa da atsam o tekmeleri. Doğunca gece nasıl olur hiç bilmiyorum
![]()
O zaman bilemedim4te yapar kesinçok değişik ya tam iz yerinde boğumi var
![]()
Teşekkür ederim bitterimM Mutluuu06 uygulamayı kullan bu linkten bari puan kazanayım o kadar övdüm
Sen ve bebeğin için her şey bu kulüpte! Prima Kulübü'nde ebeveynler ve bebek bekleyenlere özel indirimler, sürprizler ve uzmanların hazırladığı içerikler var!
Prima Kulübü: Bebek Gelişimi - Apps on Google Play
Asıl korkan benimde çaktırmıyorumAynen ya zula işi beni de ürkütüyor bebekler birden büyüyünce elinde kalacak. 3 çok mu sıkmaya başladı
Merveeee bak buldum kanıtımBende son 1aydir primaci oldum ,prima kullandıktan sonra cidden insan başkasına gecemiyo Merveama alicam bi paket goon dan
Bitter yukledum uygulamayı şimdiM Mutluuu06 uygulamayı kullan bu linkten bari puan kazanayım o kadar övdüm
Sen ve bebeğin için her şey bu kulüpte! Prima Kulübü'nde ebeveynler ve bebek bekleyenlere özel indirimler, sürprizler ve uzmanların hazırladığı içerikler var!
Ben uyeymisim ama silmisim uygulamayı diyorum niye kabul etmiyo meğer zaten kayitliyimM Mutluuu06 uygulamayı kullan bu linkten bari puan kazanayım o kadar övdüm
AferinBen uyeymisim ama silmisim uygulamayı diyorum niye kabul etmiyo meğer zaten kayitliyim![]()
Canım hapymom da yazmışlar migrosta ikinci bezlere yüzde 60 indirim. Var diye bulamadım benTeşekkür ederim bitterimOraya bakicam
ben belirli tarihlerde migrosta ve yerel mağazalarda birde ebebekten aldım stokladim 5 e dek , 5 sonrasını şimdi alamam
![]()
Goon denicem diyince heralde vazgeçti düşündüm
Yaa oraya da bakıyorum da unutuyorumCanım hapymom da yazmışlar migrosta ikinci bezlere yüzde 60 indirim. Var diye bulamadım ben