- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.135
- 598
Canım, kanz marka mila model.Canım park yatağı hangi marka model aldın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım, kanz marka mila model.Canım park yatağı hangi marka model aldın
Heh aynılar. Valla sen bilirsin. Ama ikinci el filan al ya çok temizler de oluyo cidden. Ben mesela beşiği satmayı düşünüyom. montessori alayım da bari yatağını aevsin diyom dönmeye emeklemeye başlayacak yaNe tepki versem bilemedim temas sevmesi iyi bi şey mi kötü mü bilmiyorum aslında denedim, park yatak geçiyor kapılardan ama sürekli onunla mı oynicam ilk etapta böyle küçük bi şey daha iyi olmaz mı ya? ana kucağı ben de aldım, otomatik sallanan. Hatta seninkiyle aynı diye hatırlıyorum. Baby plus, 800 TL ama indirimde 500 TL olan model
Tamam canım çok sağolCanım, kanz marka mila model.
Yavrum, 3 gün kaldı yaa. Temiz 2. Eli bulmak çok zor. Geçen hafta letfo’da bi kadına yazdım tam 3 kez, hatta sonuncusunda biraz azarladım kadın geri dönüş yapmadı hiçbir mesajıma ben de işte bundan alayım, kullanamadığım zaman koyarım nete diye düşündüm. montessori çok mantıklı ama ben bu evde önümü göremiyorum. aralıkta 5 sene olacak bu eve gireli. Bu sene %40 zam yaptı, üst sınır 16’ydı o zaman. Karnım burnumda taşınamicam için mecbur kaldık evde Ama seneye tekrar üst sınırın da bu kadar üstünde zam yaparsa durmam bu evde. Zaten en üst kat, kuzey doğu. 20 derecede yanıyor kombi, 800 küsur fatura geliyor. bebeği nasıl ısıtıcam hiç bilmiyorumHeh aynılar. Valla sen bilirsin. Ama ikinci el filan al ya çok temizler de oluyo cidden. Ben mesela beşiği satmayı düşünüyom. montessori alayım da bari yatağını aevsin diyom dönmeye emeklemeye başlayacak ya
Rica ederim canım Ben alırken 800 küsurdu ebebekte. şimdi sanırım 1200’lrrde çok emin değilimTamam canım çok sağol
Vayy çok uygunmuş fiyatlar birden yükseldi ya bazen keşke transfer zamanı alsaydım diyorumRica ederim canım Ben alırken 800 küsurdu ebebekte. şimdi sanırım 1200’lrrde çok emin değilim
Evet, ben bebek arabasını 2400’e aldım ekim 28’de. Şu an güncel fiyatı 5000Vayy çok uygunmuş fiyatlar birden yükseldi ya bazen keşke transfer zamanı alsaydım diyorum
Off iki katından bile fazla tam zamanında almışsın canım. Sağlıkla kullansın inşallahEvet, ben bebek arabasını 2400’e aldım ekim 28’de. Şu an güncel fiyatı 5000
Amin amin inşallahOff iki katından bile fazla tam zamanında almışsın canım. Sağlıkla kullansın inşallah
Hayırlı doğumlar olsun ,benim bebe de anne yanında vs yatmiyo.bunda yatiyo gayet de güzel her yere taşınıyor , kesinlikle herkesin alması gerekenlerden benceKızlar, doğuma 3 gün kaldı ve ben son anda bi şey alma düşüncesine girdim. bana acil yardımcı olur musunuz? Normalde 3-4 yaşına kadar kullanabilsin diye park beşik aldık bebeğe, kiradayız. Pahalı bir yatak, beşik, mobilya almadım. Buradan ne zaman nereye nasıl bir eve çıkarız bilmiyorum. Neyse, sadede geleyim. Park beşik 70-120 ölçülerinde ve odadan odaya taşımak zor geldi gözüme. Park beşik de olsa bu küçük beşik de olsa ilk 6 ay reflü yatağında yatıracağım yani park beşik için yatak kısmını alt kata geçince kullanacağım. İlk 5-6 ay için şunu almayı düşündüm. Ne dersiniz? Kullanışlı olur mu? Sizleri dinleyip ona göre bugün ya da yarın gidip alacağım ya da almayacağım
Eki Görüntüle 3028371 Eki Görüntüle 3028372
Teşekkür ederimHayırlı doğumlar olsun ,benim bebe de anne yanında vs yatmiyo.bunda yatiyo gayet de güzel her yere taşınıyor , kesinlikle herkesin alması gerekenlerden bence
Valla alsem bilseydim benim bebe bu kadar huzursuz kolik bir bebe asla o yatağı almazdım Merve haklı aslında ilkin böyle bişey alınacak hem daha uygun hem daha portatif ,bende belki benimkini satarım laf olsun diye demiyorum en çok hamağı sevdi bunu da düşün, hamak besiklerde güzelTeşekkür ederim
Hamak beşikleri bilmiyorum hiç. Kaç aya kadar kullanılıyor?Valla alsem bilseydim benim bebe bu kadar huzursuz kolik bir bebe asla o yatağı almazdım Merve haklı aslında ilkin böyle bişey alınacak hem daha uygun hem daha portatif ,bende belki benimkini satarım laf olsun diye demiyorum en çok hamağı sevdi bunu da düşün, hamak besiklerde güzel
Selam alsem. Benim yeğenimde kullandık oturma odasında falan. Kenarları yüksekti böyle kalkma dönme zamanlarına kadar yattı. Şimdi de ben kullancam bakalım.Hamak beşikleri bilmiyorum hiç. Kaç aya kadar kullanılıyor?
Ben de Merve’ye katılıyorum bebeğe göre almak daha mantıklıymış mesela benim çocuğum da beşikte yatmayan çocuklardan, ahşap beşik aldım bir de Ne hayallerim vardı hayatlar ne olduKızlar, doğuma 3 gün kaldı ve ben son anda bi şey alma düşüncesine girdim. bana acil yardımcı olur musunuz? Normalde 3-4 yaşına kadar kullanabilsin diye park beşik aldık bebeğe, kiradayız. Pahalı bir yatak, beşik, mobilya almadım. Buradan ne zaman nereye nasıl bir eve çıkarız bilmiyorum. Neyse, sadede geleyim. Park beşik 70-120 ölçülerinde ve odadan odaya taşımak zor geldi gözüme. Park beşik de olsa bu küçük beşik de olsa ilk 6 ay reflü yatağında yatıracağım yani park beşik için yatak kısmını alt kata geçince kullanacağım. İlk 5-6 ay için şunu almayı düşündüm. Ne dersiniz? Kullanışlı olur mu? Sizleri dinleyip ona göre bugün ya da yarın gidip alacağım ya da almayacağım
Eki Görüntüle 3028371 Eki Görüntüle 3028372
https://ty.gl/ha6e8xotj9Hamak beşikleri bilmiyorum hiç. Kaç aya kadar kullanılıyor?
Ben de işte 6 ay kadar idare eder diye düşünüyorum bebitoSelam alsem. Benim yeğenimde kullandık oturma odasında falan. Kenarları yüksekti böyle kalkma dönme zamanlarına kadar yattı. Şimdi de ben kullancam bakalım.
ben ahşap işine hiç girmedim. Direkt park beşik aldım 4-5 yaşına kadar kullanalım diye ama şimdi de ilk 6 ay için çok hantal gelmeye başladı gözüme. Yarın bu küçükten alıcam kısmetseBen de Merve’ye katılıyorum bebeğe göre almak daha mantıklıymış mesela benim çocuğum da beşikte yatmayan çocuklardan, ahşap beşik aldım bir de Ne hayallerim vardı hayatlar ne oldu
Bakayım canım, sağ olasın. Anne yanı değil bendeki park beşik. Normal büyük ebatta bir park beşik. İlerisini düşünüp büyük aldım ama dediğim gibi ilk aylar sanki bu küçükler daha iyi olacak gibi.HappySleepBebekBeşiği Organik Beşik - Şipşak Topla Katla Sallanır - Anne Yanı - Happsleep Walnut Diamond W3 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
KUKKÄ° Devrilme Emniyetli AhÅap Hamak BeÅik Fiyatı, Yorumları - Trendyol
KUKKÄ° Devrilme Emniyetli AhÅap Hamak BeÅik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glKUKKÄ° Devrilme Emniyetli AhÅap Hamak BeÅik Fiyatı, Yorumları - Trendyol
KUKKÄ° Devrilme Emniyetli AhÅap Hamak BeÅik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glWellgro Ahşap Bebek Hamağı-kahve Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Wellgro Ahşap Bebek Hamağı-kahve yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glYorumları oku canım , bunlar diğer besige nazaran daha hafif kolay sallaniyo bebekler daha çok seviyo ,benimki bunu daha çok seviyo diğerine göre . Senin beğendiğinde var bende ama bunda hemen uykuya geciyo tabi tercih senin ama büyük beşik anne yani filan fuzuli ,bende ahşap anne yani var hiç kullanmadım. Alıyorsan hamak ya da bu gönderdiğinden al . Gereksiz para harcamaBliss Metal Bebek Hamagi Kum/ Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bliss Metal Bebek Hamagi Kum/ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Rica ederim canım ,aynen ya en iyisi bu tarzlar . İnsan yaşayınca anliyo yoksa hicbisey hamilelikteki gibi değil ,bende anne yanına yatirirdim diyodum . İnşallah senin bebe sorunsuz olurBakayım canım, sağ olasın. Anne yanı değil bendeki park beşik. Normal büyük ebatta bir park beşik. İlerisini düşünüp büyük aldım ama dediğim gibi ilk aylar sanki bu küçükler daha iyi olacak gibi.
Ay amin inşallah yaaa ama dehşet tekmeliyor, özellikle geceleri uyutmuyor. Karnımı delecek gibi tekme atıyor. Video özelliği olsa da atsam o tekmeleri. Doğunca gece nasıl olur hiç bilmiyorumRica ederim canım ,aynen ya en iyisi bu tarzlar . İnsan yaşayınca anliyo yoksa hicbisey hamilelikteki gibi değil ,bende anne yanına yatirirdim diyodum . İnşallah senin bebe sorunsuz olur
Benimki gündüz uyurdu gece tepinir dururdu kaç kere tekme gündüz atmiyo.diye Dr uma giderdim şimdi geceleri uyutmadi 3.aya dekAy amin inşallah yaaa ama dehşet tekmeliyor, özellikle geceleri uyutmuyor. Karnımı delecek gibi tekme atıyor. Video özelliği olsa da atsam o tekmeleri. Doğunca gece nasıl olur hiç bilmiyorum