Her daimHaklıyım ama
Merve bu baby me kodunu bi tane baby me ıslak mendil atıp üstünü başka marka tamamlasan da kabul ediyor söylim dedim
Be babymalldan trendyoldan dolaptan aldım simdiye kadar.Merve bu baby me kodunu bi tane baby me ıslak mendil atıp üstünü başka marka tamamlasan da kabul ediyor söylim dedim
Goon çok övmüşken de sorayım 4 numara 34 adet 80 uygun mu kodla alsaksen de e bebekten mi alıyosun
T.amlama isini bilmiyorunMerve bu baby me kodunu bi tane baby me ıslak mendil atıp üstünü başka marka tamamlasan da kabul ediyor söylim dedim
Goon çok övmüşken de sorayım 4 numara 34 adet 80 uygun mu kodla alsaksen de e bebekten mi alıyosun
DuurrrKod banada geldi kızlar
MaşaAllah diyelim hemen nazar etmeyelim
B BitterCikilata Ben gidip bir bez daha bakayım dermişim
Alt açma alKod banada geldi kızlar
MaşaAllah diyelim hemen nazar etmeyelim
B BitterCikilata Ben gidip bir bez daha bakayım dermişim
Yok kız ben almadım ayy buradaki son bildirimleri kaçırdım. Nolmuş nolmuş kod mu gelmiş
Aldı da daha alası var ya
Yaf bize niye gelmiyor kodAldı da daha alası var ya
Valla bilmiyorum kiYaf bize niye gelmiyor kod
Sizin sırrınız ne
Neee kod muYok kız ben almadım ayy buradaki son bildirimleri kaçırdım. Nolmuş nolmuş kod mu gelmiş
Ama bize gelmediiinefesss bacım nirdesin
Zalım e bebek
Nefes0858
Ay valla bilmiyorum size neden gelmiyorsweetgirlcandy sweetim bu kodlar bize niye gelmiyor biz ne yaptık kurabiyem ile ebebeğe sana da geliyormuş
Bi sormuştum kasiyer bilmiyorum abla dediAy valla bilmiyorum size neden gelmiyorbana her daim geliyor
Şimdi netten baktım da şikayet vara yazan çok fazla kod gelmiyor diyeBi sormuştum kasiyer bilmiyorum abla dedi
Daha geçen hafta değişime gittim hiç unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?