• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebeğimize ne almalıyız? Ne almamalıyız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Screenshot_20220316-162416_Messages.jpg

Bana kod geldi cok duygulandım. 🥲 ihtiyacı olan kapsın.

Merve bu baby me kodunu bi tane baby me ıslak mendil atıp üstünü başka marka tamamlasan da kabul ediyor söylim dedim 😀
Goon çok övmüşken de sorayım 4 numara 34 adet 80 uygun mu kodla alsak 😀🙈sen de e bebekten mi alıyosun
Be babymalldan trendyoldan dolaptan aldım simdiye kadar.

Merve bu baby me kodunu bi tane baby me ıslak mendil atıp üstünü başka marka tamamlasan da kabul ediyor söylim dedim 😀
Goon çok övmüşken de sorayım 4 numara 34 adet 80 uygun mu kodla alsak 😀🙈sen de e bebekten mi alıyosun
T.amlama isini bilmiyorun 😬

Yok kız ben almadım ayy buradaki son bildirimleri kaçırdım. Nolmuş nolmuş kod mu gelmiş :rolleyes::rolleyes:
Ama bize gelmediii🥺 nefesss bacım nirdesin🥺🥺
Zalım e bebek 🤪
Nefes0858 Nefes0858
Neee kod mu 😳😳 hani nerede bize niye gelmiyor bacımmmm 😂😂 ben diyorum sana bu ebebek bizi kara listeye aldı kod falan yok size diyor 😂😂
O kod gelene kadar boykot ediyorum almıcam bişey 😬😬😬

Bi sormuştum kasiyer bilmiyorum abla dedi 🤣
Daha geçen hafta değişime gittim hiç unuttum
Şimdi netten baktım da şikayet vara yazan çok fazla kod gelmiyor diye😂 hele biri annem alışveriş yapmıyor uygulamaya giriyor ona bile kod gidiyor da bana gelmiyor yazmış 😂😂

Back