- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
OlabilirBelki boyu uzun poposu küçüktür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OlabilirBelki boyu uzun poposu küçüktür
Benimkinin boyu uzun valla poposu küçük halen 2 nodayim haklisinBelki boyu uzun poposu küçüktür
Öylesiniz zaten Ya millet yikanabilir bez kullanıyo ben onu yapamam kendi donlarımi zor yikayıp kururup kaldırıyom Ama keşke yapabilsem. Belki bi tık daha bana yapışık olmasa bebe yapabilirdim.Senin bu baskılara rağmen böyle olunca kendimi doğa katili gibi görüyorum ya
Benim biraz boğumlandı bi de gazi kakqsi olunca gobek kocaman oluyo sıkıyo gibi geliyo bana. Yoksa total kilo gayate normal.Benimkinin boyu uzun valla poposu küçük halen 2 nodayim haklisin
Haklıyım susSende zaten hicbisey kabul etmiyosun ay
Bende 3 e yeni gececem ama dediğin de haklısın bazıları ince yollu oluyo bacağı poposu filan . Millet 5 e geçecek hayret ediyorum valla ama bezlerde anormallik varBenim biraz boğumlandı bi de gazi kakqsi olunca gobek kocaman oluyo sıkıyo gibi geliyo bana. Yoksa total kilo gayate normal.
Sana bissurü yoldan geliyom ama hepsini kapatiyon sustummHaklıyım sus
Ay yok bacımÖylesiniz zaten Ya millet yikanabilir bez kullanıyo ben onu yapamam kendi donlarımi zor yikayıp kururup kaldırıyom Ama keşke yapabilsem. Belki bi tık daha bana yapışık olmasa bebe yapabilirdim.
Valla bende yapamam başka isim yok bezleri yikayacam zaten elim sakat zar zor çocuğu taşıyıp emziriyor ,vay neymiş yıkanan bez o eskidenmis bez Mez yokmuş ki babam anneme aliyomus bizler için annem diyo misafirlikten misafirliğe kullaniyoduk çünkü zor bulunuyodu eczanelerdeÖylesiniz zaten Ya millet yikanabilir bez kullanıyo ben onu yapamam kendi donlarımi zor yikayıp kururup kaldırıyom Ama keşke yapabilsem. Belki bi tık daha bana yapışık olmasa bebe yapabilirdim.
Çok pahalıB BitterCikilata ‘m ben yine gaza geldim
Hepsiburadada bezlerde ve ıslak mendilde geçerli 300 TLye 45 TL indirim verdi bana
4 beden 126lı 352 TL
indirim kodu ilke birlikte 307 TLye geliyor.
23 TL de hepsi panelim var. 284e geliyor
Alayımmı bir tane fiyat iyi değil mi
Aynen annem kaynatıyodum diyo. Pisliğini akıtıp minik bi kazanla küçük tüpün üstünde banyoda sabun tozuyla.Valla bende yapamam başka isim yok bezleri yikayacam zaten elim sakat zar zor çocuğu taşıyıp emziriyor ,vay neymiş yıkanan bez o eskidenmis bez Mez yokmuş ki babam anneme aliyomus bizler için annem diyo misafirlikten misafirliğe kullaniyoduk çünkü zor bulunuyodu eczanelerde
annemde aynısını anlatıyorValla bende yapamam başka isim yok bezleri yikayacam zaten elim sakat zar zor çocuğu taşıyıp emziriyor ,vay neymiş yıkanan bez o eskidenmis bez Mez yokmuş ki babam anneme aliyomus bizler için annem diyo misafirlikten misafirliğe kullaniyoduk çünkü zor bulunuyodu eczanelerde
Cıks yikanabilir silinebilir kullanılacak bölünmeliyi de kabul etmiyorum
Annemde aynısını diyo birde makinalar böyle değilmiş merdaneli imiş cikmiyomus halı fırçası ile fircaliyolarmis,kaynatıp utuluyolarmis , hep der bizim yasadiklarimiz ile sizinki bir değil cidden öyle yani biz o kadar sıkıntıya gelemeyiz eminim kendimden ya da bilmiyorum millet 5 ,6 ,7 çocuğu olan var ya onlar napiyodu boklu boklu geziyolar miydiAynen annem kaynatıyodum diyo. Pisliğini akıtıp minik bi kazanla küçük tüpün üstünde banyoda sabun tozuyla.
Baktımda şimdi E bebek indiriminden 273 almışımÇok pahalı
Al hadi alB BitterCikilata ‘m ben yine gaza geldim
Hepsiburadada bezlerde ve ıslak mendilde geçerli 300 TLye 45 TL indirim verdi bana
4 beden 126lı 352 TL
indirim kodu ilke birlikte 307 TLye geliyor.
23 TL de hepsi panelim var. 284e geliyor
Alayımmı bir tane fiyat iyi değil mi
Uzeri naylonlu alıyosun bi şey bulaşınca siliyosun arada bir yikiyosun sadeceo kadar üşengecim ki yıkamakla uğraşamam
Benimki de bez niye kıyaslamıyozBaktımda şimdi E bebek indiriminden 273 almışım
Yani yine çok bir fark yokmuş
Tabi seninkilerle kıyaslamazsak
İndirm kodu nereden gelecek ki?Stok işini 3 noya geçtin ya 2 koli al sonra indirim oldukça büyük no yap elinde patlamasın