- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
Her ayın ilk cuması yüksek puanlar veriyorBen unutuyorum bunu. 15 puan iyiymiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her ayın ilk cuması yüksek puanlar veriyorBen unutuyorum bunu. 15 puan iyiymiş
Kız dur ya arada indirim var mı bakıyorum olursa alırsın
O zmn stoğa 2 paketde 6 no ekleyeyim![]()
Şubat indiriminden beri bana da gelmiyor
Ay yok hemen almayacağım zatenKız dur ya arada indirim var mı bakıyorum olursa alırsın
5 ve 5+ plus var o uzun kullanılır![]()
Bence onlar şubattan sonra kendine gelemediŞubat indiriminden beri bana da gelmiyornazar ettiniz
![]()
Bnde bndeöğrenmek istiyorum
Çok teşekkür ederizHepsi buradalar direk kredi kartı ile alışveriş yapmak yerine önce orada hepsipay cüzdan var.
Kredi kartınla önce cüzdana ekle.
Cüzdana eklediğin paraya hepsipapel diyorlar
Alışverişi bu hepsipapeller ile yap.
Bu sayede arada hediye olarak hesabına hepsi papel tanımlıyorlar
Aynı trendyol cüzdan mantığı
Birde kuponlar hepsiburadada bildirim olarak gelmiyor.
Hediye çeki kısmında görüntüleniyor
Genelde 3 gün oluyor süreleri
Ara ara girip bakıyorum hediye çeki ve hepsi papellere hediye falan var mı diye
6 aydan sonra aktif bebeğe de geçebilirsinAy yok hemen almayacağım zaten
İndirimde alacağım
Alırken bir tane 5, bir tanede 5+ alayım o zmn
Ay yok hemen almayacağım zaten
İndirimde alacağım
Alırken bir tane 5, bir tanede 5+ alayım o zmn
Mervecim kardeşim bana yollamış Goon. 4 beden külotlu mutlu bebek olanı. Zaten Japon markasıymış, Endonezya’da üretiliyormuş. Japonlar kadın pedi, tuvalet kağıdı, bebez bezi gibi sektörlerde çok öncüdür. Bantları yumuşak, sızdırma yapacağına da ihtimal vermiyorum. Ben biraz daha pamuksu olmasını isterdim. Senin premium daha pamuksu diye tahmin ediyorum.Dene gel bana dua et burda herkese övdüm kimse denemedikaç kilo bebe? Bi de ben premium soft olanı kullanıyom. Mutlu bebek olanı denemedim.
Havuz bezini normal zamanda mı kullanıyorsunMervecim kardeşim bana yollamış Goon. 4 beden külotlu mutlu bebek olanı. Zaten Japon markasıymış, Endonezya’da üretiliyormuş. Japonlar kadın pedi, tuvalet kağıdı, bebez bezi gibi sektörlerde çok öncüdür. Bantları yumuşak, sızdırma yapacağına da ihtimal vermiyorum. Ben biraz daha pamuksu olmasını isterdim. Senin premium daha pamuksu diye tahmin ediyorum.
Bendekilerden Huggies’in yüzme bezini çok sevdim. Kaptan Nemo resmi olan.Evy Baby’i de muhakkak deneyin derim. Fiyat-performans açısından çok iyi
Arkadaşlar külot bez ile bantlı bez arasındaki fark nedir? Külot bez bana çok güven vermedi.
BencedeBence onlar şubattan sonra kendine gelemedi![]()
10 çeşit var Bittercim. Benim ikiz yeğenlerim var. Kardeşim elinde kalanları yollamıştı. Bazılarının bedeni büyük, daha kullanmadım. Bunların haricinde Prima ve Molfix’te kullandım. Havuz bezini bir kere denemek için kullandım. Dokusu, bantları çok güzel. En beğendiğim Prima’ydı ama çok pahalı. Kendim alamamHavuz bezini normal zamanda mı kullanıyorsun
Kaç çeşit bez var burda![]()
Premium soft olan benim simdeye kadar dokunduğum sleepy babyturco canbebeden çok daha yumusak bence.Mervecim kardeşim bana yollamış Goon. 4 beden külotlu mutlu bebek olanı. Zaten Japon markasıymış, Endonezya’da üretiliyormuş. Japonlar kadın pedi, tuvalet kağıdı, bebez bezi gibi sektörlerde çok öncüdür. Bantları yumuşak, sızdırma yapacağına da ihtimal vermiyorum. Ben biraz daha pamuksu olmasını isterdim. Senin premium daha pamuksu diye tahmin ediyorum.
Bendekilerden Huggies’in yüzme bezini çok sevdim. Kaptan Nemo resmi olan.Evy Baby’i de muhakkak deneyin derim. Fiyat-performans açısından çok iyi
Arkadaşlar külot bez ile bantlı bez arasındaki fark nedir? Külot bez bana çok güven vermedi.
Prima külotlu bez aldım stokladim 3 no ama beğenmedimMervecim kardeşim bana yollamış Goon. 4 beden külotlu mutlu bebek olanı. Zaten Japon markasıymış, Endonezya’da üretiliyormuş. Japonlar kadın pedi, tuvalet kağıdı, bebez bezi gibi sektörlerde çok öncüdür. Bantları yumuşak, sızdırma yapacağına da ihtimal vermiyorum. Ben biraz daha pamuksu olmasını isterdim. Senin premium daha pamuksu diye tahmin ediyorum.
Sleepy bio naturale göre nasıl yumuşaklığı? 8 kilo civarı için 4 mü kullanılır? Çok övdün çok merak ettimPremium soft olan benim simdeye kadar dokunduğum sleepy babyturco canbebeden çok daha yumusak bence.
Külot bez her an ciş kaka yapma durumuna karşı cırtlı bezi hızlıca açıp alta koymak gibi bir avantaj vermiyor ben o sebepten tercih ermeyeceğim sanırım. Ama asırı tepinmeye başladı belki tam dönerken avantajlı olabilir.
Bio naturelden daha yumusak gerçekten. Ben cok sevdim ya emici jelli olması özellikle çok güzel bi dene bence. 4 olur.Sleepy bio naturale göre nasıl yumuşaklığı? 8 kilo civarı için 4 mü kullanılır? Çok övdün çok merak ettim![]()
Ayy nasıl kazandınız mesajları kaçırmışım herhaldeBn uygulamadan bunu kazandım
Faturaları yüklüyorsun demi![]()
Prima kullanıyorsan uygulamasından faturaları yükleyip puan kazanılıyor o puanlarla bez alınıyorAyy nasıl kazandınız mesajları kaçırmışım herhaldenereye ne yüklüyoruz bez mi hediye geliyor
![]()