- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 248
- 37
Pipiyi hep duz tutup bagliyoruz zaten de, 1 ve 3te de ben bağladım ustelik, ama olmayinca olmuyor hahdhshdValla şimdi pipiyi düz tutup bağlıyorum
Gece 1 kere tek değiştiriyorum
Şimdilik bi sızma olmadı
3 numara almamıştım, marka değişikliği yapıp yapmama konusunda kararsızım
8 ayda geçiyormuş... Ellerini iki yana mı açıyor yoksa birleştiriyor mu ?Moro yu nasil sara ile karistirdi ki benzer miymis?
Benim bebe de uyurken ya da yeni uyanmisken surekli kollarini acip korkuyormus gibi yapiyorsurekli dedigim arada ama yani baya siddetli sanki dusuyormus gibi korkuyormus gibi. Bu refleks ne zaman azalacak ya da refleks diye dusunup yaniliyor muyuz acaba simdi sen yazinda bi sorguladim
İki yana. Korkar gibi işte8 ayda geçiyormuş... Ellerini iki yana mı açıyor yoksa birleştiriyor mu ?
Benim puan 1600de kaldıUygulamasını da kullsnıyor musun? Fişleri taratınca Puan birikiyor hediye bez alabiliyorsun
Bn bugün hediyemi aldım
Bilmiyorum ki bnm de 1900 dü bez aldımBenim puan 1600de kaldı
Çok uzun bir müddette bez yada ıslak mendil alacağımı sanmıyorum
Bir süresi var mı bu puanların silinip gitmesin
Moro o zaman canımm epilepsi değil...İki yana. Korkar gibi işte
Ortada olunca epilepsi belirtisimiymişMoro o zaman canımm epilepsi değil...
Evet kuzum...Ortada olunca epilepsi belirtisimiymiş
Ay ben de unuttum bunu. Baya bir aldım inşallah direkt hediye alabilirimUygulamasını da kullsnıyor musun? Fişleri taratınca Puan birikiyor hediye bez alabiliyorsun
Bn bugün hediyemi aldım
Ortada olunca epilepsi belirtisimiymiş
Onu ayırt etmek çok zor değil mi ya. Tek başına yeterli bir belirti mi ki?Evet kuzum...
Yaa bunu bildiğim iyi oldu enazından belirti belirtidir teşekkürlerrEvet kuzum...
Faturaları varsa olur eklersinAy ben de unuttum bunu. Baya bir aldım inşallah direkt hediye alabilirim
Yalnız prima premium care gerçekten sızdırma konusunda süper. 10 günü geçti alalı hiç sızdırmadı. Bu akşam geç değiştirdim. Bez olmuş 1 kilodolmuş taşmış. Ama sızdırma 0. Böyle devam eder inşallah
Amazondan almıştım vardır sistemde inşallah:)Faturaları varsa olur eklersin
Evet maşallahı var o konuda
Ya Amazon’un fatura pc den tek görüntüleniyormuşAmazondan almıştım vardır sistemde inşallah:)
Çok teşekkürler bu hediye konusunu söylemesen hayatta düşünmezdim
Evet ben de telefondan baktım da öyleymiş ama üşenip açmadım henüz. Mail şifremi unuttum yapsan? Yazık puanlarınaYa Amazon’un fatura pc den tek görüntüleniyormuş
Bn şifremi hatırlayamıyorum PC’den giremedim 250 puan kaldı
Fatura kimin adındaysa ona göre uygulamayı kur isim aynı olmalıymış
Çok ta takılma bence.. epilepsi belirtilerini bir araştırdım 4 saniye göz dalması bile var... Anne olmak çok zor MuşOnu ayırt etmek çok zor değil mi ya. Tek başına yeterli bir belirti mi ki?
Uyurken zaten kendiyle elleriyle kollarıyla savaşıyor. Artık takacak yeni bir şey çıktı(
Ne markalar kullanıyorsunuz?Çalışmıyorum ama meme reddi problemi yaşadım başta süt sağma makinesi elim ayağım oldu mastit olmama engel oldu ve çocuğumu enjektör ile besledim o olayı mama desteği almadan atlattık 1 yaşına gelecek hala çok güzel emiyo bence herkese lazım alın aldırın
Aman bi araştırdım işin içinden çıkamadım çok kasmaYaa bunu bildiğim iyi oldu enazından belirti belirtidir teşekkürlerr
Hem de ne zormuş. Boşuna yıllarca çocuk istememişim diyorumÇok ta takılma bence.. epilepsi belirtilerini bir araştırdım 4 saniye göz dalması bile var... Anne olmak çok zor Muş
Araştırılınca öyle işin içinden çıkılmıyorAman bi araştırdım işin içinden çıkamadım çok kasma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?