Ay evet bizim topikte yazmıştın o refleksle ilgili. Ne oldu sonuç var mı bi sorunAksine zayıfta durmuyor zayıf gibi de değil normal gözüKüyor... Sürekli gittiğimiz doktor moro refleksine sara dedi bizi gönderi fakülteye gerizekalı adam orda gördüklerim üzüntü den süt gitti
Eeg temiz çıktı bir daha olmadı zaten... 77 adetcik tahlil yaptılar kan ve idrar 8 Mart'ta gene Eeg yapılacak temiz çıksında bir daha gitmeyelimAy evet bizim topikte yazmıştın o refleksle ilgili. Ne oldu sonuç var mı bi sorun
teşekkür ederimBazı modellerde kola geçirilen kısım da var. emzirme yastığı kullanınca kolla desteklemek gerekiyor mu?
Ay inşallah Allah korusun bi daha olmasın inşallahEeg temiz çıktı bir daha olmadı zaten... 77 adetcik tahlil yaptılar kan ve idrar 8 Mart'ta gene Eeg yapılacak temiz çıksında bir daha gitmeyelim
Olmasın çok zor... İnsan kafayı yiyor oralarda ne hasta bebekler çocuklar var.. rabbim sağlık versin gerisi boş hakikatenAy inşallah Allah korusun bi daha olmasın inşallah
Amin canım inşallah.Olmasın çok zor... İnsan kafayı yiyor oralarda ne hasta bebekler çocuklar var.. rabbim sağlık versin gerisi boş hakikaten
Memnunum bn ama yatırmak için daha çok kullanıyorumBen de emzirme yastığı almak istiyorum. Atopik egzaması varmış kuzucuğumun. Kıyafetime yüzü değmesin istiyorum. Memnun musın yastığından? Neredendi
Memnunum bn ama yatırmak için daha çok kullanıyorumA101 den almıştım
Yarı aç yarı tok gibi bi vakitte yaptırıyorum çok zor yapıyorYüz üstü mü yatırıyorsun ? Kusuyor diye yüz üstü egzersiz yaptıramıyorum ben. Sen yaptırabiliyor Musun reflü varken.
Moro yu nasil sara ile karistirdi ki benzer miymis?Eeg temiz çıktı bir daha olmadı zaten... 77 adetcik tahlil yaptılar kan ve idrar 8 Mart'ta gene Eeg yapılacak temiz çıksında bir daha gitmeyelim
Moro yu nasil sara ile karistirdi ki benzer miymis?
Benim bebe de uyurken ya da yeni uyanmisken surekli kollarini acip korkuyormus gibi yapiyorsurekli dedigim arada ama yani baya siddetli sanki dusuyormus gibi korkuyormus gibi. Bu refleks ne zaman azalacak ya da refleks diye dusunup yaniliyor muyuz acaba simdi sen yazinda bi sorguladim
Peki bunu refleks degil de niye sara diye ddusundu?Benimki de çıplak kalınca yapıyor banyo yapacağımız zaman küvetin içinde de yaptığı oluyor.
Ya bazen devlet hastanesine gidince özellikle araştırma olanlar bizim burda Cerrahpaşa Çapa özellikle ayağı ağrıyor diyosun çocuğun 50 tane test sonra tekrar 50 test iltihaplı romatizmadan tut kas kasılmasına kadar olabilir diyip 1500 test yapıp sonuç olarak büyüme ağrısı diyip yollanıyorPeki bunu refleks degil de niye sara diye ddusundu?
Bnmki de çıplakkenBenimki de çıplak kalınca yapıyor banyo yapacağımız zaman küvetin içinde de yaptığı oluyor.
Peki bunu refleks degil de niye sara diye ddusundu?
Ya bazen devlet hastanesine gidince özellikle araştırma olanlar bizim burda Cerrahpaşa Çapa özellikle ayağı ağrıyor diyosun çocuğun 50 tane test sonra tekrar 50 test iltihaplı romatizmadan tut kas kasılmasına kadar olabilir diyip 1500 test yapıp sonuç olarak büyüme ağrısı diyip yollanıyor
Bnce bu da öyle olabilir diyip bi sürü testte sokuyorlar ve inşallah yoktur
Ben de bitterin dedigi gibi oldugunu dusunuyorumBilmiyorum normal olduğunu düşünüyordum
Galiba onun doktorun muayene edeceği esnada cok korkup kasılmıştı nobet zannedilmiş. Sonra da morro diye açıklanmıştı öyle hatırlıyorum. Morro anlık irkilme hala çok var Eylül'de de.Moro yu nasil sara ile karistirdi ki benzer miymis?
Benim bebe de uyurken ya da yeni uyanmisken surekli kollarini acip korkuyormus gibi yapiyorsurekli dedigim arada ama yani baya siddetli sanki dusuyormus gibi korkuyormus gibi. Bu refleks ne zaman azalacak ya da refleks diye dusunup yaniliyor muyuz acaba simdi sen yazinda bi sorguladim
Sleepy bio naturel 1 numara bezlerimiz bitti
2 numaraya geçtik, hafif bol geliyor.
Bağlarken pipi yan gitmiş unutmuşum düzeltmeyi
Sızdırdı üstü başı gitti
Bugün 1 aylık aşımızı olduk
Ağırlığımız da 4.800 gr olmuş
Insallah siliiipi sızdırması diildir
kimse koşmamış merve
Baby turco yine indirimde kullananlar koşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?