Çok üzüldüm
dünden beri ağlıyorum zaten şimdi okuyunca yine gözyaşlarım doldu
Demiştimya dün. Doğumdan çıktık eve geldik gecesi evdeki herkes kötüleşti. Eşim eczaneden hızlı kit aldı ve pozitif çıktı. Sonrası bende felaketti. Hastaneye teste ağlaya ağlaya gittim. Doktorlar sütün kaçar yapma bebeğe hiçbir şey olmaz dediler ama günlerce aynı bebeğimi annesiz bırakma ya da onu kaybetme korkusuyla ağladım. Hastaneden güle oynaya çıkarken evde huzurla geçireceğimiz günler bekliyordum. Ama kabusa döndü. O yüzden çok iyi anlıyorum seni
Bu süreçte ilk 2 gün en zor geçen gün oldu. Yani inşallah daha ağır olmaz durumunuz. Zaten varyantlı olunca 3 gün grip gibi geçip gidiyor. Sadece psikolojiyi iyi tutmak zor oluyor.
Biz hep maske ile durduk. Ben maskesiz asla emzirmedim. Her dokunmadan önce uzunca ellerimi yıkadım.
Doktorlar inanılmaz rahat karşıladılar covid olmamızı. Bebeğe hiçbir şey olmaz modundalardı. Gerçekten geriye dönük baktığımda en rahat huzurlu durduğu günleri ilk günleriydi.
Ben de günde 3 kere parol aldım sadece. Kan sulandırıcı zaten kullanıyordum devam ettim. İhtiyaç var mı diye bir test var mı bilmiyorum ama onu doktoruna sorabilirsin.
Bir de ben aşı olmadım hiç. Onun korkusu vardı. Sen aşı olduysan çok daha rahat olsun için. Kardeşim aşılıydı bana göre daha rahat geçirdi.
İnşallah ne sana ne de bebeğine hiçbir şey olmayacak