- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
22-23 biraz soğuk tabi 24-25 arası ideal ısı zıbın tulum olsun ince her mevsim giyilebilenBiz ilk eve geldiğimizde 26 derecede kat kat giydirip sıkı sıkı sarmıştık. Yüzü gözü kırmızı kabarcıklar atmıştı
Şimdi 22-23 arası tutuyoruz odasını. Kıyafet de zıbın, incecik bir içlik, pamuk ince bir tulum giydiriyoruz. Uyurken de örme battaniye ile uyutuyoruz. Ama üzeri açıkken daha rahat gibi
Bul bulBu düz kafa yastığından bende var
Ne olduğunu e bebekte görünce anladım o ayrı mesele
Bir arkadaşım vermişti
Çocuğu için almış zamanında çok pahalı bir markanın.
Bu yastığa çok para verdim atmaya da kıyamadım al sen ileride çocuğun olunca kullanırsın demişti.
Bende bu ne biçim yastık deyip evin bir köşesine atmıştım. Geçenlerde anneme dedim onu bir bulalım
Moruk 22 23 iyi yaa 23den sonra insan bunalıyo bebeyi de sweatle tutuyom ben içi de yarım kollu zıbın. Altta cift don ve kalın çorap gaz olmasın diye.22-23 biraz soğuk tabi 24-25 arası ideal ısı zıbın tulum olsun ince her mevsim giyilebilen
Bn öyle yapıyorum yada uzun kollu zıbın pijama
Üzerini bi kat örtü yeterli olur
Sıcaktan isilik olmultur
Bn tek kısa kol zıbın ve tulum giydiriyorum yada uzun kol zıbın ayaklı pijama ayakları patikliMoruk 22 23 iyi yaa 23den sonra insan bunalıyo bebeyi de sweatle tutuyom ben içi de yarım kollu zıbın. Altta cift don ve kalın çorap gaz olmasın diye.
Biz de kısakoluz ya ama 2 derece bile cok farkediyomuş valla. Sen normal giydiriyosun. Benim takımlar hep kalınca zatenBn tek kısa kol zıbın ve tulum giydiriyorum yada uzun kol zıbın ayaklı pijama ayakları patikli
dr da 24 iyi dedi
Bn kendimde kısa kol dolandığım için iyi oluyor
Bnde kalın yokBiz de kısakoluz ya ama 2 derece bile cok farkediyomuş valla. Sen normal giydiriyosun. Benim takımlar hep kalınca zatenağzina burnuna göre ayarlıyom evi. 24ü görmedik ama 23.6 filan yapıyorum en fazla ben sıcaklıyom
TeşekkürlerPrima aktive 2 no dayim (2pket bitti ) bebeğim 5.5 kg elimde açılmamış 104 adetli 2 paket daha var ama umarım bitiririm sanki sıkmaya başladı sonra 3 e gecicem ,3 ve 4 ü stokladim. Sonra 5 i stoklamaya koyulucam
Benin hep tazyikliydi. Başa çıkmayı öğrendi ya. Uyuklarsa kaçıyo bazen.Kızlar sütü tazyikli gelen var mı? Öyle olduğunda bebeğiniz nasıl tepki veriyor. Benim bazen öyle geliyor sanırım bir tutuyor bir bırakıyor ağlıyor sinirleniyor. Bazen boğazına kaçırıyor öksürüyor. Gazdan dolayı da olabilir ama kafam karıştı valla
Evet baya kapatıyor. Bir kere ağlayarak uyanmıştı baktım hali böyle. Bir elindeki eldiveni ağzına almış ağzında kalmış. Kıpkırmızı olmuş.O hareketlenince kendi yüzüne doğru çekiyor ya örtüyü
O yüzden korkuluyor genelde
Elini yüzünde tutmasının sakıncası var mı bilmiyorum
Çok mu kapatıyor ağzını burnunu
Benim sütüm dolu dolu değil. Ama bazı noktalardan küçük küçük tazyikli geliyor. İlk emmeye başlayınca boğazına kaçıp öksürüyor çıkartıyorum hemen. Sırtına vuruyorum sakinleşince devam ediyor.Kızlar sütü tazyikli gelen var mı? Öyle olduğunda bebeğiniz nasıl tepki veriyor. Benim bazen öyle geliyor sanırım bir tutuyor bir bırakıyor ağlıyor sinirleniyor. Bazen boğazına kaçırıyor öksürüyor. Gazdan dolayı da olabilir ama kafam karıştı valla
Aynen sütüm mü az psikolojisine bende girmiştimBenim sütüm dolu dolu değil. Ama bazı noktalardan küçük küçük tazyikli geliyor. İlk emmeye başlayınca boğazına kaçıp öksürüyor çıkartıyorum hemen. Sırtına vuruyorum sakinleşince devam ediyor.
Eğer gazdansa tutup bırakıp sinirlenip ağlıyor.
Her seferinde sütüm mü az geldi. Aç ondan mı ağlıyor psikolojisine giriyorum ama gazı çıkınca devam ediyor.
Kıyamam yaEvet baya kapatıyor. Bir kere ağlayarak uyanmıştı baktım hali böyle. Bir elindeki eldiveni ağzına almış ağzında kalmış. Kıpkırmızı olmuş.
Kundak falan yapar ya da ellerini indirirsek asla uyumuyor huzursuzlanıp ağlanıyordoktor da kundak yapmayın böyle alışmış anne karnında dedi
Benimkinin de kilo alımı güzel. Doktor 17 günde 750’gram alınca çok almış demişti hatta. İdrarlı bez sayısı da güzel ama çıkamıyorum o psikolojidenAynen sütüm mü az psikolojisine bende girmiştimKilo alımı da güzel olduğu halde. İlk bebek olunca böyle oluyor demek ki..
Bu olaydan sonra çoraba geçmiştik ama onun da hep minicik tüyleri ağzında kalıyordu. Tırnakları kesip eldiveni bıraktık bu hafta. Yine de eli kolu hep yüzünde.Kıyamam ya
Eldiven takmasan çok çizermiki kendini
Birde eldiven çok çabuk çıktığı için çorap geçiriyorlar ele öylemi denesen
Yada kendinden eldivenli şeyler mi baksan
Bunları bende yaşıyorumBenimkinin de kilo alımı güzel. Doktor 17 günde 750’gram alınca çok almış demişti hatta. İdrarlı bez sayısı da güzel ama çıkamıyorum o psikolojiden
Sanki daha fazlasını istiyor bazen ama gelmiyor. Bir de gaz olunca emmeye devam edemiyor. Onu çıkartmaya çalışırken aç kalıyor daha çok ağlıyor.
Günde 3-4 kere kriz yaşıyoruz. Gerçekten ilk çocuk diye mi bilmiyorum ama insan dayanamıyor.
Ben 40 ından sonrasını bir umut bekliyorum ama 54 gün olmuş aynı zorlukta devam mı ediyorBunları bende yaşıyorumYalnız değilmişim. Bugünlerde geçicek büyüyecek diye motive etmeye çalışalım kendimizi Hatta ben daha 2 ayı bitirmeden götürdüm doktora, kusması da oluyor diye. Doktor ay da 1 kilo normal dedi ama benim ki 1 küsür alıyor kiloyu. Ee yani doyuyor demek ki diyorum kendi kendime. Rahat olmamız lazım ki sütümüz de etkilenmesin. Evde olmakta sıktı tabii beni ama havaların güzelleşmesi yakındır Hep bebekle de olunca başka konularla kafamı dağıtamıyorum bir tv bile izleyemiyorum. 3 aylık olunca da belki biraz daha huzursuzluğu azalır diye düşünüyorum en azından gaz durumu biterse rahatlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?