- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 248
- 37
Oyy kiyamam kuzucuga, gecmis olsun minnosaBnde BİM’den almıştım 2 paket daha bitmedi
Yorumları çok iyi denene bilir
Biz bu ara pişik olmuşuz ilaçlardan altını açık bırakıyorum her bez değişiminde yarım saat nerdeyse iyi oluyor çiş kaka ne varsa yapıyor
40’lı olandan 4 adet ekledim sepete
Yarın gidip alıyım
Kız o paraya su çanta olanlardan alın kııızYarın gidip alıyım
Aloğğğ40’lı olandan 4 adet ekledim sepete
Ondan da alcam dışarısı içinKız o paraya su çanta olanlardan alın kııız
Dısarısı içerisi ayırmaya gerek yok yav. Asıl evde lazım. Şu an aşırı tepiniyo o örtüler hiç kullanılmıyo hep topluyo valla bacaklarıyla.Ondan da alcam dışarısı için
Üf beeeDısarısı içerisi ayırmaya gerek yok yav. Asıl evde lazım. Şu an aşırı tepiniyo o örtüler hiç kullanılmıyo hep topluyo valla bacaklarıyla.
Ya ben şimdi cantanınkini kullanıyorum silinebilir. O yıkanırken bu örtülerden açtım dün anam duzeltip duruyom. Tepin tepin helak oldu.Üf beeealmıyorum o zaman 10 tane almıştım
Kullanışlı oluyor mu Merve? Benim çantam yoyko, bende de öyle silinebilir var ama biraz dar geldi kullanmadım, popişi sığmaz diyeYa ben şimdi cantanınkini kullanıyorum silinebilir. O yıkanırken bu örtülerden açtım dün anam duzeltip duruyom. Tepin tepin helak oldu.
Dene bacım yetiyo simdilik dönemediği için.Kullanışlı oluyor mu Merve? Benim çantam yoyko, bende de öyle silinebilir var ama biraz dar geldi kullanmadım, popişi sığmaz diyeAcaba kullansam mı..bu tepinme olayı iyice can sıkıyor artık
Extra uç almadım. Olanını kullanıyorum sağlam sende alma gerek yok bence. Bende yeni doğduğundan beri kullanıyorum. Uçlar yavaş akışlıysa yenidoğan ucuysa almana gerek yok.Ben bundan ve büyüğünden aldım ekstra meme ucu aldınızmı yoksa olanımı kullandınız yeni doğan itibariyle sordum kullanılıyor dediler ama emin olmak istedim
Tamam şampiyon ondanda alıcaz sakinAloğğğ
10lu paketten 3 tane almıştım benDısarısı içerisi ayırmaya gerek yok yav. Asıl evde lazım. Şu an aşırı tepiniyo o örtüler hiç kullanılmıyo hep topluyo valla bacaklarıyla.
Evet deniyoruz. Çeşit çeşit yağlar denedik. Elma yağı, papatya yağı. En son zeytinyağına buladık yavrucuğumu. Sanki o daha çok rahatlattı.Gaz masajları denedin mi ?
ayaklarınızı sıcak tutun ikinizde
Maalesef oluyordu
Binerondan memnun musunuz? Bizim de biberon philips avent ama sanki çok hızlı akıyor. 10 gündür hiç kullanmadık çok şükür ama işe başlamadan başka marka mı alsam diyorum.sempatik_kiz bizim biberon Philips Avent. Cam olduğu için bana daha sağlıklı gibi geliyor. Başlığında numara yazıyor. Bizde yeni doğan 1 numara. 6 aya kadar bunu kullanacakmışız.
Önceki sayfalarda konuşulmuş. Elektrikli süt sağma makinası bende Lansiloh ve Philips var. Philips çok aparatı var. O yüzden sevmedim. Benim kızım meme reddi yaşamadı çok şükür. Makinaya gerek kAlmadı. Çalışan bir kadınsanız alınabilir.
Emzik benim kızım Philips Soothiesini tuttu sadece.
Babymall Antalya’da da şube açtı. Fiyatları ebebekten bir tık yukarı.
Ben memnunum bizde nuk, Suavinex, wee baby, lansinoh var biberon. Belki bir kaç farklı marka daha vardır. Kardeşimin ikizleri vardı. O yolladı. Ama Philipsin bu camlı olanını sevdim ben. Bana daha hijyenik geliyor. O plastik gibi olanlara ısınamadım. Kızımda severek içiyor.Binerondan memnun musunuz? Bizim de biberon philips avent ama sanki çok hızlı akıyor. 10 gündür hiç kullanmadık çok şükür ama işe başlamadan başka marka mı alsam diyorum.
Doktor medela calma yı önerdi ama 400₺ civarında fiyatı ve trendyol yorumları kötü olunca almadım. Kullanan varsa tavsiye eder mi?
Cam olayına katılıyorum. Bana da daha hijyenik geliyor. Aslında evde nuk un cam da var ama denemedim.Ben memnunum bizde nuk, Suavinex, wee baby, lansinoh var biberon. Belki bir kaç farklı marka daha vardır. Kardeşimin ikizleri vardı. O yolladı. Ama Philipsin bu camlı olanını sevdim ben. Bana daha hijyenik geliyor. O plastik gibi olanlara ısınamadım. Kızımda severek içiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?