- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
Gerçi henüz bebesi doğmayan birinden akıl alınmaz ama ben buradakilerin yalancısıyımAcaba ben 288 li Prima Premium Care 3 numarayı boşuna mı aldım yaaelimdeki 2 numara bitmek üzere 3 e gecicek.İnsallah yarıda kalmaz da kullanırım.Ben de kiwi elektrikli sağım makinesi kullandim memnun kaldım.
288 li paket dışında başka 3 numaram yok canım.Eğer elinde başka 3 numara yoksa bence anca yeter
Bende de 288 adet 3 numara var
Kolili olan 144 lü daha uygun onu alKızlar bu nasıl indirim anlamadım.Bizim File Markette zaten 110 TL bu bez.Alicaktim vazgeçtim.
Bakım bitterimKolili olan 144 lü daha uygun onu al
Bn böyle alıyorum koliKızlar bu nasıl indirim anlamadım.Bizim File Markette zaten 110 TL bu bez.Alicaktim vazgeçtim.
Bu tarz indirimlerde büyük paketleri tercih etmek gerekiyorKızlar bu nasıl indirim anlamadım.Bizim File Markette zaten 110 TL bu bez.Alicaktim vazgeçtim.
Ahhh tamamdır.Bak iste bu uygun.AliyorumBn böyle alıyorum koli
Dolap hesap adınız nedir, bende bakabilirim biKızlar kızım kıyafetlerinin her birini toplasanız iki defa anca giymiştir.Evde dolap beklio onca şey.Sizce Dolap uygulamasından satışa koysam alan olur mu?Markalı,güzel ürünler leke,sökük hiçbir defosu yok.Hatta bazıları sadece yıkandı.Kizim ortalığı yikio giyineceginde.Deneyemedik bile çoğu şeyi.
Canım hesabımın adı peropero34.Henuz yüklemedim.Bebegim uyusun yükleyim de gözatDolap hesap adınız nedir, bende bakabilirim bi
Hepsi yapiyor o izi ya, bezi bantlarken cok az gevsek bantla. Duzgun dursun, sızdırmasin diye düşünup sıkınca daha cok iz yapıyor, denedim onuKız bacaklar hep iz delirecem ben 5e mi geçsem napsam. Normal kilolu yani ben anlamadım.
Cıks etkilemiyo ☹Hepsi yapiyor o izi ya, bezi bantlarken cok az gevsek bantla. Duzgun dursun, sızdırmasin diye düşünup sıkınca daha cok iz yapıyor, denedim onu
Yapiyo maalesef, yapmayinca da sizdiriyorCıks etkilemiyo ☹
Ben hic kullanmadim onlardan ya
Bnde BİM’den almıştım 2 paket daha bitmediBen hic kullanmadim onlardan ya
Ben anladim sen kesinlikle cok dar bagliosun ondan oluyoKız bacaklar hep iz delirecem ben 5e mi geçsem napsam. Normal kilolu yani ben anlamadım.
Ben isvicreden medela swing getirttim gerci trendyolda falan da var ama daha uyguna gelmistiTecrübeli annelerSüt sağma pompasıyla ilgili önerilerinizi bekliyorum. Elektronik mi, manuel mi olmalı? Yurtdışından alıp kullandığınız özel markalar varsa onlar da olur, getirtebilirim.
Tecrübe ve önerilerinizi bekliyorum
Sana foro atcam özeldenBen anladim sen kesinlikle cok dar bagliosun ondan oluyo
Ben isvicreden medela swing getirttim gerci trendyolda falan da var ama daha uyguna gelmisti
Cift baslik oldugu icin 5-10 dkda iki gogusu de bosaltiyor istedigin hizda ayarliosun. Hem elektrikle hem pille calisiyor.
Seyahat aninda aracta bile emzirme ortusuyle sagim yapabiliyorum. Ben cok memnunum ki zaten medela bu konuda iyisiymis
At bakim ben de sana atayim bi sonraki bez degisimindeSana foro atcam özelden
Benim de o civardır hatta seninki erkek daha fazla bile olabilir. Atıcam cidden. Ama yarin atiyim gün ışığında ve az sure kalmışı. Simdi uyuyo az uyanır da yeni takabilirsem yarın sabah duracakAt bakim ben de sana atayim bi sonraki bez degisiminde
Benim bebe 6 kgya yaklasti hala 2 nodayim ben cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?