Sadece sut urunlerine mi dikkat ediyosun? Yedigin yemekler de cok etkiliyorGaz olayı çok zormuşbir de çok fazla gaz çıkarmasına rağmen yetmiyor. Dük gece tüm batım ultrason da çektirdik yine gaz dolu.
Sanki emzirdikçe gazı da artıyor. Tam gazı çıkıyor hafif susuyor emzirme sonrası tekrar başa dönüyoruz
Bizim de denediğimzi damlalar; Aguline, Colinox, Mommys bliss
Fayda ediyor mu bilmiyorum
Biliorum kuzum en pahalısı,en markalisi bile olsa 2. el oldu bebislerin kıyafetleri.Ama benim evde yerim de kalmadı.Sadece bebek eşyaları değil ki bendeki stoklar.Tuvalet kağıdından,deterjana,sıvı yağdan,yumuşatıcıya kadar bazalarin altı bile stok dolubi tulum aldım cok güzel 150 tl, oğlana 1 kere giydirdim
dolap uygulamasına girip o marka. modele giriyorum
40-50 en fazla 60 falan yazmışlar
satmaya vicdanım el vermiyor
Nazarık değmesin maşallah diyimBenim minnosum 90 günlük.Gece 1 buçuk 2 gibi uyuyo.Sabah 8 9 gibi uyanıp emiyo sonra tekrar uyuyo.8,9 bazen 10 saat uyuyo.
Ben kullanıyorum. Çok memnunum sadece kapağı oturmadığı zaman akıtıyor dikkatli kapamak lazım.Kızlar aranızda mamajoo antikolik biberon kullanan varmı
Yediklerime de dikkat ediyorum. Bulgur da gaz yapıyormuş sanırım. Bir tek onu süt kalitesi için iyi diye arada yedim. Onun dışında bayadır her şeye önce gaz yapar mı diye bakıyorumSadece sut urunlerine mi dikkat ediyosun? Yedigin yemekler de cok etkiliyor
Dolap hesabı açınca ismini buraya da yaz bakarsın bizden biri alır belli mi olurBiliorum kuzum en pahalısı,en markalisi bile olsa 2. el oldu bebislerin kıyafetleri.Ama benim evde yerim de kalmadı.Sadece bebek eşyaları değil ki bendeki stoklar.Tuvalet kağıdından,deterjana,sıvı yağdan,yumuşatıcıya kadar bazalarin altı bile stok dolu3 e 5 e bakmadan saticam galiba.
Soldan 2. İle biberon içi süt sağma makinesinin parçalarını temizliyorum ben, 3. İle ise biberonun emzik kısmının içini temizliyorm. Diğerlerini daha kullanmadımBu tarz biberon temizleme fırçalarıda gereklimi sepete ekleyeyimmi
Yorumlar güzel fakat gereksiz şeyler almak istemiyorum
Bir sürü parça var
Hangisiyle ne temizlenir
Onu da bilmiyorum
Eki Görüntüle 3009570
Demekki lazım olacak bir şey bu alayım o haldeSoldan 2. İle biberon içi süt sağma makinesinin parçalarını temizliyorum ben, 3. İle ise biberonun emzik kısmının içini temizliyorm. Diğerlerini daha kullanmadım
Hepsinden aynı miktar karışık olunca valla uyku yapmadı bnde çoktaSüt ürünlerini tamamen kesemedim ama süt içmiyorum. Sütlü tatlılar, pasta vs yemiyorum. Soğuk içmiyorum. Çay kahve içmiyorum. Ama ayaklarımı pek sıcak tutmuyorumbendeki gaz direkt geçer mi ki? Sanki ilgisi olmadığını okumuştum.
Rezene ve kimyon çayı içiyorum günde 1 bardak. Anason da almış eşim ama uyku yapar bebeğe uyanamam diye içmedim. Her yemek sonrası mı içiyordun?
Kız sen uyusana bebe olunca bu günleri arayacaksınBu tarz biberon temizleme fırçalarıda gereklimi sepete ekleyeyimmi
Bir sürü parça var
Hangisiyle ne temizlenir
Onu da bilmiyorum
Eki Görüntüle 3009570
Merhaba ben Chicco naturalfeeling kullandım yenidoğan dönemi için cam olanından.hiç akıtma yapmadı çok memnun kaldım,hem biberon hem meme gittik sıkıntı da olmadı tavsiye ederim.Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Yenidoğan olarak hangi biberonu aldınız
E bebek indiriminden almaya gideceğim.
Ama kararsız kaldım
Avent cam olanı alacaktım
Fakat bütün yorumlarda akıtma yapıyor yazıyor
Birde cam olanın yavaş akışlı olanını bulamadım
Bunu da aldım.hayatımda aldığım en gereksiz şeydi bence.çünkü sürekli biberon kullanmıyorum, bunu bebeğin emme durumuna göre bakarsınz benceBu tarz biberon temizleme fırçalarıda gereklimi sepete ekleyeyimmi
Bir sürü parça var
Hangisiyle ne temizlenir
Onu da bilmiyorum
Eki Görüntüle 3009570
Valla en son limonun, fistigin, bezelyenin ve hatta baharatlarin bile gaz yaptigini ogrenince sok gecirmistim. Her seye dikkat edince bizim gaz problemi cozulduYediklerime de dikkat ediyorum. Bulgur da gaz yapıyormuş sanırım. Bir tek onu süt kalitesi için iyi diye arada yedim. Onun dışında bayadır her şeye önce gaz yapar mı diye bakıyorum
Yaaa ben hep böyleyim hamilelikten öncede 4-5 saat anca uyurdumKız sen uyusana bebe olunca bu günleri arayacaksın
Bn almadım şuan memeyle devam ediyoruz diye biberona geçiş yaptığımız zaman alırım diye sende öyle yapabilirsin ihtiyaç dahilinde alırsın
Hiç bakmamıştımMerhaba ben Chicco naturalfeeling kullandım yenidoğan dönemi için cam olanından.hiç akıtma yapmadı çok memnun kaldım,hem biberon hem meme gittik sıkıntı da olmadı tavsiye ederim.
Peki biberon kullanırken nasıl yıkıyordun. Direk temiz süngerle falan mıBunu da aldım.hayatımda aldığım en gereksiz şeydi bence.çünkü sürekli biberon kullanmıyorum, bunu bebeğin emme durumuna göre bakarsınz bence
Bn biberon almadım pompanın biberonun 1-2 kere kullandımYaaa ben hep böyleyim hamilelikten öncede 4-5 saat anca uyurdum
Hamilelik tuz biber oldu uyuyamıyorum
Hiç bakmamıştım
Bakayım hemen yorumlara
Peki biberon kullanırken nasıl yıkıyordun. Direk temiz süngerle falan mı
Aynen bebeğimin süngeri ve deterjanı ayrı.Biberon kullandığım zamanlarda onlarla yıkıyorumYaaa ben hep böyleyim hamilelikten öncede 4-5 saat anca uyurdum
Hamilelik tuz biber oldu uyuyamıyorum
Hiç bakmamıştım
Bakayım hemen yorumlara
Peki biberon kullanırken nasıl yıkıyordun. Direk temiz süngerle falan mı
Sagdan ikinci ince kanul gibi olan antikolik aparatli biberon borulari icin, soldaki ikili sisman ve uzun biberonlar icin...Bu tarz biberon temizleme fırçalarıda gereklimi sepete ekleyeyimmi
Bir sürü parça var
Hangisiyle ne temizlenir
Onu da bilmiyorum
Eki Görüntüle 3009570
Pompayı görümcem gönderecek avent elektrikli var bende sakın alma dediBn biberon almadım pompanın biberonun 1-2 kere kullandım
Antikolik dr.browns u da çok övüyorlar tomme tippe de aynı şekilde biberon kullansaydım tomme tippe almayı düşünüyordum emziğin kullanıyoruz çok memnunum
Şuan 1 tane al belki hiç gerek bile kalmaz
Aynen bebeğimin süngeri ve deterjanı ayrı.Biberon kullandığım zamanlarda onlarla yıkıyorum
Allah razı olsunSagdan ikinci ince kanul gibi olan antikolik aparatli biberon borulari icin, soldaki ikili sisman ve uzun biberonlar icin...
Alirmisin dersen bunlari almam sunger en cok bakteri biriktiren madde, o nedenle silikon ya da kıl uclu biberon temizleyici harici kullanmam.
Antikolik biberonum tommie tippee, zaten temizlik aparatlari -hem ince hem kalin olan- setin icinde mevcut. Temizlik malzemelerinin tumu green clean. Bir de emzik, biberon memesi asla kaynatmam, mikrodalga sterilizatoru hem daha kolay hem de daha hijyenik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?