- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
Avent camda yavaş akışlı olanını bulamadım ben yaPhilips avent cam var 1 tane. Bir de chicco pp var bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avent camda yavaş akışlı olanını bulamadım ben yaPhilips avent cam var 1 tane. Bir de chicco pp var bende
Kıyafetler çok pahalı geldi bana. Orta bölüm var altlar falan vardı onlar ucuzdu sadeceYaa sürekli reklamı çıkıyor uygun diye daha hiç gitmedim de bi gitmek istiyorum gidenler uygun demişti arkadaşlarım
Yok ya dün bi liste yaptım da alınacak varmış
Sen daha ne alcan zaten. MaşaAllah Eksiğin kalmadı. Sen sadece bizi haberdar et indirimlerden
Ebebekte mi yok?Avent camda yavaş akışlı olanını bulamadım ben ya
Bende çıkamıyorum hastane dışında bir kere markete çıktım geldim salak salak etrafa bakıyorum Acaba bende mi sorun var diyordum teşekkürDışarı çıkmıyoz. Bebemden en fazla yarım saat ayrıldım çıktım kargoya markete. Gündüz de uyumuyor tşk. Arada 20 dk. isterse uyuyo.
Bende hastaneye giderken araba da emziriyorum. Henüz hava almak için çıkmaya cesaret edemedim. Gaz sıkıntısı yüzünden de durmuyor. Meme de susuyor sadeceÇoğunluk hep arabada emzirdim
Emzirme odası varsa orda emziriyorum gittiğim bi kaç yerde yoktu mecburen önlük taktım emzirdim
Bizimki de arabada duruyor tabi arada kriz geliyorBende hastaneye giderken araba da emziriyorum. Henüz hava almak için çıkmaya cesaret edemedim. Gaz sıkıntısı yüzünden de durmuyor. Meme de susuyor sadece
Evde denedim 1 kere durmadı. Arabayı seviyor uyuyorBizimki de arabada duruyor tabi arada kriz geliyor
Bebek arabasını seviyor mu onda sürekli sürüyoruz ya rahat oluyor bebekler
Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Yenidoğan olarak hangi biberonu aldınız
E bebek indiriminden almaya gideceğim.
Ama kararsız kaldım
Avent cam olanı alacaktım
Fakat bütün yorumlarda akıtma yapıyor yazıyor
Birde cam olanın yavaş akışlı olanını bulamadım
Kesinlikle istiyor ben tam bir emziğim. Yavaş yavaş memeyi on dakika filan bıraktırıp evde dolandırıyom. Sanki bende kokuyu filan alıyo ya memesiz durmuyo ama babasında yarım saat bi saat dolanabiliyo.merve seninde bebeğin uyanıkken hep emmek istiyor mu? Az uyuyor ya
Bende gündüz oyalamaya çalışıyorum. Sürekli emince göğüslerin dolmasına izin vermiyorlar ya acaba süt de azalma oluyor mu nasıl sorsam bilemedim bunu göğüsler yumuşayınca süt yok demek değil dimiKesinlikle istiyor ben tam bir emziğim. Yavaş yavaş memeyi on dakika filan bıraktırıp evde dolandırıyom. Sanki bende kokuyu filan alıyo ya memesiz durmuyo ama babasında yarım saat bi saat dolanabiliyo.
Başka sitede de bulamadımEbebekte mi yok?
Sür sağma makinasının biberonları var
Lansinoh marka şimdilik onu kullanıyoruz
Aventin cam olanını da aldım, cc artarsa onu kullanırım diye
İlk çocukta da öyle yapmıştım
Damlatma yapmamıştı ama kapağı kapatınca bir iki kere, kapak atmıştı onu hatırlıyorum
Bugün jokerde indirim varmış baktım da akış hızı yazmıyor biberondaBaşka sitede de bulamadım
Cam olanda 0-6 ay var
Aventin pp olanı yavaş akışlı yenidoğan diye geçiyor
Ondada camdan daha çok şikayet var.
Biraz daha bakınayım
Ama şuan baktıklarım arasında benimde yorumlar olarak en çok içime sinen lansinoh oldu
Eğer plastik alırsam Muhtemelen bende lansinoh alacağım
Cam istiyorum ama camada Karar veremediğim için biberon da bu indirimi es geçmeyi planlıyorum
Artık doğuma yakın içime sinen bir tane denk gelirse alacağım
Ikinci aydan sonra hafifledi, artik kendi gazini kendi cikariyor meselaDaha dün akşam bezelye yedim. Hiç gaz yapan listelerde görmemiştim Geriye ne kalıyor anlamadım Gaz probleminiz kaçıncı haftada çözüldü? 4-5 aya kendiliğinden gider dedi doktor ama 4-5 ay çok uzun süre
Yok ya asla o bi kriter değil. Aç kalsa huysuz olur. Bi de aylık kilo alımi mühim gerisi gün içinde sen nasıl rahat edersen öyle olsun. Kimsenin de tembihi ben söyle yapıyom böyle yapıyom demesi mühim değil. Aha on günü kaldı ilk 3 ay yani 4. Trimester denen dönemin bitmesine. On gün daha köle etsin bakalım. Sonrasında yavaş yavas bi düzen oturtmaya çalışcam bakalım becerebilirsek. Bir kaç gün denerim olmazsa devam böyle. 4. Ayda bi uyku gerilemesi dönemi oluyomuş zaten. Bakalım nasıl olcak. Onu da sağ salim atlatabilirsek bi tık daha ciddiyetle denerim rutin oluşturmayı. Şimdilik düşüncelerim böyle. Ama eninde sonunda canları ne istiyosa o oluyo. Sen hiç yapamıyorum edemiyorum filan diye düşünme. Her bebek de her anne de ayrı.Bende gündüz oyalamaya çalışıyorum. Sürekli emince göğüslerin dolmasına izin vermiyorlar ya acaba süt de azalma oluyor mu nasıl sorsam bilemedim bunu göğüsler yumuşayınca süt yok demek değil dimi
Teşekkür ederim. Kilo alımı güzel gidiyor şükür.Yok ya asla o bi kriter değil. Aç kalsa huysuz olur. Bi de aylık kilo alımi mühim gerisi gün içinde sen nasıl rahat edersen öyle olsun. Kimsenin de tembihi ben söyle yapıyom böyle yapıyom demesi mühim değil. Aha on günü kaldı ilk 3 ay yani 4. Trimester denen dönemin bitmesine. On gün daha köle etsin bakalım. Sonrasında yavaş yavas bi düzen oturtmaya çalışcam bakalım becerebilirsek. Bir kaç gün denerim olmazsa devam böyle. 4. Ayda bi uyku gerilemesi dönemi oluyomuş zaten. Bakalım nasıl olcak. Onu da sağ salim atlatabilirsek bi tık daha ciddiyetle denerim rutin oluşturmayı. Şimdilik düşüncelerim böyle. Ama eninde sonunda canları ne istiyosa o oluyo. Sen hiç yapamıyorum edemiyorum filan diye düşünme. Her bebek de her anne de ayrı.
Rica ederim. Önemli olan rahat ol sen stres yapma. Zaten doğduğundan beri bebeklerimizi anlayabiliyoruz ve onlar da bizi anlayabiliyor bence.Teşekkür ederim. Kilo alımı güzel gidiyor şükür.
Gunduz hiç uyumaz kuzum.Gündüz kaç saat uyuyor canım?