- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
Ama nette 20 diyorAmin
Gerçekten öyle
Kızlar dün gece baktım prima indirimini 19una çekmişler
19-20 Şubat prima yazıyor
Tetikte olmak lazım heran olabilir diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama nette 20 diyorAmin
Gerçekten öyle
Kızlar dün gece baktım prima indirimini 19una çekmişler
19-20 Şubat prima yazıyor
Bitanem benim kızım bir ay önceki kontrolünde 5480 gram ve 61 cm idi.Dune kadar 2 numara Premium Care kullanioduk.Dun 3 numarayı deneyim dedim 2 den daha rahat oldu.Elimdeki bı paket 2 numarayı bitirdikten sonra 3 e baslicaz Allah izin verirseBu ayki kontrolümüz salı günü.O zaman boy ve kilosunu ogrenicez.Ama dediğim gibi 3 numara bize şuan daha rahat oldu canımPrima premium care kullaanan arkadaşlar B BitterCikilata ve therealsinner bebeler kaç kg acaba bende açılmamış 2 paket 3 numara var geçen indirimden bu indirimde 4 mü alsam acaba 6.5 kg yi geçmiştir benim kız muhtemelen bana bir yardımcı olsanız
Maşallah canım kızınabizim de 1 ay önce 5.400 idi ama 1 aya yakındır 3 no kullanıyoruz ama sanki bacaklardan sıkıyor gibime geliyor 2 paket 3 bittikten sorna 4 alsam mı karar veremiyorum yoksa 3 devam mı etsemBitanem benim kızım bir ay önceki kontrolünde 5480 gram ve 61 cm idi.Dune kadar 2 numara Premium Care kullanioduk.Dun 3 numarayı deneyim dedim 2 den daha rahat oldu.Elimdeki bı paket 2 numarayı bitirdikten sonra 3 e baslicaz Allah izin verirseBu ayki kontrolümüz salı günü.O zaman boy ve kilosunu ogrenicez.Ama dediğim gibi 3 numara bize şuan daha rahat oldu canım
Bnce kullanılır dahaPrima premium care kullaanan arkadaşlar B BitterCikilata ve therealsinner bebeler kaç kg acaba bende açılmamış 2 paket 3 numara var geçen indirimden bu indirimde 4 mü alsam acaba 6.5 kg yi geçmiştir benim kız muhtemelen bana bir yardımcı olsanız
Tam da düşündüğüm şey buydu işte tereddütte kaldım öyle yapayım o zaman 4 stoklayayım teşekkür ederimmBnce kullanılır daha
Ama indirimden 4 al zaten artık çok bez kullanmıyoruz günde 4-5 bez değişiliyor
3 bittikten sonra 4 e geçersin o zamana kilosu da artar
Koyabilirsin canım bak bakalım satılırsa ne güzel olurKızlar kızım kıyafetlerinin her birini toplasanız iki defa anca giymiştir.Evde dolap beklio onca şey.Sizce Dolap uygulamasından satışa koysam alan olur mu?Markalı,güzel ürünler leke,sökük hiçbir defosu yok.Hatta bazıları sadece yıkandı.Kizim ortalığı yikio giyineceginde.Deneyemedik bile çoğu şeyi.
Güle güle totoyu silin bakalımE bebekten 75 TL ye 9 paket ıslak mendil aldım kızlar.6 tane 90 li sleepy,bı tane de 3 lü paket her biri 56 li baby&me pudrali aldım.Baby&me indirimde değilmiş.Bilseydim almazdim.Kasada da bırakamadım almış oldum.Az önce denedim beğenmedim kokusunu.O temiz pudra kokusu yoktu.Ama kullanıcam tabiki.Almis bulundum bı kere .Sleepy den çok memnunum mis gibi,tertemiz bı koku.Bi de kızlar e bebek baby&me Bebek kolonyası var.Wala koku severler bı denesin derim.Muhtesem bişey.Tertemiz bı pudra kokusu.Bebegimin tenine elime sıkıp öyle suruyorum,kıyafetlerine direk sıkıyorum
therealsinner burda yazdığım e bebeğe yolun düşerse git çok büyükMall of daki gerçekten büyük
Vadi ye o kadar uzağa e bebek için mi gittin forumda ki de büyük
Bn bazen Beylikdüzü’nde var (baya büyük 2 katlı)oraya gidiyorum karşısında da baby mall bi ona giremedim ilk fırsatta baby malla gitmek istiyorum uygunmuş genel olarak
Sürme tenine en fazla tarağına sık saçına sürE bebekten 75 TL ye 9 paket ıslak mendil aldım kızlar.6 tane 90 li sleepy,bı tane de 3 lü paket her biri 56 li baby&me pudrali aldım.Baby&me indirimde değilmiş.Bilseydim almazdim.Kasada da bırakamadım almış oldum.Az önce denedim beğenmedim kokusunu.O temiz pudra kokusu yoktu.Ama kullanıcam tabiki.Almis bulundum bı kere .Sleepy den çok memnunum mis gibi,tertemiz bı koku.Bi de kızlar e bebek baby&me Bebek kolonyası var.Wala koku severler bı denesin derim.Muhtesem bişey.Tertemiz bı pudra kokusu.Bebegimin tenine elime sıkıp öyle suruyorum,kıyafetlerine direk sıkıyorum
Olur olurKızlar kızım kıyafetlerinin her birini toplasanız iki defa anca giymiştir.Evde dolap beklio onca şey.Sizce Dolap uygulamasından satışa koysam alan olur mu?Markalı,güzel ürünler leke,sökük hiçbir defosu yok.Hatta bazıları sadece yıkandı.Kizim ortalığı yikio giyineceginde.Deneyemedik bile çoğu şeyi.
Yok bitterim gezelim diye gittik görünce de girdim ama beğenmedim çok küçük ve aradığım şeyleri bulamadim.Dedigin gibi en guzeli Mall Of İstanbul e bebek.Aaaa bı de Cevahirdeki var.Onu da beğeniyorum.Cok büyük ve aradığım her ürünü bulabiliyorum.Baby mall u internette gordum.Chicco 4 in 1 nappy cream ararken.En uygun ordaydi.Gidebilirsem bakım ona datherealsinner burda yazdığım e bebeğe yolun düşerse git çok büyük
Ay o kokudan ben de almıştım.Asiri güzel bı koku.Ama çok çabuk bitio ya.30 du 34 olmuş şimdi.Güle güle totoyu silin bakalım
Bnde oda kokusu almıştım o da çok güzel pudralı
Bence mutlaka eklemelisinKızlar kızım kıyafetlerinin her birini toplasanız iki defa anca giymiştir.Evde dolap beklio onca şey.Sizce Dolap uygulamasından satışa koysam alan olur mu?Markalı,güzel ürünler leke,sökük hiçbir defosu yok.Hatta bazıları sadece yıkandı.Kizim ortalığı yikio giyineceginde.Deneyemedik bile çoğu şeyi.
Bende gaz problemi yüzünden araları açmaya çalışıyorum ama durmuyor uyanıkken meme istiyor sürekli. Doktorumda istedikçe ver dediGaz problemi var mı? Sık emzirildiğinde midede sindirilmiş süt ile sindirilmemiş süt karışıp gaza sebep olabiliyormuş. O yüzden 2 saatten önce tekrar beslenme önermiyorlarmış. Yani en azından ben öyle okudum:)
Gaz problemimiz çok olunca araları açmaya çalışıyorum
Baby me kolonya ben de kullanıyorum canım nerdeyse dalin ile birebir koku ben de elime sürüyorum ben evimde de e bebeğin pudralı oda kokusunu kullanıyorum yaklasık 5 yıldırE bebekten 75 TL ye 9 paket ıslak mendil aldım kızlar.6 tane 90 li sleepy,bı tane de 3 lü paket her biri 56 li baby&me pudrali aldım.Baby&me indirimde değilmiş.Bilseydim almazdim.Kasada da bırakamadım almış oldum.Az önce denedim beğenmedim kokusunu.O temiz pudra kokusu yoktu.Ama kullanıcam tabiki.Almis bulundum bı kere .Sleepy den çok memnunum mis gibi,tertemiz bı koku.Bi de kızlar e bebek baby&me Bebek kolonyası var.Wala koku severler bı denesin derim.Muhtesem bişey.Tertemiz bı pudra kokusu.Bebegimin tenine elime sıkıp öyle suruyorum,kıyafetlerine direk sıkıyorum
3 aşı koldan verem iki bacaktan karma aşıKızlar 2. Ay aşısında hangileri yapılıyor kafam karıştı valla. Sadece verem aşısı değil mi koldan?