- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
Tecrübesiz olunca duyduğumuz herşeyi alıyoruz bende aldım depend, göğüs peşleri, göğüs kalkanı hep aldım ama hiç kullanmadım boşuna almış oldumAynen burada yazılanlara bakınca çoğu aynı şeyi söyledi bende boş yere almayım. Dediğiniz gibi yaparım
Aynen öyle kişiden kişiye göre değişiyor galiba. Ben göğüs kalkanı hiç almayı düşünmüyordum ileride ihtiyaç halinde bakarız dedim. Ama bi tanıdığım o kadar övdü ki olmazsa olmaz galiba diye aldımTecrübesiz olunca duyduğumuz herşeyi alıyoruz bende aldım depend, göğüs peşleri, göğüs kalkanı hep aldım ama hiç kullanmadım boşuna almış oldum
Bende mycey almıştım canım bebeğe memeyi doğru tutturursan yara sorunu yasamazsinAynen öyle kişiden kişiye göre değişiyor galiba. Ben göğüs kalkanı hiç almayı düşünmüyordum ileride ihtiyaç halinde bakarız dedim. Ama bi tanıdığım o kadar övdü ki olmazsa olmaz galiba diye aldımtabi mycey marka aldım şimdi kullanamazsam diğerlerine boşuna o kadar para vermeyim dedim
İnşallah inşallahBende mycey almıştım canım bebeğe memeyi doğru tutturursan yara sorunu yasamazsin
En fazla 4 saat uyudu, şimdiye kadar 3 kez anca olmuştur amaKızlar2 ay ve üstü bebeleriniz gece en uzun kaç saat kesintisiz uyuyor
Emin olamadım. Ama bu az buz ses çıkarmıyor. Çok sesli ilk kez böyle bir kumaş gördüm. Tekstil olmadığı için değişimde olmuyor. İade edicem. Şansa hediye gelmişti. Ama kullanılmayacak şeyi tutmaya da gerek yokBenim alez de öyleydi bak şimdi farkettim artık sesi yok demek ki yıkadıkça düzeldi
Siz de bebeğiniz için mi almıştınız.Benim alez de öyleydi bak şimdi farkettim artık sesi yok demek ki yıkadıkça düzeldi
Gaz problemi var mı? Sık emzirildiğinde midede sindirilmiş süt ile sindirilmemiş süt karışıp gaza sebep olabiliyormuş. O yüzden 2 saatten önce tekrar beslenme önermiyorlarmış. Yani en azından ben öyle okudum:)Kullanmadım hiç Sadece ilk 15 gün aktı süt suan da oğlum sürekli meme istediği için akmiyo sütüm kullanmıyorum elimde kaldi pedler
Ben de mycey in kullanıyorum. Resmen olmazsa olmazım. Abartıp markete, dışarıda yemeğe bile gitmişliğim varAynen öyle kişiden kişiye göre değişiyor galiba. Ben göğüs kalkanı hiç almayı düşünmüyordum ileride ihtiyaç halinde bakarız dedim. Ama bi tanıdığım o kadar övdü ki olmazsa olmaz galiba diye aldımtabi mycey marka aldım şimdi kullanamazsam diğerlerine boşuna o kadar para vermeyim dedim
Peki nasıl kullanıldığını tarif edebilir misiniz. Şimdi 3 tane aparat varya göğsümüze takacağımız kısmı anladım. Ama süt toplamak için onun üzerine sadece deliksiz olanı mı takacağız. Yoksa üçü birlikte miBen de mycey in kullanıyorum. Resmen olmazsa olmazım. Abartıp markete, dışarıda yemeğe bile gitmişliğim var
Hem sürtünme olmuyor hem de akan süt akıp gitmek yerine birikiyor çok iyi oluyor.
Hayır canım çok şükür Yok gaz problemimizGaz problemi var mı? Sık emzirildiğinde midede sindirilmiş süt ile sindirilmemiş süt karışıp gaza sebep olabiliyormuş. O yüzden 2 saatten önce tekrar beslenme önermiyorlarmış. Yani en azından ben öyle okudum:)
Gaz problemimiz çok olunca araları açmaya çalışıyorum
Benimki özellikle dışarı çıktığımız günler 5 6 saat kesintisiz uyuyor merak ettim bizim gibi olan varmi diyeEn fazla 4 saat uyudu, şimdiye kadar 3 kez anca olmuştur ama
Yok ben kendime almıştım başlarda baya rahatsız ediyordu şimdi farkettim ses yokSiz de bebeğiniz için mi almıştınız.
Emmek için de mi uyanmiyorBenimki özellikle dışarı çıktığımız günler 5 6 saat kesintisiz uyuyor merak ettim bizim gibi olan varmi diye
Bıraksam benimki de uyur ama ben uyandırıyorum.Benimki özellikle dışarı çıktığımız günler 5 6 saat kesintisiz uyuyor merak ettim bizim gibi olan varmi diye
O 3 aparattan silikon olanı her durumda kullanıyoruz. Diğer 2 tane sert olandan birisi delikli diğeri deliksiz. Hava alsın istediğimizde delikli olanın içine silikonu yerleştirip kullanıyoruz. Süt dolma ihtimaline karşı delikler üstte kalmalı ki akmasın. Diğer deliksiz olanı da uzanma durumlarında kullanmak faydalı olur.Peki nasıl kullanıldığını tarif edebilir misiniz. Şimdi 3 tane aparat varya göğsümüze takacağımız kısmı anladım. Ama süt toplamak için onun üzerine sadece deliksiz olanı mı takacağız. Yoksa üçü birlikte mi
Kaç aylık?Bıraksam benimki de uyur ama ben uyandırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?