- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.925
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Renkler cok minnosKızlar muslin ağız bezi ve omuz bezi siparisi verdim.İlk resim omuz bezi.Yorumlar güzeldi bakalım gelsin de kendi resimlerimi de aticam size
Çok güzel minnoş minnoş kalpler havalarda uçuşuyorSticker Sepetim Renkli Puantiyeler Ve Kalpler 2 Ve 5 cm 100 Adet Karışık Çocuk Odası Duvar Sticker Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Sticker Sepetim Renkli Puantiyeler Ve Kalpler 2 Ve 5 cm 100 Adet Karışık Çocuk Odası Duvar Sticker yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şu sticker lardan düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2905587
zeynones
Eki Görüntüle 2905588
Duvardaki etiketler bizden önceki kiracıdan kalma bu odayı kullanmıyoduk. 2.5 yıldır da sökmedik
Teşekkür ederim canım. Hepimiz inşallah. Ben bi kac sene kalacam sanırım bu evde evi de kirlettim zaten. Boyayıp çıkacam.Güle güle kullan, huzurla sağlıkla uyusun inşallah çok hoş olmuş bugün gönderdiğin stickerler da çok güzel görünüyordu. Ben de çok isterdim ev sahibim biraz titiz birisi o yüzden perde ile dekor yaptım odaya :)
Güle güle kullansın minnosunuz.Saglikla uyusun yatağındaEki Görüntüle 2905587
zeynones
Eki Görüntüle 2905588
Duvardaki etiketler bizden önceki kiracıdan kalma bu odayı kullanmıyoduk. 2.5 yıldır da sökmedik
Güle güle kullansın annesiEki Görüntüle 2905587
zeynones
Eki Görüntüle 2905588
YaaaaaaEki Görüntüle 2905587
zeynones
Eki Görüntüle 2905588
Bebek hediyelikleri ziyaretçilere hediye vermek oluo sanırım.Bilmiorum da ben hicbisi yapmicam kuzumm.Sadece hastane odasına bı kapı süsü o kadar.Annem,kardeşlerim,eşim olcaz Allah izin verirse hastanede.Onlara da hediye olarak bebiş var iştebebek hediyelikleri için neler planlıyorsunuz onları da paylaşalım mı fikir olur
Pijama terlik depent pedKızlar günaydın.Hep bebislerin ihtiyaçlarını yazdık peki biz nolcazhastanede bizim kişisel ihtiyaçlarımiz nedir tecrübeli annisler vardır aramızda.Onlari da bı listelesek ne dersiniz
Teşekkür ederim kuzumşuan nazar değmesin normal doğum gorunuo inşallah böyle devam ederPijama terlik depent ped
Sezeryan olunca duş aldırmıyorlar bana izin verilmedi öyle şampuan filan gerek kalmıyor
Şimdi kayısı hoşafı yapıp götürüyorlar gaz olmasın çıksın diye o olabilir aklıma gelenler bunlar
İnşallah hayırlısı hangisiyse o olsunTeşekkür ederim kuzumşuan nazar değmesin normal doğum gorunuo inşallah böyle devam eder
Güle güle kullansın minnosunuz.Saglikla uyusun yatağında
Güle güle kullansın annesi
Yaaaaaa
Çoook güzel rabbim içinde uyuduğunu korkuluktan atladığı günleri göstersin